Şimdi Ara

iOS 18.2 ile gelecek Apple Intelligence özellikleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ios 18.2 güncellemesi yapay zeka özellikleri
    Apple, iPhone 16 serisi ve diğer cihazlarını tanıtacağı Glowtime etkinliğinde iOS 18 çıkış tarihini açıklayacak. Etkinlik sonrasında yüksek ihtimal iPhone’lara gelecek yeni özellikleri önceden denemek isteyenler için iOS 18 RC (final sürümden farksız) yayınlanacak. Ancak, Apple Intelligence özelliklerinin bu güncellemeyle gelmesi beklenmiyor.

Ayrıca Bkz.iOS 18 tanıtıldı: İşte iOS 18 özellikleri ve yenilikler

Image Playground, Genmoji ve diğer yapay zeka özellikleri iOS 18.2 ile gelecek

Apple’ın WWDC 2024 etkinliğinde tanıttığı ancak iOS 18.1 beta sürümlerinde sunmadığı yapay zeka özellikleri var. Genmoji ve Image Playground, bunların başında geliyor. Bu özelliklerin neden geciktiği belli değil ancak ne zaman geleceği ortaya çıktı. Apple’ın Aralık ayında iOS 18.2 güncellemesiyle bu özellikleri vermesi bekleniyor.

Image Playground, kullanıcıların temalar, kostümler, aksesuarlar ve mekanlar gibi konseptleri kullanarak anında görüntüler oluşturabildiği yeni yapay zeka aracı. Animasyon, illüstrasyon veya eskiz olmak üzere üç stilde görüntü oluşturulabiliyor. Kullanımı kolay, Mesajlar ve diğer uygulamalara entegre, ayrı bir uygulama olarak da bulunuyor. Genmoji ise, kullanıcıların hızlı komut istemine dayalı özel emojiler oluşturmasına olanak tanıyor.

Apple Intelligence, iPhone 15 Pro ve sonraki modellerle birlikte M1 veya daha yeni işlemcili iPad ve Mac’lerle uyumlu.

Kaynak:https://9to5mac.com/2024/09/08/apple-intelligence-genmoji-release/

• tabi sadece 15 ve 16 lar için gerisi kopyala yapıştır oda yetmiyor sadece 16 pro ve pro max özel özelikte olacak akşama görürrüz :)

• huseyincarnege kullanıcısına yanıt

Apple artık en son çıkan iki yeni modele özellik getiriyor son çıkana ise exclusive özellikler yani sadece son cihaza gelecek şekilde devama ediyor

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Rezalet

• Eğer tamamen yazılıma bağlı bir durumsa ve modele göre çıkartılıyorsa Apple'a toplu dava açılmalı. Batarya davasındaki gibi sonuç alınabilir.. (Hak verilmez alınır, sucuk Şahinse alınır)

• Apple Intelligence yeni cikan modellerin en büyük al benisi olsada ilk olarak türkce dilinde henüz olmadigi ve 2024 Ekimden önce Ingilizce dilinde cikmayacagi bu Modellerin satisina biraz balta vurmus oluyor. Sirinin türkce versiyonunun cikmasi uzun yillar sonra olmustu buda ona benzeyecek. Ingilizce bilenler icin sorun yok Ekim ayindan itibaren ABD de kullanilmaya baslayacak. Ancak Apple Intelligencin 2025 Planina göre bile türkce dili hatta Almanca gibi diller bu plana dahil degil. Türkce dilinde gelmesi 2027 yilini bile bulabilir, buda dünkü tanitimin en büyük hayalkirikligi oldu. AI bircok ülkenin yasal düzenlemelerinede takilabilir.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Ee 16 nın ülkemizde ne esprisi kalıyor o zaman, bende 11 den geçmek için bekliyordum. 11 iyice sinir etmeye başladı beni artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

8 yıl önce Apple' a açtığım "tasarım hatası" davasını kaybetmiştim...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğin THH ise gülerim dava açtım falan denilmez ona. Ama cidden Tüketici Mahkemesinde uğraşmışsan helal olsun. Türkiye'de kazanmak zor, bilirkişi bile bulamayız adam akıllı. ABD veya Avrupa en iyisi.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

İstanbul THH, hatta Cüneyt Özdemir' i tanık olarak göstermiştim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.