Şimdi Ara

Başkasının randevusuyla apple store'a gitme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Haftalardır randevu almak için uğraşıyorum ama bir türlü randevu alamadım. Sağolsun forumdan biri bana randevusunu verdi. Benim sormak istediğim şey şu. Başkasının randevusuyla gittiğin zaman işlem yapıyorlar mı? Veya başkasının randevusuyla gittiğinde oraya neler yapmak gerekiyor? Randevuya bu şekilde gidenler varsa beni aydınlatabilirler mi acaba?

• Tekelci Ahmet Abi kullanıcısına yanıt
    Kimin adıyla gittiğinizin hiçbir önemi yok hatta oraya gittiğinizde rahat rahat kendi adınızı e-posta adresini ve numaranızı verebilirsiniz sizinle ilgilenen kişiye, sadece ilk girişte elinde ipad olan şahsa randevu sahibinin adını verip check-in yapın yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben randevu aldım kendi cihazımdan , ablam kendı cihazını goturdu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Kimin adıyla gittiğinizin hiçbir önemi yok hatta oraya gittiğinizde rahat rahat kendi adınızı e-posta adresini ve numaranızı verebilirsiniz sizinle ilgilenen kişiye, sadece ilk girişte elinde ipad olan şahsa randevu sahibinin adını verip check-in yapın yeter.

Sağolun hocam :)
  • Hocam merak ettim, bu şekilde gittiniz mi randevuya ? Bir sorun yaşadınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer06

Hocam merak ettim, bu şekilde gittiniz mi randevuya ? Bir sorun yaşadınız mı ?

Bi sıkıntı olmuyor rahat olun. Sadece randevu sahibinin ismini söylemen yeterli.

• Ben forumdan bi arkadaş vaıstasıyla gittim telefonum değişim aldı içiniz rahat olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu olay hala gecerli mi arkadaslar?

• Ben de merak ediyorum hala geçerli mi?

• Arkadaşlar pazar günü forumdan bir arkadaşın randevusu ile akasya apple store a gittim adamlar randevu saati gelince baktılar yaptılar sıkıntı olmadı problem yok yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.