Şimdi Ara

ALT Tab Yaparken Pc Kapaniyor Bu Ne Sacma Bir Sorundur :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar alt tab yaparken pc kapanyor acba isinmadan dolayimi oluyr dedim everst yukldim islemci sicakligi 41 derece yaziyordu yanliz snra bios dan bakm dedim 51 derece yziyrdu nedir bu allah askina bi yardim edin lutfen ya :( suan bu yaziyi yazarken bile gucluk cekiyrum harflere basmiyor virusmu girdi acaba :(

• Masaustu Bilgisayar

Amd 4Cekirdek 630
    Msi 785GM-E51 Ati HD4200 Onboard Ekran Karti
    2Gb Ram
    750 Gb HDD

Var

Bu Sorun Daha Biraz Once Cikti Hic Bole bir Sorun Yoktu Normal Olarak Kapatiyor Mavi Ekran Fln yok Windows Kapatiliyor Diyor Vede Kapanior
  • format at
  • En son care format atmaktir kardes her sorunda pc ne format atarsan elinde kalir pc
  • Suanda Sole Birsey Dikkatimi Cekti Bilgisayar Normalde Alt Tab Yaptim 50 Defa Kapanmadi Anck OYuna Girdim Alt Tab Yaptigim Gibi Kapanmaya Gecti :S
  •  ALT Tab Yaparken Pc Kapaniyor Bu Ne Sacma Bir Sorundur :(

Anakarti Eskiden Algilardi Ama Suan Algilamiyor Nedense Bu kadar guncel bir anakrt olmasina ragmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi com4 -- 11 Haziran 2010; 1:24:39 >
  • k Tesekkur Ederim // Sistem Stability Test Yaptim 7 Dakikada 60 Dereceye Kadar Cikti İslemci..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hijackthis + Malware + Ad-Aware + AVG İnternet Security + Cleaner

Tarattim 0 Virus Hicbirsey Yok Pc de :S
  • Psu m Akasa Genesis 450W Kasa Modelidir %80 ini varsayarsak yaklasik bi 360W Bir Guc Cikiyor Sanirim İllaki Format Aticaz :(
  • Yazında ALT+TAB yapınca sistem kapanıyor demişsin,
    sistemin sadece ALT+TAB yapınca mı kendiliğinden kapanıyor yoksa rastgele belirsiz zamanlarda mı?
    Ona göre arızanın tahminen neden kaynaklandığını bulabiliriz.
  • Sanirim Oyundan Kaynaklaniyor Normal Oyunsuz Siteler Arasi Alt Tab Yapinca Hicbisey Olmuyor Ama Oyuna Girdigim Zaman Alt Tab Yapinca Normal Baslat > Bilgisayari Kapat İşlemi Gormus Gibi Hareket Ediyor İlk Olarak Dosyalar Kapaniyor Sonra İşlemi Sonlandir Penceresi Aciliyor Onun Sayaci Bittigi Zaman Windows Kapaniyor.. Acaba Oyunda Cokmu Hizli Alt Tab Yapiyorum Onun İcinmi Oluyor Cozemedim :) Bugunde Olmassa artik Formata Gidicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.