Arkadaşlar ip11 telefonumu yenilemeyi düşünüyordum bu yüzden bir süredir ne alsam diye bakınıyordum zaten ve modeller tanıtıldığında iphone 16 ile iphone 15 pro arasında kalmıştım o zamanlar aralarında pek bir fiyar yoktu aşağı yukarı aynı fiyata geliyordu iki model de ancak şimdi kontrol ettiğimde ip 15 pro fiyatları 85kyı bulmuş iphone 16 prodan bile daha yüksek fiyata satılıyor. Bunun sebebi muhtemelen yeni seri satışlarını arttırmak ancak daha önce böyle bir şey hatırlayan var mı? Bu şişirilmiş fiyatları geri 67-70k seviyelerine düşer mi? Eğer düşecekse bekleyip iphone 15 pro alacağım her türlü 60hz iphone 16dan daha mantıklıya geliyor benim gözümde çünkü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Iphone 15 pro ve Iphone 14 pro’da absürt fiyat artışı?
-
-
çünkü üretilmiyor , almak isteyen olacaktır 16 pro yu beğenmeyip yersen bu hesabı yani
-
Saçmalık tamamen gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski Prolar yenisi çıktıktan sonra üretilmiyor, stok olmadığı sürece de satılmaz, elinde birkaç cihaz kalan esnaf da pahalıya satabilir tamamen serbest piyasa. Her sene olan bir durum.
15 Pro alma niyeti olan 16 Pro tanıtıldıktan sonraki süreçte almalıydı, şu saatten sonra belki birkaç mağaza eldeki birkaç cihazı eritmek için kampanya yapar ama o cihazlar da büyük ihtimalle 512GB/1TB ve tercih edilmeyen mavi titanyum rengi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 10 Aralık 2024; 19:35:33 >
kasım indirimlerini beklemiştim bu durumu bilsem beklemezdim baya hata etmişim sağlık olsun siz ne tavsiye edersiniz düz 16 mı almalı
-
Düz alınmaz samsung al daha iyi.
-
80 bine yakın bütçelere çıkabileceksen 16 Pro al. Alamazsan düz 16 dan daha mantıklı bir seçenek yok piyasada. Ya da alternatif olarak ikinci el 15 Pro bulacaksın.
120Hz olmaması çok sorun değil ve telefoto kamera benim için çok önemli bir kamera değil dersen bence düz 16 güzel cihaz. Titanyumun gereksiz ağırlığı yok, işlemcisi A17 Pro gibi ısınmıyor ve daha güçlü, pili daha uzun gidiyor gibi birkaç avantaj sayılabilir. Fiyatı da kısmen ucuz 128GB modeli 59 bine bulunuyor. Ama ben 60Hz kullanamam veya 3X/5X telefoto çok önemli diyenler için o konularda eksik bir cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 11 Aralık 2024; 0:30:37 >
Teşekkürler hocalarım cevaplar için
yeni pro çıkınca eskilerin üretimi durduruluyor satıştan kaldırılıyor bu yüzden fiyatlar saçmalıyor 13 pro 12 pro gibi daha da eskilerin fiyatları daha da absürt seviyelerde o yüzden en son çıkan pro’yu almak dışında bir seçenek kalmıyor yada eski pro alacaksan ikinci ele yönelmen lazım o da saçma bana göre o kadar para verip milletin kullanıp yıprattığı pis telefonu niye alasın ki güncel düz modellerden birini alırsın 16 pro almayacaksan düz 16 gayet mantıklı bir telefon 60 hz muhabbetini de ciddiye alma bir süre sonra alışıyorsun normalin oluyor diğer özellikleri mükemmele yakın işlemci A18 harika bir çip pili kamerası da çok iyi bence alınır kendim 16 pro kullanıyorum bu arada
Sıfır Iphone alan zengindir.net
-
Sıfır Iphone 15 ProMax Natural Titanium 1 Terabyte aldım,
Fakirlikten süründüğüm için ilana koydum...
Benzer içerikler
- whatsapp ilk mesaja gitme
- iphone 11 pro max nfc var mı
- iphone elma logosu gelip gidiyor
- parmak izi bırakmayan ekran koruyucu
- ithalatçı garantili iphone alınır mı
- tuş sesi nasıl kapatılır
- adaptif parlaklık ne demek
- format nasıl atılır
- iphone 13 dxomark
- ios 18 uygulama simgesi değiştirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X