Şimdi Ara

İYİ BİR İNSAN OLUNCA 30 YAŞINDAN SONRA EKMEK YİYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugune kadar kızlardan hep red yedim ve açılamadım.
    bu yaşımdan sonra artık kariyerime odaklanacağım.
    gününü gün eden kadınları 30 yasında red edecegim,
    bundan 10 sene sonrasına kadar su anın parasıyla 3k dolardan fazla kazanırsam turkiyede, bana gelen her kız için duygularıyla oynayıp atacağım bi kenara.
    bu 10 sene boyunca da kimseye pas vermeyeceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Genco 25 yasindaki bir abin olarak söyleyeyim o devir eskidendi

Şuanda kapitalizm Türk kültürünü tamamen imha etti

Artık kötüler her zaman ve sonuna kadar kazaniyor benden demesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birazcık mantıklı düşün?

17-18-19 yaşındaki kız 19 yaşındaki bir erkek ile ne yapacak?

ona ne sağlayacaksın? araban var mı? paran var mı? görmediği yerleri gezdirebilecek misin? heyecanlandırabilecek misin? ruhen olgun musun? zeki misin?

o 18 lik çıtır kız yerinde olsam 25-26 yaşında bir erkek ile birlikte olurum. hem fiziken hem ruhen daha olgun biri bana daha çok şey katar diye düşünürüm.

• 30 yaşından sonra çok para kazansan da kadınlar sana kendileri gelmeyecek.Yeni nesil erkeklerin bir çoğunda böyle çarpık bir inanış var malesef
    30 yaş üstü geliri yüksek arkadaşlarım var.Hiçbirine de kızlar kendileri gelmedi. Hepsi bir süre sonra görücü usulü ile evlendiler.İyi bir insan olunca sadece yaşı ilerlemiş kızlar için evlenilecek erkek oluyorsun
    O yüzden böyle bahanelerle kendini avutma.Yaşam kaliteni artırmak için iyi bir gelire sahip olmaya çalış tabiki ama kızlar konusunda da sosyal olarak kendini geliştirmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jones7 -- 3 Mart 2023; 11:43:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinizi geliştirmeye, iyi okullar okumaya ve iyi meslekler + kazançlar elde etmeye bakın. 26-27’den sonra düzeninizi kurduğunuzda, kendi özgürlüğünüzü elinize aldıktan sonra kendinize uygun gördüğünüz insanlarla bir araya geleceksiniz, çevreniz genişleyecek. Doğru insana da yanlışa da denk geleceksiniz. Tecrübe bunlar hep. En sonunda da şanslıysanız doğru insanı bulursunuz.

Bu yaşlarda bu sırayla ilerlemek yerine “kimse beni sevmiyor, hüü” modunda takılırsanız, geleceğinizi dizayn ettiğiniz bu yaşları böyle boş boş geçirirseniz asıl ilerideki hayatınızı, ömrünüzün belki de tamamını mahvedersiniz.

- 30 küsür level bir abiniz.

• 3k dolar maaş yeterli mi 30 yaşında?

• 31 yaşında bir ağabeyiniz olarak, ''İmkânınız varsa 30'dan önce ciddi bir ilişki kurmaya çalışın.'' derim. Buralara yaz günü kar yağıyor ne yazık ki...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2-3k maas yeterli mi 30 yas icin

• Hocam red pillci şarlatanlar erkeğin pik noktası 30+ diyorlar

• Çok saçma sapan bir durum, niye kızları reddediyorsunuz ki ?

• Ben Red Pill, medpil anlamam kardeşim. Türkiye gerçekleri bunlar maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 3 Mart 2023; 20:22:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.