Arkadaşlar benim iş ortamımda çok kız var ve kim ne yapmış iyi biliyorum bakıyorm 4 yıllık sevgilisinden ayrılan kız hemen görücü usulü pat 2 ayda evleniyo. Yada kız bi erkeği yedek bırakıp diğeriyle çıkıyo sonra ondan ayrılıp yedekte olanı tercih ediyo ve erkek bunu bilmesine rağmen evleniyo ne bileyim ben yapamazdım gurur yapardım ya. Erkeklerde de öyle bakıyorım adamın işi gücü yerinde 3 ay içinde tanıştığı kızla evleniyo ne bileyim o stres. O düğün o örf adet çekilirmi özgürlük kadar dünyada güzel bişey yok inanın. Ben yalnız yaşıyorum işten çıkıyorm, geziyorum arkadaşlarla yeni tanıştığım kızlarla görüşüp bi şeyler içiyorum evde film keyfi yapıyorum., bi odamı playstation odası yaptım borç harca giriyrm ama tekim çoluk çocuk yok kafa rahat her yerde yaşarım. Neden bu düğün stresini çeker bi insan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Millet 3 4 ay tanıyıp hemen evleniyo bu kadar basit mi?
-
-
bağane
sağane
bizene
sizene
niydejeğan
sağane
elalemin derdi seni mi hayko cepkin yaptı hajıııüü
-
Aynen hocam beni daha çok düşündürdü :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşanmaların ne kadar çok arttığını biliyor musun hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biliyrm adliyede dolu dosyalar var yok bide boşanmakta kolay değil. Bi, insanla aynı evde bi ömür boyu bana çok zor geliyo neden bi insanın herşeyini çekeyim, tamam insan evlenebilir ama patır patır evlenmenin amacı yok hayat zor herşey pahalı.
Tek olduğun zaman bi sorumluluğun yok gider çadırdada yaşarsın biliyrm ilginç
Çünkü çoğu insan artık mantık evliliği yapıyor. Onun için de daha çok aile, maddiyat gibi şeylere bakıp geçiyorlar.
-
3-4 ay bile zaman kaybi. Esinizi evlenmeden taniyamazsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PlayStation oynamaktan zevk alan kaldı mı ya napacan 40 yasinda bfde 12 yasinda cocukla mi muhatap olacan
Bu ulkede hemen herkes sex için evleniyor düzenli özgür tabusuz bir sex icin evlilik sart
Ha diceksin ki evliliksiz sexe ulasanlar var
O dejenere tayfayla zaten evlenilmez evlenmeden 50 adamin altına yatmis kiz 3 gun sonra exine mesaj atar sen is yerindeyken
Özgürlük dedigin sokak itinden cok kimde var napacan özgürlüğü imkanim olsa evlenirim yerlesirim köyüme egeye baka baka yaşarim omg ama bize hangi kiz baksin
O dediğinin örneğini ben de çok gördüm. Millet beş yıllık sevgilisinden ayrılıyor sonra görücü usulü pat üç ayda evleniyor neden acaba
En doğurgan çağ 22-30 yaşları gösterirken özellikle 35 yaşından sonra bir azalma başlamakta, 40 yaşından sonra da hamilelik oldukça zorlaşmakta, 45 yaşından sonra ise teorik olarak mümkün olmamaktadır.
3-4 ay az. 1 yıl yeterli. Daha fazlası gereksiz. Belli bir süreden sonra daha fazla zaman, daha fazla tanımak demek değil. Gizlediği bir huyu varsa evlenene kadar çıkarmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben 1-2 ayda evlenmeye hazırım
sex için
-
Sizinle aynı düşünceleri paylaşıyorum
Bana da zor geldiği için evlenmeyi düşünmüyorum
Yani ne bileyim yabancı bir insanla aynı evde bir ömür bana zulüm gibi geliyor
Hele birde turk kızları aşırı guvensizlik veriyorken yok ben almayayım
2011 den 2017 Mart ayına kadar evli kaldım, kızım 2016 Ekim'de dünyaya geldi.
Boşanmamda olan sebep aldatma vs değilde artık yabancılaşmak ve kurtarılamayacak bir duruma gelmiş olmamızdı.
Sonrasında görüştüğüm çok insan oldu, evlenmeyi de düşündüm birlikte yaşamayı da.
Çokça tecrübe ettim ve kesinlikle evlenmek bana uzak, çıkmak, görüşmek, flört vs. tamam ama evlilik Türk Kadınları'nın becerebileceği bir şey değil.
Ya yedekte birileri var, ya gizli saklı işler, ya çok abartı istekler, ya yaşanmamışlıkların hepsinin sizden beklenmesi vs. çok ama çok neden var.
Ben artık evliliğe sıcak bakamıyorum maalesef.
Kimseye de evlenmesini tavsiye etmiyorum, ha 20 yaşındasınızdır ve flörtünüz sevgiliniz de aynı yaştadır evlenin. Emin olun mutlu olursunuz ve uzun bir beraberliğiniz olur ama 28-30 gibi bir yaşa denk geldiyseniz sakın ola evlenmeyin. Yalnızlıktan kimse ölmüyor arkadaşlar.
-
Dostumm yaşım 38 bi kızla aynı evde kalma tecrübesi de yaşadım inan sıkıldım yoruldım tamam başta güzel ama herşey bu değil dediğin gibi askerden gelirsin yaşın 20 fln libidon yüksek güzel bi sevgilin var evlen ama ben gelmişim kaç yaşına soğudum artık.
Yukarda bazı arkadaşlar sex demişte inanın her evli adamın güzel bi cinsel hayatı yok abi görmüyo musunuz evli adamlar deli gibi o kız bu kıza yazıyo çünkü varlık içinde yokluktalar bizim Türk kadınında kocama namuslu olma huyu var, iyi olanda vardr onları geçiyorum.
Ama herşey sex düzenli hayat olsa bu kadar boşanma olmz inanın benm evli. Olup eve gitmek istemeyen arkadaşm var iki çocuğu var inan adam eve gitmek ıstemıyo banada anlatmıyo mutluyum diyo ama eve girmiyo ;) ben sağlıkcıyım etrafım kız dolu ve inan ben bile soğudım çünkü. Evlilkleride sahte.
Kadında şu var kadın sevmesede evleniyo çocığu olsun adam para getirsn yeter samimiyet yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle başa dert ya evlenirsin 2 yıl snra ilk aşkıımı unutamadm der ama çoğu erkek bunları kabul ediyo biliyonmu.
Banada zor ve yorucu geliyo düşün bi ömür bi kadının nazı tribiyle uğraşacan bi ömür
Balayı otelindeki rezervasyonum yanması diye gelin sitesinde kız ararken denk geldi, davet ettim. 1 ay yazıştık ardından geldi.
Birkaç hafta tatil yaptık sonra yıldırımlı nikah.
2 sene sonra gebe kalınca da öğretmen evinde sazlı sözlü düğün.
3 çocuk yaptı ardından kaçtı...
-
Hıcam evlenip boşanıp nasıl yeni kadınlar bulabiliyorsunuz ? Biz bekar erkekleri bile isteyen yok çocuğum olsa direk kaçarlar
Kişisel bakım, tip, özgüven, yüksek libido, kendine güven ...
Bu işlerin evlenmiş boşanmış olmak veya çocuk olup olmaması ile alakası yok.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3-4 ay bile zaman kaybi. Esinizi evlenmeden taniyamazsiniz.
|
Benzer içerikler
- lazlar rum mu
- alpecin şampuan kullananlar
- zatürre geçirenlerin yorumları
- 2 yıl önce tetanoz aşısı oldum
- evlilik yoluyla vatandaşlık mülakat soruları
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X