Şimdi Ara

İphone klavye rengi değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iPhone’larda ilk fotoğraftaki gibi kılavye teması çoğunlukla beyaz bir görünüme sahip ancak telefona farklı klavyeler yüklemeden veye müdahale etmeden bazı yerlerde klavye siyah görünümü alıyor ikinci fotoğraftaki gibi. Ben ikinci fotoğraftaki klavyeyi çok beğendim ve sürekli onu kullanmak istiyorum var mıdır bunun bir ayarı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinn21 -- 6 Nisan 2017; 14:30:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Klavye Rengi Değiştirme

iPhone klavyenizin rengini değiştirmek kişiselleştirme seçeneklerinden biri olarak sunulan bir özelliktir. İster daha koyu bir tema tercih edin ister belirli bir renge uyumlu hale getirin, klavyenizin görünümünü ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.

iPhone Klavye Rengini Nasıl Değiştirirsin?

Adım 1: Ayarlar'a Git

iPhone ayarlarına erişin ve "Duvar Kağıdı" seçeneğine dokunun.

Adım 2: Görünüm Seç

"Görünüm Seç" bölümüne gidin ve "Koyu" veya "Açık" temalar arasından seçim yapın. Koyu tema klavyeyi siyah yaparken, açık tema standart gri rengi korur.

Adım 3: Klavyeyi Beyaz Yapmak için Erişilebilirlik Ayarlarını Kullan (İsteğe Bağlı)

Koyu temayı uyguladıktan sonra klavyeyi beyaz yapmak isterseniz Erişilebilirlik Ayarlarına gidebilir ve "Ekran ve Metin Boyutu" altından "Klavye Kontrastını Artır" seçeneğini etkinleştirebilirsiniz.

Adım 4: Üçüncü Taraf Uygulamaları Kullan (İsteğe Bağlı)

App Store'da klavyenizi daha fazla özelleştirmenize olanak tanıyan üçüncü taraf uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamalar, çeşitli renkler ve temalar arasından seçim yapmanıza olanak tanır. Ancak, güvenilir geliştiricilerden uygulamaları indirmenizi ve gizlilik politikalarını dikkatlice okumanızı öneririz.

iPhone klavyenizin rengini değiştirerek cihazınızı kişiselleştirebilir ve kullanımlarınızı daha keyifli hale getirebilirsiniz. Bu hızlı ve kolay işlem, birkaç adımda tamamlanabilir, böylece klavyeniz ihtiyaçlarınıza ve estetik tercihlerinize uygun hale gelir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bildiğim kadarıyla yok hocam fakat appstore den klavye indirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef jb olmadan değiştiremezsiniz.3 parti klavyelerle renk değiştirebilirsiniz ancak. oda orginal klavye gibi olmuyor.
  • Ben Swiftkey kullanıyorum.
  • Diğeri daha güzel keşke diğerini kullanabilseydik. Appstore'dakiler orjinal klavye gibi olmuyor jb de uzun bi süre için düşünmüyorum sağolun
  • Jb gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.