Şimdi Ara

iCloud Mail Hesabımım Şifresini Unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
23.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ablam iCloud hesabınıa ikincil mail eklememiş. iCloud şifresini unuttuğu için şifre sıfırlama maili iCloud tabanlı maile geliyor. Fakat o ikisinin de şifresini hatırlamıyorum. Şimdi bu çıkmazın içinden nasıl çıkılacak. Apple kimliğinde kullandığı maille iCloud hesabında kullandığı mail arasında sadece taban farkı var biri a@hotmail.com, biri a@icloud.com.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho820 -- 2 Aralık 2014; 12:50:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iCloud Mail Hesabının Şifresini Unuttun mu? İşte Çözümü

icloud mail şifremi unuttum veya icloud e posta şifremi unuttum sorunu yaşıyorsan, şifreni kurtarmak için şu adımları takip edebilirsin:

1. iCloud'un Şifreni Unuttun mu? sayfasını ziyaret et.
    2. Apple Kimliğini gir.
    3. Soruları yanıtla veya güvenilir cihazına bir doğrulama kodu gönder.
    4. Yeni şifreni oluştur.

Eğer icloud mail giriş şifremi unuttum diyorsan ve güvenilir cihazın yoksa veya soruları yanıtlayamıyorsan, hesabını kurtarmak için Apple Destek ile iletişime geçmen gerekebilir.

Şifreni unuttuğunda paniğe kapılma. Yukarıdaki adımları izleyerek veya Apple Destek'ten yardım alarak icloud unuttum sorununu kolayca çözebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mail adreslerinin sifresini sifirlamaya bak o hesaplari siz aldiniz guvenlik sorularinida siz bilebilirsiniz olmuyosada yapacak bisey yok restore yapabiliyorsaniz yeni hesap alacaksiniz yapamiyorsaniz cihazlar çöp olacak yada apple a mail atarsinizi hesabin size ait oldugunu ispat edebilirseniz ki bu en zoru gibi duruyor secenekler belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutu ve fatura varsa apple'ı arayın yardımcı oluyorlar.

• @clopin Hocam aynen öyle biz belirliyoruz da ablam fazla ilgilenmediğinden ilk alınan duruyor şimdi yedekleme gerekti onu bile yapamadı bu sorun yüzünden, çok sağolun.

@platinone Hocam çok sağolun aynen var kutu ve fatura öyle yardımcı olunabiliyorsa sıkıntı kalmadı demek fakat Bimeks'ten alınmıştı orda bir sıkıntı olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevban8

@clopin Hocam aynen öyle biz belirliyoruz da ablam fazla ilgilenmediğinden ilk alınan duruyor şimdi yedekleme gerekti onu bile yapamadı bu sorun yüzünden, çok sağolun.

@platinone Hocam çok sağolun aynen var kutu ve fatura öyle yardımcı olunabiliyorsa sıkıntı kalmadı demek fakat Bimeks'ten alınmıştı orda bir sıkıntı olabilir mi ?

fatura varsa sorun yok. apple'ı aramanız yeterli. fatura bilgilerini sorarlar ve gerektiğinde de faturanızı fakslarsınız
  • Dün arkadasım dan 4s aldım sürekli ekrana iCloud doğrula diye uyarı geliyor şifre istiyor telefonu alırken şarjı yok diye sıfırlamadı şifreyi verdi giriyorum yanlış diyor büyük küçük hepsini denedim olmuyor.

Bu arkadaş bir mail adresi daha girmiş aşağı tarafa onun da şifresini verdi onun bir faydası olur mu bir de iPhone U bul seçeneği açık fatura kutu hiç birşey yok en üstteki mail adresi de kendisine ait değil Sorularını da bilmiyor.

Şimdi cihaz açık sadece ekrana sürekli doğrula diye uyarı geliyor ne yapmam lazım şifre bilinmiyor ve bul seçeneği açık?

• Ben de şifremi unuttuğumda cihaz yönlendirmesiyle yeni şifreyi girmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç özel soru soruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevban8

@clopin Hocam aynen öyle biz belirliyoruz da ablam fazla ilgilenmediğinden ilk alınan duruyor şimdi yedekleme gerekti onu bile yapamadı bu sorun yüzünden, çok sağolun.

Yardımım olduysa ne mutlu bana halledebildiniz mi sorunu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı işlem çok yakınıma oldu 1.5 yıllık bir iPhone 5'e satamamıştık sonra Apple'ı aradık ve imei,seri no felen istedikten sonra konferans görüşme sağlayıp boş mail attılar faks atamıyorum diye fotoğrafını çektim mail olarak attım. geri dönüş sağladılar irlandaya mail atıyorlarmış 5 iş gününde dönüş yaptılar ingilizce birşey anlamadım diye o kişiye ilettim direk maili açıklamalı şekilde yazmışlar. Telefonu bilgisayara bağlayıp dfu moddu galiba bir şekilde kurtarma moduna alıp sıfır cihaz olarak ayarla diyerek yapabildim sadece şimdi hiçbir sıkıntı yok gayet ilgililer bu konuda
  • 10 yıllık konuyu hortlatacağım ancak uzun süre araştırmama ve uğraşmama rağmen herhangi bir çözüm bulamadım. Durumum şu:

Eski bir iPhone 4s cihazım var. Bunu kardeşime vereceğim. Bataryası bitmişti değiştirdim ve telefonu açtım bir süre hatsız kullandım. Aradan 2-3 gün geçti ve telefon kendini kilitleyip etkinleştirme gerekli dedi. icloud eski bir icloud ancak telefon numarası güncel, sıfırlama işlemini başlattım en sonunda her seferinde mail adresinize bağlantı gönderdik diyor ancak zaten benim şifresini aradığım icloud hesabı bu mail adresi. Ben bana sıfırlama yönergesini gönderdikleri mail adresinin şifresini unuttum zaten, girip nasıl bakayım? Bu işi nasıl çözebilirim yardımcı olacak var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.