Şimdi Ara

Beni bi tarafsiz degerlendirir misiniz :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar foruma bakiyorum genelde herkes gecen sene temmuzdan calismaya baslamis. Ben ygsye 11 subatta calismaya başladım bu surecte yaptigim sey etute gitmek arada özel ders almak ve karekok 1 i tam 2 yi yarim olmak uzere bitirmekti. Ygs5 70k. Yani 1.5 ayda. Lys temelim hiç yoktu ygsden 1 ay sonrasina kadar lysye hiç calismadim. Bi 15 gün gunde 3 saat falan calistim bi 4 gün kadarda gunde 2 saat olmak uzere edebiyat calistim. Mat sinavi gectikten sonraki edebiyata kadar olan 1 haftada sadece 2 gün edebiyat calistim sonuc tm-1 49k tm-2 46k tm-3 42k
    Size sormak istedigim sey sizce simdiden duzenli calismaya baslasam seneye girsem (ki girecegimden değil) ne tur siralamalar yapabilirim veya bu calisma duzenim hakkinda ne dusunuyosunuz. Amac muhabbet sohbet olsun beni tanimis olun ornek alacak veya almayacak aday arkadaslarimiz ders alsin.
    Not : bu calisma surecimdede haftada 1 veya 2 kez alkol alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D

• Duymak istediğin şey şu herhalde "Üff hacı ya çok zekisin sınavı şeyine takmadan neler yapmışın çalışsan neler yapacaktın kim bilir!" dedim bak şimdi oldu mu?
  • hacı ben en ufak bir kitap bile açmadan 2.senemde 118 bininci oldum ilk senemde 260 bininciydim bu istatistiğe bakarsak üçüncü senemde 65 bindeyim seneye görüşürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alakazam26

Duymak istediğin şey şu herhalde "Üff hacı ya çok zekisin sınavı şeyine takmadan neler yapmışın çalışsan neler yapacaktın kim bilir!" dedim bak şimdi oldu mu?

Dostum farkinda misin bilmiyorum ama 46k vasat bi siralama ve dedigin gibi sinavi seyime takmadigim için bu durumdayim zaten. İlk 20binde olup böyle bişey yazsam evet duymak istedigim o sacma laflarin olurdu ama sanirim dusunmekten çok saldirmayi seviyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

hacı ben en ufak bir kitap bile açmadan 2.senemde 118 bininci oldum ilk senemde 260 bininciydim bu istatistiğe bakarsak üçüncü senemde 65 bindeyim seneye görüşürüz

Tecrube arttikca siralamada yukseliyor demek kii. Bence bir kaç sene daha gir kardesim katlaya katlaya ilk 10 a kadar yolu var :D

• berkecelik B kullanıcısına yanıt
    Saldırmayı seviyorum evet.Laflarım saçma öyle mi peki gelip senin buraya açtığın şu konunun neresi mantıklı söylermisin?Gelmişin buraya yok haftada 2 kere alkol alıyordum şubatın ortasında çalışmaya başladım mata 1 ay çalıştım ee napalım yani bu konuyu açmandaki amaç gayet tabii ki de buna benzer şeyleri duymak başka ne amacın olacak ben laf dolandırmayı sevmem pat diye söylerim.Sohbet için farklı konularda açabilirdin bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alakazam26

Saldırmayı seviyorum evet.Laflarım saçma öyle mi peki gelip senin buraya açtığın şu konunun neresi mantıklı söylermisin?Gelmişin buraya yok haftada 2 kere alkol alıyordum şubatın ortasında çalışmaya başladım mata 1 ay çalıştım ee napalım yani bu konuyu açmandaki amaç gayet tabii ki de buna benzer şeyleri duymak başka ne amacın olacak ben laf dolandırmayı sevmem pat diye söylerim.Sohbet için farklı konularda açabilirdin bana kalırsa.

Doğru farkli konularda acabilirdim fakat ben hiç bi zaman belli bir duzene giremedigimden disardan belkide benim konumumda olup duzene girip belli bi basari elde etmis insanlar vardir ve merakimi giderirler diye düşündüm. Ayrica hedefi benim yaptigim siralamayi yapmak olan arkadaslar için bir sene boyunca kendilerini kasmasini gerektirmeyecek bir ornek sundum onlerine. Ve hedefi benden yukarda olup benim gibi bir calismayla devam edenler icinde ders olur faydasi olur diye düşünüyorum

• berkecelik B kullanıcısına yanıt
    Bro o zaman şu üslubu değiştir, konunun ilk mesajındaki üslubunu. Bazı insanlar bu sınav için sağlığını kaybediyor psikolojik olarak çöküyorlar sen alaya alır gibi konu açmışsın deseydinki arkadaşlar bu sınav hayat meselesi değil falan bakın ben çok kasmadan böyle böyle yaptım sosyal aktivitelerdende geri kalmadım çok geç başladım çalışmaya carttır curttur deseydin daha hoş olurdu.Burda öyle bir izlenim oluşuyorki diyorsun ki herkes temmuzda başlamış ben şubatın ortasında başladım her türlü sosyalliği yaptım sıralamamda bu diyorsun .
  • @Alakazam26
    Kendimi yanlış ifade ettiysem ozur dilerim. Amacim kesinlikle alaya almak degildi. Ben ders calissamda calismasamda oss stresi bambaska bişey sadece hem kendi merakimi gidermek hemde aday kardeslerimize ornek olmak amacindayim

• baslik sakat olmus

• adam gibi çalışırsan derece bile yaparsın.her şey kimin daha çok çalıştıgına ,kimin derslerle , sorularla daha içli dışlı olduguna bakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

hacı ben en ufak bir kitap bile açmadan 2.senemde 118 bininci oldum ilk senemde 260 bininciydim bu istatistiğe bakarsak üçüncü senemde 65 bindeyim seneye görüşürüz

hocam 4-5 seneye ilk yüzdesiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.