Şimdi Ara

online oyun devri bitti mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Full cekiyo ne bitmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2

• şu oyunun adını anma ban sebebi olmalı.

@Loreayes

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DDE054007

şu oyunun adını anma ban sebebi olmalı.

@Loreayes

Knaytçı kaçın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loreayes

Metin2

Ben liseye yeni başlamıştım o zamanlar medyada metin2 çok tartışılıyordu. Millet int. kafelerden çıkmıyordu. 2009-2010 yılları millet ya metin2 ya da knight'daydı, ya da faceye giriyordu. 2008 öncesinde de GTA San Andreas modaydı. Hatta San Andreas ilk serbest dünya oyunu yanılmıyorsam.

• San andreasten önce gta 3 var,vice city var ne cahilsin çocuksun sen ya.Hadi onu da geçtim ilk serbest dünya oyunu gta'da değil zaten.Gta'ya varana kadar o yıllar 10'dan fazla serbest gezmeli oyun vardı.Lisans bitirmişsin kendi alanında bilgin sıfır,genel kültürün yok,oyun bilgin yok ama her şeye yorumun var.Bir git ya.

@Data Black

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

San andreasten önce gta 3 var,vice city var ne cahilsin çocuksun sen ya.Hadi onu da geçtim ilk serbest dünya oyunu gta'da değil zaten.Gta'ya varana kadar o yıllar 10'dan fazla serbest gezmeli oyun vardı.Lisans bitirmişsin kendi alanında bilgin sıfır,genel kültürün yok,oyun bilgin yok ama her şeye yorumun var.Bir git ya.

@Data Black

san andreas kadar popüler olan yoktu. 

Hocam ben saygı duyup ciddiyetle cevap veriyorum, siz linçliyorsunuz 

• her şey yeni başlıyor. 20 temmuzda beta 31 ağustosta resmi olarak new world açılıyor araştırın.

• Sen kpss girp hak yeme,kpss çalışma sınavı değil,kendine geliştirme sınavı.Şu zamana kadar genel kültürün yoksa zor.Kendini geliştir.Ayrıca o saydığın oyunlardan önce ultima online vardı onların atası o.Bir şey bilmiyorsun sus artık ya.Sana çok ayar oluyorum.

@Data Black

• Niv vırlddan cacık olmaz hocam gıssıra bakma,o oyun normalde yıllar evvelçıkacaktıer yıl ertelendi.Tecrübelerim şunu der ki,bir oyun sürekli erteleniyorsa o oyun kötüdür.Oyunda düzeltilemeyen hatalar,sıkıntılar vardır demektir.O oyundan bir halt olmayacak.

@Noira

• Zaten tarikatçıları,vakıfçıları,cemaatçileri,hocaları hedef alan haklı ve doğru olduğum bir konu vardı,onlara haddini bildirdim,cevap veremediler fakat şikayet etmişsin ve kaldırıldı.Neden şikayet ettin ? ayıp değil mi ?

• ashes of creation beklemedeyiz

• Ne zaman geliyor o haber var mı ?

• nasıl bitti hocam asıl yeni başlıyor. Herkesin evinde internet var artık.

• boş işlerle uğraşma oyun ne alaka ders çalış kendini geliştir

• ben hala knight online oynuyorum ama oyun tamamen ticarete döndü, paranızı altına değil ko ya yatırın daha çok değerlenir o derece :D:D

• quote:

Niv vırlddan cacık olmaz hocam gıssıra bakma,o oyun normalde yıllar evvelçıkacaktıer yıl ertelendi.Tecrübelerim şunu der ki,bir oyun sürekli erteleniyorsa o oyun kötüdür.Oyunda düzeltilemeyen hatalar,sıkıntılar vardır demektir.O oyundan bir halt olmayacak.

@Noira

aynen knk, pandemi döneminden ertelenmeyen bir oyun söylesene bana? (AAA Oyun )pardon, kısıtlı oyuna bilginle ağır bir soru sordum cevaplamak zorunda değilsin.

• Mmorpg diyorsan

Elyon online

Book of travels online

Zenith online

Eso new chapter

Sadece oynadıklarım bunlar,daha oynamayıp zamanında çıkan nice oyunlar vardır ki hikayeli oyunlara hiç girmiyorum,girsen utanırsın.Benle hiç oyun kültürü kıyaslama,20 sene evvel türkiye'de ilk ps1 alanlardan biriyim,az ötede kumda oyna.

@Noira

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.