|
Bildirim
Canlı Yayın Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın |
|
|
SEKS YAPMAYAN TOPLUMLARDA NEGATİF ENERJİ BİRİKİR GERGİNLİKLER CİNAYETLER TECAVÜZLER EKSİK OLMAZ. ÜLKECE SEKS YAPIP RAHATLAMAYA İHTİYACIMIZ VAR. CEM UZANIN DEDİĞİ GİBİ BU ÜLKENİN BALKON KONUŞMASINA DEĞİL AFTER PARTYE İHTİYACI VAR.
|
41 yaşındayım hala bakirim hayat seksten ibaret değil...
|
25-30 arasına yaşlı diyerek ergen olduğunu açık etmişsin, erkek için en güzel yaşlandır 25-35 arası yaşlar. Cinsel pazar değerinin ne olduğunu öğren önce.
http://erkekadam.org/2017/05/25/cinsel-pazar-degeri-nedir/ |
seks öyle acayip bişeyki hiç yapmadıysan eksikliğini hissetmezsin. bir kere yapınca doyamazsın ama bir süre boyunca düzenli yaptığında can sıkar zevkten çok göreve dönüşür ama bir ara verirsin eksikliğini acayip hissedersin sonra yine aralıksız yaparsın 2 hafta sora hatun uyusun bari öyle giderim yatağa gibi planlar yaparsın yine sıkar çünkü. öyle bir rölantidir işte o yüzden bakir arkadaşlar çok bişey kaybetmiyosunuz ama yaş 30lara geldi hala milli olmadıysanız korku salabilir nasıl yapıcam vs derken fobiye dönüşebilir ki çok büyük bir problem olur.
|
%90 mı
|
|
27 yaşındayım, sevgiliyi geç flörtüm de olmadı. Tadına bakmadığım cinselliğin eksikliğini de hissetmiyorum. Ne kaybettim gerçekten ? Hiç bir şey.
|
ortadoğu ülkesinde yaşayınca böyle oluyor dostum, üniversite öğrencisiysen work and travel ile amerikaya gitmeyi dene derim, insanları görünce demek istediğimi anlarsın
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 6 Aralık 2019; 13:51:57 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 6 Aralık 2019; 14:10:27 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyongun -- 6 Aralık 2019; 16:50:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|