Şimdi Ara

Elektro Şok cihazi kullanan var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanan varsa kaliteli bi marka önerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip, gerçi adamın kalbinde pil varsa direk öldürülebilir veyahut yanlış bölgeye vurulursa kalp krizi geçirebilir ama lazık oluyor. Malu m ortalık keko kaynıyor.

< Bu ileti AK-47 kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 8 Haziran 2015; 20:05:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

Takip, gerçi adamın kalbinde pil varsa direk öldürülebilir veyahut yanlış bölgeye vurulursa kalp krizi geçirebilir ama lazık oluyor. Malu m ortalık keko kaynıyor.

kalbini etkilemesi beni ilgilendirmez adamda sikinti varsa beladan uzak yasayacak sonucta durup duruken birine uygulamiycam dışarıda bir suru ariza adam var hocam

• hocam tactical pen al birazcıkta eğitimini aldınmı yardırırsın.Elektroşok genelde korkutup kaçırıyor uyguladıgında adamın canını yakıp teşvik etmekten başka bir işe yaramıyor piyasadaki el feneri gibi olan elektro şokların hiç biride bayıltmıyor bu arada bilgin olsun nereye uygularsan uygula :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perey Jackson

hocam tactical pen al birazcıkta eğitimini aldınmı yardırırsın.Elektroşok genelde korkutup kaçırıyor uyguladıgında adamın canını yakıp teşvik etmekten başka bir işe yaramıyor piyasadaki el feneri gibi olan elektro şokların hiç biride bayıltmıyor bu arada bilgin olsun nereye uygularsan uygula :)

pen dediğin şey bildiğin muşta tarzı bişey. karşında 3-5 kişi varsa öttürürler. şokla bi şansın olur en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

Orijinalden alıntı: Perey Jackson

hocam tactical pen al birazcıkta eğitimini aldınmı yardırırsın.Elektroşok genelde korkutup kaçırıyor uyguladıgında adamın canını yakıp teşvik etmekten başka bir işe yaramıyor piyasadaki el feneri gibi olan elektro şokların hiç biride bayıltmıyor bu arada bilgin olsun nereye uygularsan uygula :)

pen dediğin şey bildiğin muşta tarzı bişey. karşında 3-5 kişi varsa öttürürler. şokla bi şansın olur en azından

hocam arkadaşlarla iddiaya girmiştik bizim bi arkadaştada vardı boynuma 5 sn bastırarak şok verdi o piyasadaki 50*100 arası el feneri gibi olan cihazlardan canım yandı ama bayılmadım falan pen hafif ve elde saklanabilir oldugundan eğitimini alırsa çok daha faydalı olur o şok makinaları korumaktan çok karşıdaki adamı cezbediyor

• o zaman biber gazi daha mi etkili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bibergazini boş yere sıkarsan adama ceza alırsın ve biber gazı taşımak yasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurutulmus Domates -- 8 Haziran 2015; 20:59:07 >
  • Elektroşok caydırı olur yoksa öyle bayıltıp yere düşürmez uzun süre tutmadıkça. Taser gun iyi, iğnesiyle deri altına girdiği için kesintisi veriyor adamı yere seriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Bibergazini boş yere sıkarsan adama ceza alırsın ve biber gazı taşımak yasak

o zamn elektro Şok da mi yasak ne kullanicaz

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Elektroşok caydırı olur yoksa öyle bayıltıp yere düşürmez uzun süre tutmadıkça. Taser gun iyi, iğnesiyle deri altına girdiği için kesintisi veriyor adamı yere seriyor.

peki adama tutsak sersemletir mi biber gzi gibi o ara kacabilitmiyiz

• Ben de almayı düşünüyorum ama değdirince yere serecek bişey olması lazım yoksa ne anladık o işten

• quote:

Orijinalden alıntı: defansın bel kemiği

Ben de almayı düşünüyorum ama değdirince yere serecek bişey olması lazım yoksa ne anladık o işten

haberler de izlemiştim adam şok cihazini kapkaçiya tutuyordu bayiltiyortu öyle bir şey olması gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Elektroşok caydırı olur yoksa öyle bayıltıp yere düşürmez uzun süre tutmadıkça. Taser gun iyi, iğnesiyle deri altına girdiği için kesintisi veriyor adamı yere seriyor.

peki adama tutsak sersemletir mi biber gzi gibi o ara kacabilitmiyiz

Bence biber gazı daha iyi göze doğru sıkınca görüş falan da gidiyor. Elektro şok tuttuğun süre boyunca baya acı verir ama bıraktığın an karşındakini azdırıp daha kötü yapabilir. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

güldürdün
  • biber gazı almak daha mantıklı gibi o zaman

• bunların silah tipi olanları var uzaktan ateş edip adamı şokluyor. bunlar ne ayak bilen var mı? şahsen bunlardan almak istiyorum.
  • blackjack8696 B kullanıcısına yanıt
    Cihazın adı TASER ve 2li kartuşlar kullaniyor. Ciddi şekilde etkili, bir de amerikan malı. Kötü tarafı yedek kartuş işi nasıl bilemem ve 1000-1500€ fiyatı var. O paraya fedai tutulur icabında ☺

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enizam E kullanıcısına yanıt
    hadi ya o kadar pahalı diyorsun :( o zaman bizi aşar. en iyisi ben kendime elektroşok cihazı yapayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.