Şimdi Ara

Whatsapp Karşı Tarafın Profil Fotosu Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sohbetteki bazı kişilerin profil fotosu görünmüyor. Sordum kapalı değilmiş görülmesi lazım ama görülmüyor. Bazen belli bir süre görülebiliyor sonra tekrar kayboluyor. Son güncellemeyide yaptım fakat sorun devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp Profil Fotoğrafı Görünmüyor

WhatsApp'ta karşı tarafın profil fotoğrafının görünmemesi, yaygın bir sorundur. Bu durumun birkaç nedeni olabilir:

• Gizlilik Ayarları: Karşı taraf, profil fotoğrafını yalnızca kişileri veya belirli kişileriyle paylaşmayı seçmiş olabilir.
    • Hesap Engellendi: WhatsApp hesabın karşı taraf tarafından engellenmiş olabilir. Bu durumda, profil fotoğrafı da dahil olmak üzere hiçbir bilgiye erişemezsin.
    • Geçici Sorunlar: WhatsApp sunucularında veya uygulamasında geçici bir sorun olabilir.
    • Uygulama Eski Sürüm: Kullanmakta olduğun WhatsApp uygulaması en son sürüm olmayabilir.
    • Telefon Sorunları: Telefonun yazılımında veya internet bağlantısında bir sorun olması da profil fotoğrafının görünmemesine neden olabilir.

Bu sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsin:

• Hesabını Kontrol Et: Kendi WhatsApp ayarlarından gizlilik seçeneklerinin doğru olduğundan emin ol.
    • Kişiyi Sil ve Ekle: Karşı tarafı WhatsApp kişilerinden sil ve tekrar ekle.
    • Uygulamayı Güncelle: WhatsApp uygulamasını en son sürüme güncelle.
    • Telefonunu Yeniden Başlat: Telefonunu yeniden başlatmak geçici sorunları çözebilir.
    • WhatsApp Destek Ekibiyle İletişime Geç: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, WhatsApp destek ekibiyle iletişime geçmeyi dene.

Profil fotoğrafı görünmemesi sorunu genellikle gizlilik ayarları veya geçici sorunlar nedeniyle oluşur. Yukarıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kendi gizlilik ayarlarınızı kontrol ettiniz mi? profil fotoğrafınız herkese açık mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erıs

Kendi gizlilik ayarlarınızı kontrol ettiniz mi? profil fotoğrafınız herkese açık mı?

Evet açık. Sürekli aynı kişiler değil gün gün değişiyor bu durum genelde 3-5 kişide oluyor

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Yazılımı silip tekrar yüklemeyi deneyin olmaz ise yazılımsal bir hata olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18.Bayezid

Sohbetteki bazı kişilerin profil fotosu görünmüyor. Sordum kapalı değilmiş görülmesi lazım ama görülmüyor. Bazen belli bir süre görülebiliyor sonra tekrar kayboluyor. Son güncellemeyide yaptım fakat sorun devam ediyor

genelde rehberde kayıtlı olmadığı zaman olur,acaba karşıdaki kişinin rehberinde olmama ihtimaliniz var mı
  • Whats up a kayıtlı olduğun numara üzerinden mi konuşuyorsun?Yani eski numaran kayıtlıdır başka bir sim kart takarsan yeni takılan numarayı tanıtmazsan hata olabiliyor. O duruma bir bak bakalım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Whats up a kayıtlı olduğun numara üzerinden mi konuşuyorsun?Yani eski numaran kayıtlıdır başka bir sim kart takarsan yeni takılan numarayı tanıtmazsan hata olabiliyor. O duruma bir bak bakalım hocam.

Hep aynı numara ve sim kartı kullanıyorum. Sürekli olmuyor. Ve genelde en fazla sohbet ettiğim kişilerde oluyor. Şuan gene 3-5 kişinin profil fotosu görünmüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhantskn

Whats up a kayıtlı olduğun numara üzerinden mi konuşuyorsun?Yani eski numaran kayıtlıdır başka bir sim kart takarsan yeni takılan numarayı tanıtmazsan hata olabiliyor. O duruma bir bak bakalım hocam.

Karşı tarafta kayıtlıyım hocam. Geçen aya kadar iphone 5s kullanıyordum onda da oluyordu şuan 6 plusda da oluyor sanırım uygulamayla alakalı ama benden başka da yaşayan görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 28 Nisan 2015; 22:18:10 >
    Hım o zaman bir şey diyemicem hocam.
  • Bende de konuşurken gözüküyor, fakat resme tıkladığımda kayboluyor. Enteresan.
  • Bende de bazı kişiler var onlarda hiç gözükmüyor ama soruyorum yoo var diyolar aradan iki saat geçiyo sonra görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Bende de bazı kişiler var onlarda hiç gözükmüyor ama soruyorum yoo var diyolar aradan iki saat geçiyo sonra görüyorum

Aynen hocam. Aynısı kaynımda var

Cümleyi ikinci defa okursan aslında anlaşılır olduğunu görebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Cümleyi ikinci defa okursan aslında anlaşılır olduğunu görebilirsin

Hocam söylediğinize katıldığım ve aynı sorunu yaşadığım için öyle söylemiştim zaten kusura bakmayın yanlış anladınız sanırım :)

Ha tamam o zaman ben yanlış anladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.