Şimdi Ara

iPhone 16 Pro ve iPhone 15 Pro yan yana: İşte tasarım farkları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyice büyüdü cihazlar, fırın küreğine döndü. Max’i var zaten bari sal bizim gibi daha ufak cihaz kullanmak isteyenleri de rahat edelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abi bu apple in tasarimcisi is kazasinda öldüde biyerimi gömdüler..11 den beri ayni telefonu satiyolar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 13 pro max dan 16 pro ya geçilir mi acaba ?

• ya kardeşim her sene telefon çıkarmak zorunda değilsiniz... adam gibi upgrade edin 2 senede bir çıkarın. ne bu her sene aynı telefon.

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    Günümüz telefonları büyümüyor ki gittikçe küçülüyor.Bir 13 pro max bak bir de 15 pro max 15 yanında küçücük kalıyor.İnsanlar da telefonlar sanki büyüyorlar gibi yanlış bir algı var.

• Bende akpınar niye hala kopyala yapıştır yapmadı diye bekliyordum😁

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    Ulannn zaaaa bu yorumu aradim

• samsung'tan devam

• Sıfırdan telefon alacaklar için yani ilk defa iphone alacaklar için güzel bir ilerleme olmuş hem ekran büyümüş hem de teknik anlamda ilerleme olacak donanım bazlı kamerada vs. Onun dışında elinde en az iphone 12 olan insan gündelik temel kullanım için kullanıyorsa hala 12 kullanmaya devam etmesi gerek iphone 12 OLED ekranıyla hala gündelik kullanımda fazlasıyla tatmin eder.

• En büyük Farkı fiyatı olacağına kesinlikle eminim

O zamam süreyyanın muhteşem deyişimi olacak😃😃

• Gravaze kullanıcısına yanıt

eskiden 5.5 incli cerceveli ekranlarla şimdiki 6.5 inc ekranli telefonlar ayni boyutta çünkü çerceveler küçüldü telefonlar büyümedi.telefonlarin ekran boyutlarina baktığımızda baz modeller genelde 6.5 inc. şuan ben 6.5 luk cihazi cebimde oldugunu unutuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefotoyu da 48Mp yapsınlar diyeceğim de herhalde bir sonraki modele bıraktılar. Piyasada hali hazırda 5x'de mevcut.

Yine minik güncellemelerle gelecek ara model gibi.

• wolferto kullanıcısına yanıt
    O kadar eskiyi konuşmuyoruz, bir öceki hadi diyelim birkaç eski veya tuşsuz iPhone’lara göre bakalım bu duruma. “Eski” 5.5 inç dediğiniz muhtemelen 8 plus gibi cihazlar. Ki zaten onlar zaten pro max cihazlarla boyuttaş. Ancak ufak cihazlar X’ten beri büyüyüp geliyor. 5,65’ten 6,1’e şimdi de 6,3’e gelmiş oldu. Tek elle kullanılabilirlik gitti gidiyor yani.

14 pro kullanıyorum be bu bile bence taşımak için büyük bir cihaz. Cebe zor sığıyor. Tek elle navigasyonu zor ve tek elle düzgün yazı yazmanın imkanı yok. Zaten büyüğü varken bu neden, derdimiz bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fark göremiyorum. Ya sen?

• 14 e devam 

• Huawai benim için

• Haksizlik yapiyorsunuz,15 te flash ustte 16 da altta buda apple cilar icin yeterde artar bir degisim

şunu görmeye geliyorum. göremezsem hayattan keyfi alamayacak gibi hissediyorum kendimi.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    11 Pro max kullanıyorum. Yeni oyunları da oynuyorum. Oldukça memnunum telefonumdan

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.