Şimdi Ara

İphone Bylock ile ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın arkadaşım 3 sene önce İphone-4 telefonunu üniversiteden bir arkadaşına satmış. Tabi icloud hesabını silmeyi unutmuş ve telefonu alan kişi de icloud hesabını kullanmaya devam etmiş. Memuriyet durumu olduğu için de birkaç gündür kafasına takmış durumda. Acaba iphone'a bylock gibi FETÖcülerin kullandığı uygulamaları yüklemek mümkün mü?

Bugün birlikte icloud hesabından hangi uygulamaların indirildiğine baktık. Sıkıntılı uygulamalar yüklenmemiş ancak yine de içi rahat etmiyor. Bilen arkadaşlar detaylı bir açıklama yapabilir mi acaba? Merak ettiği konu şu;

1- İphone'a bylock yükleniyor mu?
    2- Yüklenebiliyorsa da icloud hesabında geçmişte yüklenen uygulamalarda bu uygulama da görünür mü?

Teşekkürler.

• GECen gun memurlar.net adresinde bununla ilgili bir aciklama yapilmisti. İphone model telefonlarda bylock tespit edilmedi diye. Buletooth araciligi ile yollandigi icin iphonelara yuklenmesi imkansiz gibi bir sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İcloud hesabımda görünmüyor ancak bu uygulamayı yüklemek mümkün olsaydı herhangi bir durumda kullanıcıyı ip adresinden mi bulurlar yoksa icloud hesabından mı?
  • Apple Kimliğine indirilen herşey kaydediliyor zaten. iTunes üzerinde satın alınanlar kısmına tıklayıp tüm dökümü görebilirsiniz. Hesap güvenliğiniz işte bu tarz durumlar nedeniyle önemli ve başkaları ile paylaşılmamalı. Birşey olmaz merak etmesin, ama bu kadar paranoya da insanı şüphelendirmiyor değil :)
  • Helal

• Adam şüphelenmiş gerekli makama bildirmiş Fetö cü dememişki sana kardeş, varsa sıkıntı meydana çıkar.

Arkadaşın için sıkıntı olması imkansız olayın icloud ile bir ilgisi yok, mesaj atıldığındaki veri transferidir önemli olan.

• iphone eğer jailbreaklenmediyse olmaz ama eğer jailbreak yapıldıysa geçmiş olsun. jb hiç yapmadım ama jb yöntemi ile farklı özellikler kazandırılıyor. ama bu durumda da herhalde açıktan yüklendiği için senin/arkadaşının icloud hesabını etkilemesi söz konusu değil. zaten icloud satın alınanlara bakınca gözükmüyorsa sıkıntı çıkmaz.
    şikayet eden arkadaş büyük ihtimalle akplidir. bu arada bu avlanma esnasında akpli olup da sırf bankasyadan işlem yapmışlar diye o kadar akpli işten çıkardıldı ki içimin yağları eriyor. beter olsunlar. mesela bir tanesi gariban diye bir kadına para yatırıyor ne bilsin o kadının fetocu olacağını...ama buna rağmen hala akp'i savunuyor....yani akp gelip ona kırmızı noktalı şeyler yapsa kesin bir bildiği vardır belki ilerde basur sorunumu görmüşler o yğzden arkamdan öpmüşler derler....13 sene içinde ülkeyi ancak bu kadar yok edebilirlerdi. adamlar gerçekten akp sevdalısıydı hatta darbe günü dışardalardı. ama bilmem ne zaman asyadan iş yapmışlar diye cezayı kitlemişler. dinden ve asyadan uzak olmamın avantajı :)

bu arada o seni şikayet eden akpli arkadaş seni şikayet ettikten sonra elinde delil olmadığı için seni şikayet ettiğinden dava aç kesin ceza alır...şüphenin oluşması için belli şartlar lazım ve bimerde şikayet edince de zaten başka seçenekler var görüş öneri dersen sıkıntı olmaz ama şikayetin başka konumdaysa zaten uyarıyor eğer iftira ise cezası var gibilerinden. iyi valla her şüphelendiğimizi şikayet edelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler bilgi verdiginiz icin cok sagolun siyaset yeri degilde de burasi benim sulalem ulkucu kokenlidir.Vatan hainliginden sikayet edilmeme cocuklar bile guler arkadas halk kahramanligi yapmis galiba da ben arkadasa telefon numarami ismimi verdim simdi demesin beni nasil sikayet eder diye . Sonuna kadar sikayet edecegim benim sulalemde bi tane yok fetocy dur bakalim onda ne cikacak

• gerçekten siyaset yeri değil. bu sitede hatırladığım kadarıyla siyasi hiç yorum yapmadım. ama buraya da biri cadı avını bulaştırınca dayanamadım. yani fetocunun ne işi var bu ortamda. gizli iş yapan biri bu siteden niye yazsın ki...ama sırf av var diye her ortamda dedektif kesilen kefenli gezenler var onlara uyuz oluyorum. şüphe var olması yetmez biraz da delil olması gerekir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.