Şimdi Ara

knight online nostajlisi geri mi dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uskoda yeni açılan 2 server büyük ilgi gördü moradon müziğini falan değiştirip eski müziğini koymuşlar forumdada ilgi baya arttı beyler kekuri ring düşürmeye mi gidiyo millet

knight online nostajlisi geri mi dönüyor

• Yok millet TL kasmaya gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Yok millet TL kasmaya gidiyor

devir değişti he
  • ah o yapraklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

ah o yapraklar

peki ya dc vermesi yaprak durmasına rağmen
  • Tam olarak 1299 daki haline dönmedikçe olmaz bu iş. 1 Haftada level sınırına ulaşıyor insanlar, ne kadar uzun ömürlü olabilir ki?
  • sabaha kadar ash knight kesmedikten sonra o iş zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun devri bitti mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok isterdim 1299 a geri dönse.+6 miragenin bile cok degerli olsugu gunler baslasa tekrar oynarim bende.yaklasik 10 yili devirdim oyunda 2004-2012 arasi cok aktif oynadim sonra 2014 e kadar para kasmak icin oynadim.suan 23 yasinda universitede okuyorum ama hala unutamiyorum o iyundan aldigim zevki

• quote:

Orijinalden alıntı: RoIF

Cok isterdim 1299 a geri dönse.+6 miragenin bile cok degerli olsugu gunler baslasa tekrar oynarim bende.yaklasik 10 yili devirdim oyunda 2004-2012 arasi cok aktif oynadim sonra 2014 e kadar para kasmak icin oynadim.suan 23 yasinda universitede okuyorum ama hala unutamiyorum o iyundan aldigim zevki

aynı dönem oynamışız sanırım delosta abyss kasıyordum sürekli ve abyss gemden +1 shard çıkmıştı dual +6 md ile takas etmiştim
  • luxablis kullanıcısına yanıt
    evet o dönemlere tekrar dönse oyun çok zevkli olur bence. görev itemleri filan iyice bokunu çıkartmışlar.şimdi başlamayı üdşünüyorumda boşuna premium almak istemiyorum sevmez tekrar bırakırsam
  • arkadaşlar bu yeni açılan serverin patchi kaç? server özelliklerini bulabileceğim bir link var mı ?
  • Hemen hemen ayni tayfadaniz biz de aktif oyunculugu 2009 da biraktik ondan sonra dota pvp cart curt devam ettik ancak 4 senedir oyunlardan tamamen uzagim ve yeni bir karakter ariyorim baslamayi dusunuyorum da

• Değişen birşey yok bu oyun böyle gider. Serverler ölmüş yine
  • quote:

Değişen birşey yok bu oyun böyle gider. Serverler ölmüş yine

Manes Cz'ye gel gör hocam ölmüş mü ölmemiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Değişen birşey yok bu oyun böyle gider. Serverler ölmüş yine

Manes Cz'ye gel gör hocam ölmüş mü ölmemiş mi?

Senelerin Destan serverindan düşük gb fiyatlari var yeni serverda.. Bende oynuyorum ama para yatirmadan öyle pazar falan. Camplar kapatildi server sunuculari kapatildi user azaldi. Git gidede azaliyor. Camplar kapatildi, Akara ve Manes sunucularin biri kapatildi. 2-4 zaten koxper yuvasi. Cz bakmakla olmuyor çok gördük 50 tane server açıldı bunlarin sonuda ayni. Oyunda bir sürü bot char kayniyor chitinci. Chaosa multi +30-40 char sokanlar mi dersin. Para verip oynayanlar nasil kabulleniyor bunlari anlamak mümkün değil. Direk oyunun kaderini etkiliyor.

• 2006 da oyunu bıraktım,o yıldan bu yıla grafikler zerre kadar ilerlememiş be. tamam 2004-6 arasında bu grafikler idare ediyordu ama 32mb ekran kartımız var o zaman. hile hurda olmadan önce çok güzel oyundu.civ civ patlatma muhabbetleri falan... abyss gem kasıyorduk goblin kasıyorduk falan.şimdi goblin kaldı mı bilmiyorum.eğlenceliydi.geçende video gördüm aklıma geldi,edit char saçmalığı çıkmış falan.ne ezik insanlar var dünyada . adam parayla aldığı charla birşeyler yapınca koltukları kabarıyor.
  • eski haline geri dönse kazanacakları kaliteli oyuncu sayısı çok yüksek
  • Yok abi sixtyseven nın zamanlarına dönse bile yeter 2007 idi hatırlıyorum abim oynardı o giriş ekranındaki yapraklar o müzik abimin taktığı ee felan offf giderdim fp pazarı yapardım xd

• SafetyComesFirstt S kullanıcısına yanıt
    tavan yapar bee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.