Şimdi Ara

Geçen de sene burasi disindaki mecralar buraya gore cok mu iyimserdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen sene youtube, instagram gibi yerlerde de insanlar buraya gore iyimser miydi? Bu sene arada ucurum var. Yoksa dh'in sutten agzi yandi da yogurdu mu ufluyor bu sene?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 24 Temmuz 2018; 23:4:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dhde sütten ağzı yanan yok trollerle boğuşanlar var.
  • Yok kardeşim bu forum tam tımarhane gerçekten bu mecra dışında bu kadar karamsar yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serhtt44 S kullanıcısına yanıt
    Geçen bir cocuk youtube'da yorum atmis. Demis ki: 2010'dan kotu gelecek. Çocuğa küfretmişler. Sonra da demis ki: Dh boyle diyor ben onlarin yalancisiyim :)

• Gecen sene iyimser-kotumser tabiri yoktu. "Tık" revactaydi. 2015ten iki tik kotu, 2014ten bi tik kotu/iyi bekleniyordu. Sayisal icin neredeyse 2016 gibi geldi. Tm icin 2014 tipatip.

Yine de karsilastircaksak: ne kadar cop desek de buradan sasmayin derim.

• Dh halkın nabzıdır. Dh ne diyorsa o gelmekte olandır.

Ve dh şuan 2010 diyor

• Dh dışı hep iyimser zaten de, geçen sene dh'de kötümserlerin sesi pek çıkmıyordu. İnekmatur 3-5 bir şeyler yazıyordu anında herkes troll diye saldırıyordu kimse takmıyordu. Type wheel, XLRNT falan böyle 3-5 kişi vardı ama takan yoktu. Benim de başını çektiğim bir grup iyimser foruma egemendi ama sonuçlar açıklandığında resmen soğuk duş etkisini hissetmiştik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 yil okul biraz fazla degil mi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim 2015 gibi gelecek diyen instagram hesaplarını aklım almıyor gerçekten...

• quote:

Orijinalden alıntı: s1ms0n

Bu mesaj silindi.
    Sürekli trolluk yaptıgın için olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suarez123

Benim 2015 gibi gelecek diyen instagram hesaplarını aklım almıyor gerçekten...
    Tm için mantıklı
  • TMyi bilmem valla geçen sene ikizim TMde mattan 80de 65 ve edebiyatta 54te 52 yaparak YGSde 7kdan LYSde 260a çekmişti. TMde her şeyi beklerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.