Şimdi Ara

Yurt Dışı İmei Kayıtlı Iphone Değişimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
3.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İnstagramda sürekli karşıma çıkan bir video var şöyle bir örnek veriyor. Mesela Almanyadan bir iphone 11 aldım ve Türkiyede imei kaydını yaptırıp kullanıyorum. Sonra yine Almanyada cihaz değişim kampanyasıyla o cihazı geri verip iphone 15 aldım. Söylenene göre iphone 15 i değişim belgesiyle tekrar kaydettirmeme gerek kalmadan Türkiyede kullanabiliyor muşum. Doğruluğu var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takipp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arıza durumunda firmadan değişim belgesi alıp BTK'da eski kayıtlı IMEI'yi sildirip yenisini kayıt ettirebiliyorsun. Değişimde de bu tip bir yazı alırsan olabilir.

Şurayı inceleyebilirsin -> 

• Telefonu değiştirirken bu durumu bildir sana bir kağıt veriyor apple. onu btk a gonderip imei güncellemesi yaptırıyorsun.

Yani bilgin doğru.

• Ben de tam bu konuyla ilgili başlık açmayı düşünüyordum.

Yakında avrupaya gideceğim. Elimde bozuk 2016’da kaydettirdiğim bir iPhone 7’m var. Tamir edemeyecekleri kadar kötü durumda.

Gideceğim ülkede Apple store yok ama premium reseller var.

Kendilerine bunu verip tamir etmelerini istesem (bana manyak mısın derler heralde) onun yerine yeni telefon almamı isterler. Ben de BTKnın izin verdiği şekilde tamirat yapılamadığı için değişim yapıldığına ilişkin bir yazı talep ederim. Verirlerse tabii. Cihazı alıp bir hafta incelememiz gerekiyor derlerse plan suya düşer.

Sorum şu: Bu vb işlemi yaptırıp yeni cihazı yeni imei ve belgeleriyle e-devlet üzerinden BTKya IMEI kaydı yaptıran kimse var mıdır? Varsa eğer tam olarak hangi koşullarda nasıl bir belge aldılar, yardımcı olabilir mi?

• Borderliné kullanıcısına yanıt

peki telefonu TR den aldıysak yani burda aldığımız iphone 11 avrupada değiştirsek olur mu bu ? ve sadece apple mağzasındamı olur

• evohan kullanıcısına yanıt

Teblig gayet açık. Tabiki hayır.

Bununapple dışında android için yapabileceğimize dair bir bilgi var mi ben onu merak ediyorum.

Samsungun mesela bir değişim gibi bir kampanyası yurtdisinda var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışından Telefon Kaydı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphoneunu satan bilge İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, gittiniz mi avrupaya denediniz mi bu yöntemi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.