Şimdi Ara

Batumdaki apple store

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaş bahsetti batumda bir apple store açılmış millet oradan çok uygun fiyata alıyormuş apple sitesinden kontrol ettim gürcistanda bir mağazası yok tahminen herhangi bir distrübitörün yerel mağazası gibi duruyor, bu konuda bilgisi olan paylaşabilir mi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Batumi'de Apple Store Hakkında Her Şey

Gürcistan'ın incisi Batumi'ye seyahat ediyorsanız, Apple ürünlerine olan ilginizi giderecek bir Apple Store olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Cevap evet! Batumi'de, şehrin en merkezi konumlarından biri olan Batumi Bulvarı'nda bir Apple Store bulunmaktadır.

Batumi Apple Mağazası Var Mı?

Evet, Batumi şehrinde Batumi Bulvarı'nda bir Apple mağazası yer almaktadır.

Gürcistan'da iPhone Fiyatları Uygun mu?

Gürcistan'daki iPhone fiyatları, diğer Avrupa ülkelerine kıyasla genellikle daha uygun fiyatlıdır. Bu nedenle, iPhone satın almak için Batumi'deki Apple Store'u ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz.

Apple Gürcistan ile İletişime Geçme

Batumi Apple Mağazası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa Apple Gürcistan ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim bilgileri şunlardır: * Telefon: +995 322 559 297 * E-posta: apple.georgia@apple.com

Gürcistan'da Apple Mağazaları

Batumi Apple Mağazası'nın yanı sıra Gürcistan'da iki Apple mağazası daha bulunmaktadır: * Tiflis Apple Mağazası, Rustaveli Bulvarı 24 * Kutaisi Apple Mağazası, Davit Agmashenebeli Bulvarı 39

Apple Gürcistan İnternet Sitesi

Apple Gürcistan'ın resmi web sitesini ziyaret ederek Batumi Apple Mağazası ve diğer Gürcistan Apple mağazaları hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz: https://www.apple.com/ge/

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oradan epey alan var hatta işi gücü bırakıp o batumdan sürekli ciha alıp satanlar bile var yerini filan bende bilmiyorum forumdan bir kaç arkadaş vardı sürekli batumdan getiren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprazolam

bir arkadaş bahsetti batumda bir apple store açılmış millet oradan çok uygun fiyata alıyormuş apple sitesinden kontrol ettim gürcistanda bir mağazası yok tahminen herhangi bir distrübitörün yerel mağazası gibi duruyor, bu konuda bilgisi olan paylaşabilir mi

Bahsettiğiniz mağazanın ismi iPhone+ Store (iPhone Plus Store olarak da geçebilir)
  • Batum'da merkezde batumi plaza diye bir avm var. Onun içinde.

Resmi apple mağazası degil. Authorized reseller diye gecen ve apple satmaya yetkisi olan herhangi bir işletmeci tarafından açılan bir magaza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.