Şimdi Ara

TORRENT OYUN DEVRİ KAPANMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aga yıllardır pc bozuktu bugün tamir ettim sanırım

neyse age of 4e bir sürü yeni ırk gelmiş dedim bi bakayım torrentlere ana o da ne bütüüün torrentler 2021 2022den kalma

yani yeni versiyonlar falan yok bu eskilerinde hepsini denediydim sadece 1 tanesi çalışmıştı

torrent oyun devri kapanmış yani eskiden olsa en güncel sürümü bile bulurdum

ha ben artık yaşlandım bulamıyorsam eyvallah da yok yani 15 tane siteye baktım

torrentten anca film izlenir artık yakında ona da çözüm bulurlarsa şaşırmam

• dodi repack ve fitgirl bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Bakıldı yok 2021 2022 versiyonlar var onlarda osmanli ve malayalar yok

Daha bir dlc daha çıkmış omg o xbox magazasinda yok steamde var çıldıracam manyak mi bunlar ille steamden kazik yiyerek mi alalim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denuvo kırılamıyor.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Kapanmadı hocam ama biraz geç kırılıyor. Eskiden bir oyun çıkınca 2-3 saate kırılırdı. Şimdi 6 ay hatta 1 sene sürebiliyor.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    1 seneden fazladir guncelleme gelmemis iste

Crackli bende vardi saglam kurdum çalışıyor ama ve lakin 4 tane irk eksik
    Osmanli
    Japonlar
    Bizans
    Malayalilar

Malaya zaten oynamam da diger 3u olsa iyidi

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hocam bazı oyunları pek önemsemiyorlar. Güncel sürümünü kırmıyorlar. Genelde AC, Far Cry tarzı oyunların güncel sürümünüde kırıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Oyun Devri Bitti
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi zaten virüslü

• İnternete "torrent oyun indir" yazıp çıkan ilk sayfadan oyun indirirseniz zaten seed etmez.

Paralı üyelik satılan torrent sayfaları hala aktif ve güncel. Örneğin torrentleech , cayır cayır.

Yok öyle bir şey, denuvo kullananlar şu anda kırılmıyor, yıllık ücretli olduğu için eskiyen az satan oyunlar denuvo'yu bırakıyorlar ancak o zaman kırılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 1 Ağustos 2024; 6:44:20 >
  • zortak Z kullanıcısına yanıt

Hocam bu olay yeni mi çıktı? Misal Ubisoft'un oyunları kırılıyor ama denuvo olduğu için 1 sene filan sürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix yayın hakkını aldıktan sonra Breaking Bad de kaldırıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

denuvosuz sürümleri kırılıyordur, bir oyun en baştan donuvoyla geliyorsa kırılamıyor, denovu çok maliyetli, oyundan kaldırılınca kırılıyor.

teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Oyuncular Ubisoft’a kızgın: Assassin’s Creed Mirage’a son anda Denuvo eklendi
    https://shiftdelete.net/assassins-creed-mirage-denuvo-eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 1 Ağustos 2024; 7:42:6 >
  • zamunda

• Ne bekliyordun ki? Hem beleş olsun hemde güncel. Güzel iş valla. Bu arada gtorr diye Gürcü sitesi var ona bak. En son Şubat ayında çıkan yaması eklenmiş oyuna 😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam o aman bu Ubisoft'un kırılan oyunlarında 1 sene sonra filan denuvo sistemi kaldırıldığı için mi kırılıyor? Dikkat ettim genelde Ubisoft'un oyunları 1 sene sonra filan son sürümü ile beraber kırılmış oluyor.

• citiraga kullanıcısına yanıt

Hocam eskiden öyleydi. Çok iyi hatırlıyorum. Bir oyun çıkınca 1 saat bile geçmeden kırılıyordu. Misal sabah kalktığımda oyun torrente düşmüş oluyordu. Öyle zamanlar vardı yani. Hatta bazı oyunları birden fazla grup kırıyordu.

bunun birçok sebebi var. günümüzde çıkan çoğu oyun online odaklı dolayısıyla kırılmasının pek bir anlamı yok. eskiden bütün oyunlar ilerlemeliydi ve kopya korumaları çok basitti. Bu işle az da olsa haşır neşir olan kişilerde kolayca hackliyordu oyunları. şu an ki ilerlemeli diye tabir ettiğimiz oyunların neredeyse tamamı sorunlu çıktığı için durmadan yama çıkarıp düzeltmeye çalışıyorlar. Yada çok daha fazla satabilmek adına ek şeyler ekliyorlar. Dolayısıyla eskisi gibi çoğu kişi uğraşmıyor artık.

Evet öyle, ödemesi aylıkmış, karlı olmayan oyunlar denuvo'yu kullanmayı bırakıyorlar, o zaman kırılıyor, kimse denovo'yu kırmakla uğraşmıyor bile.

Hocam Ubisoft'ta zaten 2 yılda bir yeni oyun çıkardığı için 1 yıl sonra oyunlarını salıyor. O zaman o yüzden denuvo sistemini 1 yıl sonra bırakıyorlar. Adamların satış stratejisi zaten Rockstar gibi değil.

Hocam o zaman Gta 6 PC'ye çıkınca çok uzun bir süre Torrent'te görmeyiz. Rockstar öyle Ubisoft gibi 1 sene sonra salmaz. Adamlar en kötü 5 sene oyunu güncel tutmaya çalışırlar. Zaten Konsola çıktıktan 1 sene sonra PC'ye geliyor. PC'ye gelince Rockstar direk Gta 6'nın PC versiyonuna odaklanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 1 Ağustos 2024; 9:49:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.