Şimdi Ara

Oyun Sitesi Kurucam Aylık Ne Kadar Kazandırır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda bilgi sahibiyim.su anda universite okuyorum.Cebime ay sonunda biraz para girsin istiyorum.
    Kendi bilgilerimle, kendi capimda bir oyun sitesi kurmak istiyorum.
    Bildiginiz kraloyun oyunkuzusu vb. Oyun sitelerinr benzer olucak ama icinde silah, şiddet, argo, kan, kavga vb. gibi icerikler icermeyen oyunlar eklemek istiyorum.
    Yani oyuncu kitlesi 6 10 yas arasi olacak.

Sizce gunde 10 bin tiklama alirsam.
    Aylik ortalama ne kadar kazanirim.
    Bir de 10 bin tık tan bahsediyoruz bu sitemdeki reklamlara tiklanma sayisimi yoksa benim siteme giris sayisimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anodora -- 16 Ağustos 2015; 14:53:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 300.000 tıklama diyelim ayda.

Yaş kitlesi küçük yani çoğunda reklam engelleme yok. Abisi sayesinde reklam engelleyen kullanan 5.000 kişi diyelim.

Eder sana 295.000 tık.

Her giren 5 sayfa görse 1475000 tık. Yani zengin olursun.

Tabi ayda 300.000 tekil ziyaretçi de kolay değil. KRAL OYUN gibi siteler sahiptir bu istatistiklere. Tabi onlar biraz daha fazladır.

Edit : TL açısından bakarsak, ben YouTube ile kullanıyorum AdSense'i. Banner ve video arasında ne fark vardır bilemem ama sayfaya iyi yerleştirirsen daha fazla bile kazanırsın. Hadi diyelim YouTube ile eşit.

200.000 küsür tıklamaya 430 lira gibi bir rakam aldım YouTube'tan. Fakat ben biraz şanslıydım. Hadi diyelim 200.000 = 400 TL.

1.475.000 = 200.000 = 7.küsürat
    7 * 400 = 2.800

Böyle bakında pek kazançlı gözükmedi fakat fazla fazla reklam koyarsan katlayabileceğini düşünüyorum bunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remzi Bolton -- 16 Ağustos 2015; 12:07:07 >

• Gunde 10k tekil hit alirsan asgari ucretin bi kac kati para gecer eline sadece adsense reklamlarindan. Fakat rekabeti cok fazla bir sektör bu. O hitler imkansiz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Gunde 10k tekil hit alirsan asgari ucretin bi kac kati para gecer eline sadece adsense reklamlarindan. Fakat rekabeti cok fazla bir sektör bu. O hitler imkansiz gibi.

Anladim hocam
    Asgari ucretede raziyim.Nede olsa ogrenciyim.Kyk bursu aliyorum.
    Ama guzel bir tasarim yapiyorum.
    Tercih edilecegini dusunuyorum.

Not:bir sorum olacak.10 bin tık tan bahsediyoruz bu sitemdeki reklamlara tiklanma sayisimi yoksa benim siteme giris sayisimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anodora -- 16 Ağustos 2015; 13:06:04 >
  • adsenseden ban alabilirsin çünkü oyun açılana kadar çocuk sağa sola tıklıyor adsense de bunu spam olarak görüyor ben de site açacağım karşılıklı backlink atarız artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cennetten banlanan üye

adsenseden ban alabilirsin çünkü oyun açılana kadar çocuk sağa sola tıklıyor adsense de bunu spam olarak görüyor ben de site açacağım karşılıklı backlink atarız artık :)

Hocam ona bir cozum bulmaliyiz
    bir sorum olacak.10 bin tık tan bahsediyoruz bu sitemdeki reklamlara tiklanma sayisimi yoksa benim siteme giris sayisim

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan yıl oldu 2015 6-7 yaşındaki bebe bile cafeye gidip wolfteam cs fln oynamaya çalışıyor senin siteye kim tıklayacak acaba 6 sene önce olsa neyse diyecemde 200k tıktan fln bahsedilmiş hangi çocuk oyun sitesi o kadar tık alıyor???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

Ulan yıl oldu 2015 6-7 yaşındaki bebe bile cafeye gidip wolfteam cs fln oynamaya çalışıyor senin siteye kim tıklayacak acaba 6 sene önce olsa neyse diyecemde 200k tıktan fln bahsedilmiş hangi çocuk oyun sitesi o kadar tık alıyor???

Ben ev cocuklarindan bahsediyorum.
    Hani annesi disari cikmasina izin vermeyen 6 10 yas arasi cocuklar olur ya onlar girerler merak etme

• Yukarı , ilgimi çekti du bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Anodora

quote:

Orijinalden alıntı: cennetten banlanan üye

adsenseden ban alabilirsin çünkü oyun açılana kadar çocuk sağa sola tıklıyor adsense de bunu spam olarak görüyor ben de site açacağım karşılıklı backlink atarız artık :)

Hocam ona bir cozum bulmaliyiz
    bir sorum olacak.10 bin tık tan bahsediyoruz bu sitemdeki reklamlara tiklanma sayisimi yoksa benim siteme giris sayisim

siteye tıklanma sayısıdır reklama tıklanma sayısı olsa bill gates olursun

• quote:

Up
    Hocam birsürü taklitleri var bence olmaz bu iş. Ha çok acayip enteresan bir fikrin varsa tutabilir belki. Ama sıradan birşeyse çok fazla şansa ihtiyacın var.
  • uplayalım bakalım ilgi çekici konu.
  • Up

• 1k tıklanma zor alırsın

• Kardeşim, benim 2 adet oyun sitem vardı. Günde 1 milyona yakın tık alıyordu. 2 yılda 2 siteden toplam 2 milyon dolar elde ettim. Şimdi de Rockstar Games ile bir görüşme halindeyiz.

• Up

• quote:

Up
    Abimin oyun blogu var ilgilenenler bilir odadan kaçış oyunlarının ingilizce dilinde yayın yapan dünyada top 10 içerisinde yer alan bi site. Neyse bu siteden güç alıp blogun aksine ciddi maliyetle arcade temalı yani sizin deyiminizle kraloyun tarzı site açtı ama maliyeti bile karşılamadı ve kapatmak zorunda kaldı. Büyük siteler yine kazanıyor ama mobil oyunlar bu sektöre ciddi manada zarar verdi. Fikrimi soracak olursanız oyun yayınlamak yerine ufaktan basit oyunlar yaparak kendinizi geliştirmeniz daha iyi.
  • quote:

Up
    o kadar kolay mı oyun siteleri arasında tık almak seo denen bişe var onun kodlarını ayarlamak kolay mı sanıyon bu işlerden anlamıyorsan birine yaptıracaksın piyasada sağlam seo yapan adam 120 tl alır.

wordpress yapmıyacaksan bide bunun script ücreti ve tema ücreti var 120 tl script 120tl tema desek 240 250 tl

toplam 370 tl alan adı + hosting 80 tl desek 450 tl ek masraflar 500 tl

yani 500 tl yi gözden çıkaracan webmaster değilsen paranda yoksa hiç girme bu işe google da ilk sıralara yükselmek kolay değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.