Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 335 (Bu ay: 0)
Bu müziğin türünde başka bir müzik dinliyordum (https://www.youtube.com/watch?v=omJuxrA5NhM) yanda bu çıktı merak edip bastım Pazar Sürprizi müziği çıktı ya lan
Sanatı Sanatçıdan Ayırabilir Miyiz?
|
Nasıl gidiyor
|
YouTube'ta seçim reklamları hakkında
Sizce de YouTube'de iki tarafın yerel seçim reklamlarını görmemiz yanlış değil mi? Karalamalar, icraatları vesaire geçtim. Normalde kabul edilir sadece bunlar olsa. Fakat reklamlarda kalkıp da depremden dem vurmaları hoş değil. Bayağı bayağı iki taraf da kazansa ve ondan sonra deprem yaşansa sanki hiçbir şeymiş gibi geçirip giderebileceğini sanıyor ve bunu aşılayarak oy istiyor. Ne düşünüyorsunuz?
|
Forumun ilk vakitlerine baktım
Wayback Machine kullanıp gittim ikk senesine. O zamanlar (2002 03'e falan da baktım) az forum konuları var ama muhabbetleri güzel ya. Bayağı fotoğraftaki fark bulun gibi konular vardı ya da imza kurallarına yakınan birini gördüm falan duygulandım
Ama hayret o zaman bile sinema forumları varmış ilginç buldum
Sabah harbi garip bir şekilde uyandım
Sabah 8'de alarm ile uyanacaktım. Ve alarm çaldı gittim kapattım ama halen müzik çalmaya devam ediyordu. Hani kapatma tuşuna bastığımı gördüm ama halen devam ediyordu müzik. Sonra herhalde bugludır falan dedim abi iki dakika sonra gözlerimi bi açtım yataktayım. Meğersem rüya göeüyormuşum. Ama çok ilginçtir ki rüyada alarmı kapatmaya gittim hatta odamı falan o kadar net görüyordum ki kendim bile inandım kapattığıma. Sonra zaten 1 saat boyunca falan onun etkisinde niçin olduğunu falan düşünürken uyanmaya çalıştım. Epey mala dönmüştüm ama tam o gözlerimi açtığım sırada
Ne düşünüyorsunuz? Neden olduğuna dair falan bir fikriniz var mı?
Başlıkta dediğim gibi 4 5 tane Tarkovsky'den 1 tane Kiaroustemi'den 1 tane de Kieslowski'den var. Benim Tarkovsky'den eksiklerim vardı onlarıda kapatmış olurum bu vesileyle. Öneririm izlemenizi
DH plakalı araba park etmiş dükkanın aşağısına
Aklımdan okutup sonra gelecekte kullansam mı diye ütopik bir düşünce geçmedi değil
DH'yi Chrome'den kullanmak daha iyimiş
Bi ara bi konu açmıştım yanlış hatırlamıyorsam DH uygulamada mı Chrome'de mi diye. Bir süredir Chrome kullanıyorum iyimiş burasıda. Arayüzde değişikliklere gidilmiş ufak tefek. Bir kaç gün yoktum şimdi gelince ufaktan yadırgamadım değil.
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Sinema, Müzik, Kitaplar, Satranç
Sinema meraklısı biriyim işte. |
Son Giriş: 24 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.826
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 11.838 (Bu ay: 453)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 772 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic