|
iOS 18.2 ile gelecek Apple Intelligence özellikleri belli oldu
-
-
tabi sadece 15 ve 16 lar için gerisi kopyala yapıştır oda yetmiyor sadece 16 pro ve pro max özel özelikte olacak akşama görürrüz :)
-
Apple artık en son çıkan iki yeni modele özellik getiriyor son çıkana ise exclusive özellikler yani sadece son cihaza gelecek şekilde devama ediyor
-
Rezalet
-
Eğer tamamen yazılıma bağlı bir durumsa ve modele göre çıkartılıyorsa Apple'a toplu dava açılmalı. Batarya davasındaki gibi sonuç alınabilir.. (Hak verilmez alınır, sucuk Şahinse alınır)
-
Apple Intelligence yeni cikan modellerin en büyük al benisi olsada ilk olarak türkce dilinde henüz olmadigi ve 2024 Ekimden önce Ingilizce dilinde cikmayacagi bu Modellerin satisina biraz balta vurmus oluyor. Sirinin türkce versiyonunun cikmasi uzun yillar sonra olmustu buda ona benzeyecek. Ingilizce bilenler icin sorun yok Ekim ayindan itibaren ABD de kullanilmaya baslayacak. Ancak Apple Intelligencin 2025 Planina göre bile türkce dili hatta Almanca gibi diller bu plana dahil degil. Türkce dilinde gelmesi 2027 yilini bile bulabilir, buda dünkü tanitimin en büyük hayalkirikligi oldu. AI bircok ülkenin yasal düzenlemelerinede takilabilir.
-
Ee 16 nın ülkemizde ne esprisi kalıyor o zaman, bende 11 den geçmek için bekliyordum. 11 iyice sinir etmeye başladı beni artık.
-
8 yıl önce Apple' a açtığım "tasarım hatası" davasını kaybetmiştim...
-
Hocam bahsettiğin THH ise gülerim dava açtım falan denilmez ona. Ama cidden Tüketici Mahkemesinde uğraşmışsan helal olsun. Türkiye'de kazanmak zor, bilirkişi bile bulamayız adam akıllı. ABD veya Avrupa en iyisi.
-
İstanbul THH, hatta Cüneyt Özdemir' i tanık olarak göstermiştim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X