Şimdi Ara

Mini Etek ile gelen sorun ve cözümü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
173
Cevap
6
Favori
7.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce kendı mantıgımı belırterek baslıyorum : 1,5 karış etek gıymıs bır kızın vucundunda acık olan yerler benım mantıgıma göre o etegı gıyen kız ıcın görülmesınde sakınca olmayan yerlerdir..Malum sakıncalı olsa zaten acıkta bırakmazlardı diye düşünüyorum. Ve giyenı yargılamadıgım gıbı giymeyenede neden gıymedın demıyorum. Herkezın zevkı kendıne :)

Sımdı hikayesi ile birlikte soruya gelelım hemen..

12 şubat pazar günü sabahın köründe metroya bindigimde ( taksım duragından ) neredeyse vagondakı tek yolcu bendim dıyebılırım oldukca bostu.. osmanıyede metroya bınenler oldu ve cıdden cok kısa denebılecek eteklı bır bayanda tam gelıp karsımdakı koltuga oturdu.. Şimdi zaten kısa olan etek oturunca hali ile ıyıce gerılerek neredeyse yok denecek noktaya kadar geldı. Lıselı yıllarımı geride bırakalı cok uzun zaman oldugu ıcın bu benım acımdan pek sıradısı bır olay olmasada baktıgım yönü degistirmedim.. Çünkü her normal ınsan gıbı bende otururken karsımda ne varsa oraya bakıyorum.. ( eger degısık bır yonde ılgı cekıcı bır sey yoksa tabı )...

Neyse tahmın edılecegı gıbı bu bana "ne bakıyorsun" deme girişiminde bulundu..Hani gözlerımı dıkıp apaciler gibi ona baksam soruyu anlardım ama ben özel olarak bır yere odaklanmadan karsıma bakıyordum dogal olarak. Sımdı ben acıkcası buna çok sasırdım.

1 ) O kadın yada bayan yada kız bana neden ne bakıyorsun sorusunu sorma ıhtıyacını hısseder. Zorla yerlere egılıp etegının altına bakıyor degılız dırek karsımıza bakıyoruz ve vucudunun görülmesini istemedigi ( verdigi tekpıden bunu anlamıs oluyoruz ) yerleri açık bırakan kendisi bu noktada benim herhangi bir suçum yok.

2 ) Sabah kalkıp o gun cok kısa bir etek gıymeye karar verdıgı ıcın ben ( kı sahsı hıc bır sekılde tanımıyorum ) neden o tam karsımda oturdugu ıcın kafamı baska yone cevırmek ve rahatımı bozmak zorundayım.. Cırılcıplak gezmeye karar verseydı.. o cıplak gezmek ıstıyor dıye bız gozlerımız kapalımı yuruyecektık.. ( yada oylemı yolculuk edecektık. )

Ben bunun cevabını çok merak ediyorum. Erkeklerin belli bir noktadan sonra çıplak dolaşması kanunen yasak yani polis cagirtip alın bunu rahatsız oluyoruz deme hakkı var ınsanların. E ben simdi o kadın yüzünden istedigim yöne bakamayacaksam baktıgımdada bana cazgırlık yapıp benım keyfımı kacıracaksa ben bu kadından neden kurtulamıyorum neden bır polıs cagırıp alın bunu heryerı acıkta rahatsız oluyorum deme hakkına sahıp degılım ?

Madem bacakların cok derın noktaları ve gogus dekoltesı gıbı noktalar edep bölgesı sayılmıyor ( yıne sokakta edep bolgelerı kapatılmadan gezmek ıle ılgılı yasa ıle alakalı burası) o zaman bız otarafa dogru bakınca neden bayanlar tarafından rahatsız edılıyoruz..

Bu soruların yanıtlarını bılenler varmı ?

cevap soranlar ıcın : Sen kısa giymek istedin diye keyfımı bozamam.. Görünmesını ıstemıyorsan bir yolunu bul ve ört dedim. ( Diger vagona kadar yürüdü orda bir yerlere oturmustur herhalde )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 20 Şubat 2012; 0:39:54 >

• Burdan sunu anlıyorumkı dh de sosyolog yok.. beklentılerımızı dusurup forum ahalısıne soralım barı :)
  • özet geçsen iyi olur

Edit: Okudum haksızsın bide rahatımı bozamam demişsin iyice sıvamışsın . Madem tam karşında başka yere odaklan abazalığın ne alemi var .

Sen kız arkadaşınla bir yere ,kafeye mesela otursan bende boş masalardan birine baksam ve sizde o masaya gelseniz ben de gözlerimi kız arkadaşının bacaklarından ayrımasam rahatsız olmaz mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironist -- 20 Şubat 2012; 10:42:34 >
  • Sen ne cevap verdin merak ettim
  • Haklısın.Madem bakmasını istemiyorsun.Bomboş metro git başka bir yere otur.
  • Kadına cevabın neydi ?
  • kadının amacı kendi totosunu kaldırmak gibi gözüküyor gözlerin onda olmasını istiyor
    yoksa koca vagon da bok varmış gibi orasını burası açıp senin karşına oturmasının nedeni olamaz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbies

Sen ne cevap verdin merak ettim

+1
  • Onlara sorsan, kendimiz mutlu hissetmemiz için süslenir, istediğimiz gibi giyiniriz derler. Ve eklerler, mutluluğumuzu kimsenin bozmasına izin vermeyiz!

Düzenleme: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 20 Şubat 2012; 0:02:45 >
  • house un bir lafı vardır genç. "herkes yalan söyler." senin anlattığın masala istinaden insan gruplarını zan altında bırakmak doğru değil...
  • Ban yemek istemiyorum uzunca birşey yazılabilir aslında ama düşünmek falan zor geliyor.

Abicim haklısın ne yapabiliriz ki ?
  • Ben olsam direk göz zevkimi bozdunuz deyip altta kalmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

house un bir lafı vardır genç. "herkes yalan söyler." senin anlattığın masala istinaden insan gruplarını zan altında bırakmak doğru değil...

sen bana genç diyebilecek kadar yaşlımısın ki ? Hadi yalancılık yaftasını görmezlikten gelıyorumda..
  • çatırmadan bakıcaksın olum sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

house un bir lafı vardır genç. "herkes yalan söyler." senin anlattığın masala istinaden insan gruplarını zan altında bırakmak doğru değil...

sen bana genç diyebilecek kadar yaşlımısın ki ? Hadi yalancılık yaftasını görmezlikten gelıyorumda..

Usta sen o liseliyle lütfen muhattab olma.
  • bence tamamen haklısın bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Usta sen o liseliyle lütfen muhattab olma.

gel sen muhattap ol ozaman. siz nasıl egolara sahipsiniz ki en ufak örneklemelere bukadar büyük tepkiler verebiliyorsunuz???
    nipponese sen %90 liselisin mesela.
    treth sen de %90 kadının bacaklarına odaklanmışken yakalandın ve şuan vicdanını rahat ettirmek istiyorsun.

bunlar benim yorumlarım. sinirlenmenize gerek yok. düşündüğünüz kadar kötü olamazsınız...

• Haklılıgıda bir yana bırakacak olursak.. bu olay pazar degilde hafta ici bir gun yasansaydı metro kalabalık olacaktı ve o kadın oldugu ıcın ben orada kadınları dıkızleyen kişi konumuna dusecektım. Kardesım Yasını basını almıs ınsanız işimize gıdıyoruz o kalabalık ıcınde ne dedıgını bılmez bır kadın yuzunden "AA SAPIK" bakışlarına katlanmak gercekten sınır bozucu olur. Üstelık herhangı bır sekılde suclu degılız ortada eger bır suc varsa bu kendısıne aıt.
  • Biri benim kıyafetime baktığında rahatsız olmam. Yeter ki dik dik bakmasın.

O zaman bu bağyan da rahatsız olmayacak.
  • Bence sana iş atmış kız. Kaçırmışın fırsatı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.