Şimdi Ara

İnsan 16 yasindan sonra buyur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yasindayim . yuzum felan eskisine gore degisik . merak ettigim bundan sonra fizik olarak degisir miyim ? boyum felan uzar mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• git az ötede yaşa
  • Boyun ergenliğe bağlı erken ergenlikse 17 18 den sonra uzamaz.
    Tipin ve sesin tabiki zamanla değişecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemaltr18

İnşallah beynin büyür yüzü boşver

merak ettim acaba neden bu kucunsemeye calismalar ? ben size birsey mi yaptim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

quote:

Sende haklısın sildim mesajı

• Yok insan 16 yaşından sonra büyümez, dünyadaki herkes 16 yaşında şuan kimse büyüyemiyor.
  • Ergenliğe ne zaman girdiğinize bağlı ama mutlaka bir büyüme olur diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Yok insan 16 yaşından sonra büyümez, dünyadaki herkes 16 yaşında şuan kimse büyüyemiyor.

Bu mesaja tebessüm eden var mı? Gördüğüm en boş mesajlardan.
  • Gelişme mevzusu bir az da genetiktir. Babana sor istersen. Fiziksel değişmeler yaşarsın daha muhtemelen.

• Suçun sordugun soru. Bize çok komik geliyor ve senin gibileri haliyle dışlıyoruz. 16 18 diye bir sınır yok genlerine göre kemiş gelişimini tamamladıgında oturur çogu parçalar

• Değişir kardeşim bu,genetiğine bağlı.Ben 15 yaşından sonra boy olarak uzamadım mesela.5 senedir aynı boydayım.Ama o zamanki fotoğraflarıma bakıyorum da tipim değişmiş,suratım daha bi oturmuş.Boyun uzamasa bile suratın,siman falan değişir.Hatta bu 22-23 yaşına kadar sürebilir.
  • quote:

quote:

quote:

Birini aşağılayacaksan arkasında dur bari öyle daha az acınası görünürsün.Senin cevabına gelince dostum ergenliğe kaç yaşında girdiğine bağlı ergenlik genelde 5 yıl sürüyor.
  • "Uzar mı, gelişir mi" deseniz anlarım da "büyür mü" ifadesi gariplik katmış cümleye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 20 Ağustos 2013; 22:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackfyre

quote:

quote:

quote:

Birini aşağılayacaksan arkasında dur bari öyle daha az acınası görünürsün.Senin cevabına gelince dostum ergenliğe kaç yaşında girdiğine bağlı ergenlik genelde 5 yıl sürüyor.

Tamam

• Bu yeni ergenleri hiç anlayamadık yahu. Çocuğun biride 13 yaşında, geliyor konu açıyor boyum şu kadar daha uzar mıyım diye... Büyük mü sanıyorsunuz oğlum siz kendinizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Bu yeni ergenleri hiç anlayamadık yahu. Çocuğun biride 13 yaşında, geliyor konu açıyor boyum şu kadar daha uzar mıyım diye... Büyük mü sanıyorsunuz oğlum siz kendinizi?

Büyük mü sanıyorsunuz oğlum siz kendinizi?

abi mi diyeyim size ?

ne alasi var acaba abi su cumlenizden ne cikartalim .

• 3 yıl sonra alıntıla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Bu yeni ergenleri hiç anlayamadık yahu. Çocuğun biride 13 yaşında, geliyor konu açıyor boyum şu kadar daha uzar mıyım diye... Büyük mü sanıyorsunuz oğlum siz kendinizi?

Büyük mü sanıyorsunuz oğlum siz kendinizi?

abi mi diyeyim size ?

ne alasi var acaba abi su cumlenizden ne cikartalim .

Sizin kafanız farklı mı çalışıyor kardeşim? Sen 16 yaşında büyümesi duran bir insan gördün mü? Benim 14'ünde sakallarım çıkmaya başladı yine 18'e kadar büyümem devam etti. Kafanız nasıl çalışıyor anlamıyorum ki günde 15 tane "yaşım 12/13/14/15/16 , boyum daha uzar mı , daha büyür müyüm" diye konu açıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: alakota

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Yok insan 16 yaşından sonra büyümez, dünyadaki herkes 16 yaşında şuan kimse büyüyemiyor.

Bu mesaja tebessüm eden var mı? Gördüğüm en boş mesajlardan.

Senin gibi veletler tebessüm etsin diye yazmamıştım zaten. Başlığın saçmalığına dikkat çektim. Feel Me denen arkadaş da doğru söylemiş, mağarada mı yaşıyorsunuz yahu etrafınıza baksanız zaten bu tip soruların cevabını bulursunuz. Ya da annenize sorun o söylesin insanlar kaç yaşına kadar büyür vb.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.