Şimdi Ara

iOS 18 çıkışı öncesi AirPods Pro 2 güncellendi: İşte gelen yeni özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: forever eagle Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iOS 18 çıkışı öncesi AirPods Pro 2 güncellendi: İşte gelen yeni özellikler
    Apple, haftaya yayınlanacak iOS 18 öncesinde AirPods Pro 2. nesil için yeni güncelleme yayınladı. Apple’ın iOS 18’in parçası olarak AirPods 2’ye eklediği özellikler bu güncellemeyle geldi.

AirPods Pro 2’ye eklenen yeni özellikler arasında; ses izolasyonu, kafa hareketleri ve kişiselleştirilmiş uzamsal sese yönelik iyileştirmeler yer alıyor.

Ayrıca Bkz.Gürültü engelleme özellikli AirPods 4 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Kafa hareketleriyle Siri kontrolü

Artık başınızı sağa sola ya da yukarı aşağı sallayarak Siri’yi kontrol edebiliyorsunuz. Örneğin; telefon aramasını yanıtlamak istemiyorsanız başınızı hayır anlamında sallayabilir veya aramayı yanıtlamak için başınızı sallayabilirsiniz. Baş hareketiyle Siri’yi yönetmek, aramalarla sınırlı değil; gelen mesajlara, bildirimlere yanıt vermek için de kullanabiliyorsunuz.

Ses izolasyonu ve oyunlar için uzamsal ses

Apple, daha kolay duymanızı sağlamak için yüksek arka plan seslerini azaltmak amacıyla AirPods Pro’ya ses yalıtımı özelliği ekledi. Ayrıca oyunlara özgü yeni kişiselleştirilmiş uzamsal ses özelliği geldi. Oyun geliştiriciler, daha sürükleyici ses deneyimi sunmak için oyunlarına uzamsal sesi dahil edebilecek.

AirPods Pro nasıl güncellenir?

AirPods Pro yazılımı iPhone’lar kadar basit güncellenmiyor. AirPods şarj olurken ve WiFi’a bağlı iPhone, iPad veya Mac’inize yakın mesafedeyken yazılım güncellemesi otomatik olarak indirilip yükleniyor.

Kaynak:https://9to5mac.com/2024/09/10/airpods-pro-firmware-update-ios-18/

• dev beta 8 vardı dün kurdum ben ios 18'i nasıl haftaya çıkacak?

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Rc sürüm yayınlandı. Kontrol edin.
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt

developer kanalında bir takı oluyordu illa ama dün direkt ios 18 yazınca dedim full herhalde bir de 6.19gb miydi neydi büyük yani. RC imiş ama RC de zaten full sürüm gibi bir şey zaten.

https://www.gadgets360.com/mobiles/news/ios-18-rc-release-candidate-update-features-rollout-iphone-16-launch-apple-6533006

• Yeni sürüm adı nedir güncellemiş mi güncellememiş mi onu yazsaydınız da kontrol edebilseydik
  • Rc sürümü yayınlandı bilginize
  • Son sürüm 7A294 olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ali119 kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu arıyordum. Güncelmiş
    Hayır, 7A302 . Bundan sonra bakanlara referans olsun.
    Hayır, 7A302 . Bundan sonra bakanlara referans olsun.

iOS 18 çıkışı öncesi AirPods Pro 2 güncellendi: İşte gelen yeni özellikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.