Şimdi Ara

Online Oyunlar Ne Kadar Kota Yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
24.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda elbet online oyun oynayanlar vardır. Örnek olarak 1 saat Battlefield oynamak, veya 1 saat fifa oynamak ne kadar kota yer beyler? Bu ay full oyun oynuycam. Torrentten hiçbirşey indirmiycem. yine de kota dolar mı acaba? çünkü aşırı derecede oyun oynuyorum, günde 12 saati buluyorum genelde. var mı bi bilginiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 1 Haziran 2012; 9:10:43 >

• oyun bölümüne açarsanız konuyu yardımcı olurlar
  • knight tarzı ise çok az yer. cs biraz daha yiyor gibi geldi bana ama hatırlamıyorum. özetle çok fazla yemez kardeş ama arada kontrol de fayda vardır.
  • 1 ay boyunca 24 7 açık olsa bile 4 gb civarı bir kota yer.
  • Bir ayda en fazla 10-20 kanımca.?
  • Bir sitede adsl kotayla ilgili bilgiler verirken Battlefield 3'ün saniyede 10-12 kb kota harcadığını söylemişlerdi. Bu da saatte 40 mb civarı demek. Günde 12 saat oynasan 480 mb eder. Ayda ise 14.400 mb...
  • Oyuna göre değişen birşey bu. Bir standardı yok. FIFA gibi spor oyunları fazla kota yemez. Daha kalabalık, daha fazla veri akışı gerektiren oyunlar fazla kota yer haliyle. Battlefield gibi. Strateji oyunları da fazla yemez. MMORPG'ler de FPS'ler kadar yer ortalama. Google'da aratarak oyunların günlük ortalama veri akış miktarlarına ulaşmak mümkün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Guild Wars 2 MMORPG oyununda test ettim etraftaki kalabalık durumuna göre saatlik 15-25 MB arası download yapıyor..
  • Değişkendir ama BF3 oynasan bile sabah akşam seni sıkıntıya sokmayacaktır AKK konusunda...
  • bu konunun açıldığı çok iyi olmuş. bende internetimi değiştireceğim ama bu akk çok canımı sıktı. bf3 ve benzeri fps oyunları agırlıklı oynayacagım. kota durumum ne olur. hazır internetten bahsetmişken hanisini önerirsiniz ttnet için çok yerde işe yaramaz diyorlar. süper online fiberde bulundugum yere baglanmıyor. uydunet cok pahalı :S ne yapacagımı sasırdım.
  • Diablo 3 ne kadar götürüyor. Bilgisi olan var mı?
  • ben lol oynamaya başlıcem ve 6 gb kotam var herhangi bi nindirme yapmıyorum ayda 30-40 saat oynasam ne kadar kota harcarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemikızan

ben lol oynamaya başlıcem ve 6 gb kotam var herhangi bi nindirme yapmıyorum ayda 30-40 saat oynasam ne kadar kota harcarım ?

Lolde patch atmazsanız ortalama bir oyun 15-20 mb internet yer
  • Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim .
  • Wolfteam oynıcam 4gb kotam var ayda 90 saat oynasam ne kadar yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKK ye düşse bile oyunların çoğu 3mbit üzeri kullanmıyor burdan hesaplarsak tahminen 7/24 5gb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.