Şimdi Ara

Millet 3 4 ay tanıyıp hemen evleniyo bu kadar basit mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu ülkede insanlar toplum ne yapıyorsa o da onu yapıyor
    Bakıyor herkes evleniyor aa bende evleneyim
    Tamamen sürü psikolojisi
    Şimdi diyor herkes evleniyor ben evlenmezsem bana başka gözle bakarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekler aptaldır kızın geçmişine bakmıyorlar dediğin gibi baksada umursamıyor
    30 yaşına yaklaşan kızlarda evlenme telaşı başlıyor
    Değerli olan erkek aslında ama farkında değiliz
    Büyük konuşmuyum 4-5 yıl ilişki yaşamış yada daldan dala atlayan kızla evlenemezsin
    Öyle her kıza kaynaklarınızı vermeyin evlilik ciddi iştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenmek hayati kendine zindan etmektir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hergün binlercesi adliyede boşanmak için kırk takla atıyor.
    Ben evliliğe karşı değilim.Karşındaki insanı çok iyi tanıman lazım ve seni pozitif etkileyecek birisi olması lazım.Yoksa sende kendini o mahkeme salonlarında bulursun...

• Tanıma süreci vs boş işler.3 5 yıl tanıyıp evlenip ilk aydan boşananlar dolu etraf. O yüzden bir evlilik devam edecekse eder ister 1 ay tanıyın ister 10 yıl farketmez.

• Bugün arkadaşlarla gezdik bi. Arkadaşta evli ve evli diye erken döndük arkadaş inanılmaz mutsızdu ve hep takdir ettiğim. Biridir 15 yıldr tanırım asla evlen demez tanıdığım en istikrarlı adam kendiside evli ve boşanamıyo.

Arkadaşlar boşanmakta çok zor, inanın nafaka o bu vermemek için helede çocuk varsa kimse cesaret edemiyo çoğu. Erkek boşanıp nafaka ödeyeceğime yanımda olsun yeter diyiyo, günlük yaşıyon akşam göreyim yarn işte rahatm öyle geçiyo yıllar çoğu adamın.

Ben yapamam ya ve bizim kadınlar erkeği çok sıkıyo, buraya gitme dönme onu yapma vb.. Kadınlar evlenir, kadın daha özgür olmk içn evleniyo baba evinden daha rahat eğer kocası iyiyse kadın hamile olmak ister yani erkek zaten özgür, takılın aga gezin tozun için yiyin nereye kadar giderse saçma sapan örf adet düğünlerin kölesi olmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm kizlar paraya bakiyo

Bakiyo çocukta 20 25 gelir var araba var düğün yapacak keriz aile var tamam ben gözümü kapar yatarım altına diyip geçiyor

Ask mask beklemeyin bu devrin insanindan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.