Şimdi Ara

Nothing OS 3.0 ile gelecek yeni özellikler belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nothing OS 3.0 ile gelecek yeni özellikler belli oldu
    Nothing OS 3.0, bir sonraki büyük kullanıcı arayüzü güncellemesi olacak. Carl Pei, işletim sistemi güncellemesinin nasıl görüneceğine dair tanıtım görselleri paylaştı.

Ayrıca Bkz.Sınırlı sayıda üretilen Nothing Phone (2a) Special Edition tanıtıldı: İşte özellikleri

Yeni kilit ekranı özelleştirmesi

Nothing OS 3, yeni Kilit Ekranı özelleştirme özelliğiyle öne çıkacak gibi görünüyor. Tanıtım görselinden daha fazla işlevsellik ve özellikle kilit ekranı arayüzünün yenilendiği belli oluyor. Kullanıcılara kilit ekranı stilini kişiselleştirmek için farklı seçenekler sunacak. Standart saat, tarih ve gün stilini gösteren Varsayılan görünüm, hava durumu araç takımı, kişi araç takımı ve hızlı eylemler için kısayollar sunan ve saati noktalı gösteren Saat+Widget görünümü ve saat ve tarihi büyük kutucuklarda gösteren bir görünüm gösterildi. Kilit ekranı stilleri bunlarla mı sınırlı olacak henüz belli değil.

Yeni etkileşimli nokta animasyonları

Nothing OS 3.0 güncellemesi, kilit ekranı özelleştirmesi dışında Hızlı Ayarlar panelinde kullanılması muhtemel interaktif nokta animasyonları getiriyor. Yeni nokta animasyonu, üç katmandan (girdi görüntüsü, canlı etkileşim ve nihai çıktı) oluşuyor. Bu, animasyonların daha etkileşimli ve ilgi çekici olacağı anlamına geliyor.

Hızlı Ayarlar paneli yenileniyor

Bunlar dışında Nothing OS 3.0, yeniden tasarlanmış hızlı ayarlar paneliyle gelecek. Ayrıca yapay zeka özellikleri sunması bekleniyor. Çok istenen galeri uygulamasının da bu güncellemeyle gelmesi bekleniyor. Nothing OS 3.0'ın Android 14 mü yoksa Android 15 tabanlı mı olacağı belli değil.

• Phone 2 modelini kullanıyorum, şu ana dek kullandığım en stabil Android telefon diyebilirim. Ekran süresi olarak 8-9 saat çok rahat veriyor. Kamera yazılımı zayıf onu da yaparlarsa daha güzel olacak.

• hamitkursun H kullanıcısına yanıt
    Genel kullanımda telefonun animasyon akıcılığı nasıl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yağ gibi akıyor diyebilirim. Senede tek cihaz çıkardıkları için optimizasyon üstünde çalışılmış, çok akıcı bir cihaz olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamitkursun H kullanıcısına yanıt

Düzgün bir gcam+xml ile denediniz mi hiç? Topluyor mu kamerası biraz da olsa?

• Deneme yanılma yoluyla daha güzel oluyor ama firmanın yapması gerekiyor bunu. Beklenen büyük bir kamera güncellemesi var o zaman adam ederler diye umuyorum.

• Nothing (1) kullanıcısı olarak şuana kadar tek memnun kaldığım android cihaz oldu adamlar deli gibi güncelleme veriyolar samsunga selamlar burdan.

• addidas_85 kullanıcısına yanıt

Fark ediyor hocam, hemde epey farkediyor. Bunun üzerine telegram kanalı bile var nothing in

https://nothingforum.com/konu/nothing-phone-2a-icin-gcam-uygulamasi.733/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.