Bildirim
iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro yan yana: İşte tasarım farkları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bi Süreyya hanım patlatılır şimdi buna.
-
Süreyya hanım ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Foto nerede :)
-
-
Apple yine döktürmüş maşallah, en iyi telefon Iphone not: 14 pro max kullanıyorum kesinlikle 16 pro max e geçeceğim gelsin bekliyorum :)
mükemmel bir atlayış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çağ atlamış resmen bu
Tanıtırken de derler ki, işte ilk kez Apple yaptı biz yaptık, usb 3.0 Type c biz icad ettik
Büyük duruyor maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gözle görülür nerdeyse tek değişim büyük olması ama o da çirkin olmuş cidden zaten mevcut pro max modelleri yeterince büyük
Apple her kasa değiştirdiğinde bir sorun çıkıyor. Kasa değişiminden önce son model olduğundan değerlendirilebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen IMX903’e geçilecek. İmaj kalitesinde ciddi bir değişim olacak. Şu anki mevcut IMX803’e göre yüzde 32 daha büyük bir sensör. iPhone 14 Pro serisinden sonra ciddi bir sıçrayış olacak.
adamlar çentiksiz ekranı beceremediler (kamera,sensörler vs.)dinamik ada yaptılar.Kaç yıl kullaniciları tam ekrandan mahrum ettiler.Ekran altı ekran altı parmak izi en mantıklısıyken onuda beceremediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru söze ne denir (14 pro max ten yazıyorum) %100 haklısın, şu üstteki çentik gitti nihayet diye almıştım bu telefonu da bu arada.
fark ne
-
Değişim değişmiş sadece
-
16 pro alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bi Süreyya hanım patlatılır şimdi buna.
|
adamlar çentiksiz ekranı beceremediler (kamera,sensörler vs.)dinamik ada yaptılar.Kaç yıl kullaniciları tam ekrandan mahrum ettiler.Ekran altı ekran altı parmak izi en mantıklısıyken onuda beceremediler. |
Tanıtırken de derler ki, işte ilk kez Apple yaptı biz yaptık, usb 3.0 Type c biz icad ettik
|
Benzer içerikler
- fotoğraf boyutu küçültme
- türk telekom hat iptali e-devlet
- deepfake yapma
- spotify jam nasıl
- instagram takip etmeyenler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X