Şimdi Ara

İCLOUD HESABIMIN E POSTA VE ŞİFRESİNİ UNUTTUM TELEFONU AÇAMIYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar i cloud hesabımı unuttum telefon güncelleme yapınca hesabı ve şifreyi istiyor fakat bilmiyorum faturası da kayıp var mıdır bir çaresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iCloud E-posta ve Şifre Kurtarma

iCloud e-posta ve şifreni unuttuysan ve telefonuna erişemiyorsan aşağıdaki adımları izleyerek kurtarabilirsin:

• iCloud web sitesine git (https://www.icloud.com/).
    • "Şifremi unuttum" seçeneğine tıkla.
    • Apple Kimliğini (e-posta adresini) gir.
    • Güvenilir cihazına bir doğrulama kodu gönderilmesini isteyebilirsin.
    • Doğrulama kodunu gir ve "İlerle"ye tıkla.
    • Yeni bir şifre oluştur ve "Şifreyi Sıfırla"ya tıkla.

Şifreni kurtardıktan sonra, iCloud hesabında oturum açabilir ve verilerine erişebilirsin.

iCloud E-posta Kurtarma

E-posta adresini unuttuysan Apple Destek ile iletişime geçmen gerekir. Hesabına erişmek için gerekli bilgileri ve doğrulamayı sağlamaları gerekecektir.

Önemli Hatırlatma:

Hesabının güvenliğini sağlamak için güçlü bir şifre kullan ve bilgilerini kimseyle paylaşma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • iCloud hesabınıza ait olan mailin şifresini biliyorsanız "şifremi unuttum" yöntemiyle mail hesabınıza gelecek mail ile parolayı sıfırlayabilirsiniz. Ama onun şifresinide bilmiyorsanız yapacak hiç bi şey kalmamış.
  • fatura yoksa çözüm de yok. benzer bir durumda mevcut i cloud hesabına ve e-mail adresine erişilemeyen iphone 6 için apple online olarak fatura görüntüsünü talep ederek telefondaki kayıtlı hesabı kaldırmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.