Şimdi Ara

nasir bandi kullananlar az beni bilgilendirir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
87.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar eczaya gidip nasir bandi aldim, nasirli yeri iyice yika yapistir ucgun beklesin cek al dedi ama son kismi anlamadim. nasil yani nasir uc veriyor bizde cekip kurtuluyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nasır Bandı Kullananların Tecrübeleri ve Önemli Bilgiler

Nasır bantları, sürtünmeden kaynaklanan nasırları ve su toplamalarını önlemek ve tedavi etmek için yaygın olarak kullanılan bir üründür. Pek çok kişi nasır bandı kullanarak olumlu sonuçlar elde ettiğini bildirmiştir. Kullanıcı yorumları, bu bantların nasırların ağrısını ve rahatsızlığını azaltmada etkili olduğunu göstermektedir.

Nasır bantlarını kullanırken, bantların kuru ve temiz bir cilde uygulanması önemlidir. Bantı nasırın üzerine sıkıca bastırmak ve kenarlarının iyi yapıştığından emin olmak gerekir. Nasır bantları genellikle birkaç gün boyunca yerinde bırakılabilir.

Nasır Bandı Islanırsa Ne Olur?

Nasır bantları su geçirmez değildir. Islanırlarsa, yapışma yeteneklerini kaybedebilirler. Bu nedenle, duş alırken veya yüzme sırasında nasır bantlarının çıkarılması önerilir. Islanan nasır bantları, kuruduktan sonra yeniden uygulanabilir.

Nasır Bandı Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Nasır bandı kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır:

• Bantı uzun süre takmaktan kaçının.
    • Cildinizde tahriş oluşursa bandı hemen çıkarın.
    • Açık yaralar veya enfekte nasırlara bant uygulamayın.
    • Bandı çıkardıktan sonra cildinizi temizleyin ve nemlendirin.

Nasır Yakısı Kullananlar

Nasır yakıları, parmaklar veya ayak parmakları arasında oluşan nasırları önlemek ve tedavi etmek için kullanılan bir başka üründür. Nasır yakıları genellikle silikon veya jelden yapılır ve nasırın etrafına yerleştirilir. Nasır yakıları, nasırların sürtünmeye maruz kalmasını önleyerek ağrıyı ve rahatsızlığı azaltmaya yardımcı olabilir.

Tuba Nasır Yakısı Kullanıcı Yorumları

Tuba nasır yakısı kullanıcıları genel olarak olumlu yorumlar yapmaktadır. Yorumlar, bu yakanın nasırları önlemede ve tedavi etmede etkili olduğunu göstermektedir. Kullanıcılar ayrıca yakanın rahat ve uzun süreli kullanım için uygun olduğunu belirtmektedir.

Nasır bantları ve nasır yakıları, nasırlarla ilişkili ağrı ve rahatsızlığı azaltmada etkili ürünlerdir. Bu ürünleri doğru bir şekilde kullanarak nasırlarınızı önleyebilir veya tedavi edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende bu sabah aldım bir tane yapıştırdım.3 Gün bekle o kendisi düşer dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

Bende bu sabah aldım bir tane yapıştırdım.3 Gün bekle o kendisi düşer dediler

bant mi dusecekmis hocam?

• nasir bandinin mantigi nedir?

• arkadaşım benim de ayak parmağımda vardı ve kullandım. Nasır bandının yapısı halka şeklindedir ve ortasındaki boşluk nasırın tam üzerine gelecek şekilde yapıştırmalı ve süre sonuna kadar kesinlikle oynatmamalısın nedenine gelince nasır bandının halka şeklindeki yapısında halkanın olduğu yerlerde nasırın etrafını eriten bir madde var ve nasırın sökülmesini sağlıyor. Eğer eritme sürecinde yerinden oynarsa sağlam eti eriteceğinden acı verebiliyor. Oynatmazsan iki üç günde sert bir parçayı eline alırsın...

• Nasırlı bölgeyi uyuşturuyor. Aynı zamanda etten ayrılmasını sağlıyor. 3 gün sonra görürsün
  • bende kullanmıştım ama pek işe yaramadı çünkü nasıl çıktıktan 5-6 ay sonra kullandım sonra nasır asidi aldım erittim oyarak çıkardım rahatladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bandi cikardim biraz yanini yoresini kaldirarak deriyi aldim ancak nasirin oldugu bolge kalkmadi zorlamadim, bi kac gun gecti baktim deri kalkmaya basladi bende kaldirdim ama nasir geri kaldi ucu disardaydi kaldirayim dedim feci agri verdi kaldirmaya devam ettim alti bos :-) neysr devam ettim az kan geldi durdum.napmaliyim simdi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.