Şimdi Ara

iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro yan yana: İşte tasarım farkları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Iphone her zaman satar her zaman da para kazandırır :)

• fark varsa sadece yandan bakınca... yıllarca aynı tasarım kullanıp yeni diye satınca...

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    Şu sıralar Samsung ve Apple'dan çıkan sızdırılmış telefonların altında şunu görmekten öyle zevk alıyorum ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tv lerde telefonlarda teknolojik sıçramanın eşiğine geldiler geliştirecekleri bir şey kalmadı nerdeyse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S23 Ultra ile 24 Ultra da tasarım olarak aynı. Tasarım değişikliği isteyen Çinli kullanabilir. Kamerada ekranda ve işlemcideki yenilikler yeterli.

• iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro yan yana: İşte tasarım farkları

İnşallah ekran büyürse bu sorunda ortadan kalkar dynamic island ile video izlemek işkence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimdeki 7 farkı bulun demişler, inanılmaz farklar var inaılmazzz

• Bildiğiniz gibi, değişmeyen tek şey değişimdir!

• 16Pro daha incelmis sanki, öte yandan kamera cikintisi ayni kalinlikta.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

incelmiş gibi görünüyor evet. incelip ekranın büyümesi bence daha iyi gibi.

• Yine bir çöp üretim daha 13 pro max ile devam,

• skywalkercry S kullanıcısına yanıt
    yapay zeka ile tv+telefon ikilisi, bilgisayarın yerini alabilir. ki sadece internet filim yutub için tv, çoğu bilgisayardan daha iyi zaten halihazırda. geriye bi oyun kaldı. günlük ev kullanıcısı için.

• Farkı anlayamanlar kör. iPhone 16 pro, 15 pro'dan 0,02 mm daha büyük, apple bu sefer cillop gibi telefon yapmış.

• wolferto kullanıcısına yanıt
    Iphone kullanıcısıyım, ekran altı parmak izi istemiyorum, ihtiyacım yok. Benim gibi diğer kullanıcılar da çoğunlukta varsa apple neden bu özelliği eklesin? Benim caınımı sıkan yüz tanımanın en azından ekran altına yerleşmemesi, sonuçta kamera gibi kalite dersi yok görsün yeter. Bu arada sektörde hala appleın kaç sene önce çıkardığı face id teknolojisinin yanına yaklaşan yok.

• Apple yine devrim yapmış iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro yan yana: İşte tasarım farkları 

• babadol kullanıcısına yanıt

17’de ekran altına atacaklarını düşünüyorum. Bence bu son dinamik adaya sahip iphone olacak. Bazı markalar ekran altına koymaya başladılar.

kendini kandırma telefonu yüzüne götürmeden telefonu açmanın konforunu azımsayamazsın.Sırf güvenli diye bu eziyeti çekmek istemezsin.Ayrıca android cihazlar o çentikten kurtulmak istemeseler face-id çok zor bi teknoloji değil abartma.

• wolferto kullanıcısına yanıt
    Neden anlamayayım kardeş senin gibi cahil miyim ben. Şahsi telefonum 5 senelik iphone, iş telefonum iki senelik samsung. Parmak izini hiç kullanışlı bulmuyorum, face id çok daha işlevsel. Bu benim şahsi tercihimdir kimseyi bağlamaz ama kullanıcı çoğunluğu memnun ki yıllardır böyle devam ediyor.

ben sana cahil yada anlamiyorsun demiyorum farkındasın ama fanatiklik gözünü kör etmiş diyorum mesela bilgisayarin basindasin telefonuna bildirim geldi kafanı uzatıp açıp bakmak mi mantıklı yada işine devam ederken parmağı bastırıp bildirimi açıp kenardan gözlemek mi ? çok yoğun olan biri için eziyettir bu .Ne kadar kulağa yenilikci gelsede o parmağı her halukarda ekrana dokunduruyorsun aşırı pratik ve bunu çekici bulmuyorsun bunun zekan ile alakası yok cahillikle alaka kurana kadar zaten zekanla ilgili bir önyargıda bulunmadım dediğim gibi (a kadar).Hadi diyelim parmak izinden daha hizli aciliyor yada telefonu bakıyorsun bide parmak izini okutmakla vakit kaybediyorsun diyeceksin madem ekran alti parmak izi sensörlü cihaz kullaniyorsun telefonu yüzüne götürmeden eline aldiğini eline alirken direk yüzüne götürmeden parmagini o noktaya koydugunu düşün işte ekrani gormeden telefonu aciyorsun demekki alışamamışsın.Sensörün aktif olmasi icin telefonun ufak bir harketi yeterli cebinden cikarirken bile yuzune goturene kadar basiyorsun ayrica yeni bir teknoloji gelecek onu apple yaparsa iste ozaman helal olsun diyecegim hani şu ekranın heryerinden parmak izinin okunmasi meselesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 30 Mayıs 2024; 23:53:15 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.