Şimdi Ara

Sun-fix kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
26.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok güçlü bir yapıştırıcı arıyorum ve genelde sun-fix macun çok öneriliyor bende plastik yapıştracam ufak bir boru üstüne yük binmiyor sadece içinden sıcak su geçiyor ,deneyenler tecrübelerini paylaşabilirse benim için çok iyi olur

• Sun-Fix şimdiye kadar kullandığım en iyi yapıştırıcıdır.Muhtelif yerlerde her türlü ek, delik, birleştirme ve malzeme olarak metal cam, ahşap vs. hepsinde başarılı oldum.

İyi sonuç alamayanlar hata yapıyordur ya da ürün açık vs. kaldıysa kalitesi düşmüş olabilir.

Mavi ve Sarı renk dengesi tam eşit olarak sağlanamazsa istenen sertlik sağlanmıyor, yukarıda bir arkadaşın yaşadığı sorunda olduğu gibi alçı gibi dağılır.

Yapıştırılacak veya doldurulacak bölgenin kirden, pislikten ve yağdan arındırılıp hafif zımpara çekilmesi sağlıklı olacaktır yoksa yapıştırıcı bölgeye tutunamıyor ve atma yapıyor.

Yapıştırdığınız yeri yeterli görmeyip hafif kuruduktan sonra bir kat daha karıştırıp üzerine sürerseniz yine başarılı olamazsınız,bir hamlede gerekli miktarı karıştırıp uygulamalısınız.

En güzel yönüde istenen şeklin verilebilmesi, aracımdaki bardaklık çekmecesinin kırılan ayağı ile torpido gözünün tırnağını kendim elimle aynı şekli vererek yaptım 5 yıldır tık yok. Kesinlikle tavsiye ederim.

Silikon sınıfında da favorim Dayson'dur, yapışmadığı tutmadığı madde yok. Yüksek sıcaklığa dayanıklı ve uzun ömürlü.

Sunfix önceden 10 Lira civarında alıyordum şimdi 25 liraya kadar çıkmış ama almaya değer.

Saygılar
    Yapay Zekanın Yanıtı

Sun-Fix Kullanımı ile Tamir İhtiyaçlarınızı Çözün

Sun-Fix, sıvı kaynak, yapıştırıcı ve macun gibi çeşitli ürünler sunan bir markadır. Sun-Fix ürünlerinin kullanımı, ev ve işyerlerinde çeşitli tamir ihtiyaçları için yaygındır.

Sun-Fix Sıvı Kaynak Yorumları

Sun-Fix sıvı kaynaklar, metal, plastik ve cam dahil olmak üzere çeşitli malzemeleri kaynaklamak için kullanılır. Kullanıcı yorumları, bu ürünlerin hızlı ve etkili tamirler sağladığını göstermektedir.

Sun-Fix Yapıştırıcı Yorumları

Sun-Fix yapıştırıcıları, ahşap, metal, plastik ve seramik gibi çeşitli yüzeyleri yapıştırmak için idealdir. Yüksek bağ gücü ve dayanıklılığı ile bilinirler. Kullanıcılar, bu yapıştırıcıların uzun ömürlü ve güvenilir olduğunu belirtmektedir.

Sun-Fix Nasıl Kullanılır

Sun-Fix ürünleri, kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. İhtiyacınıza uygun ürünü seçtikten sonra, yüzeyleri temizlemeniz ve birleştirmeniz gerekir. Ürünü yüzeylere uyguladıktan sonra, talimatlardaki kuruma süresini bekleyin.

Sun-Fix Plastik Yapıştırır mı?

Evet, Sun-Fix plastik yapıştırır. Plastik yapıştırmak için özel olarak tasarlanmış ürünler sunarlar. Bu ürünler, plastik yüzeyler arasında güçlü bir bağ oluşturur.

Sun-Fix Macun Nerelerde Kullanılır?

Sun-Fix macunlar, çatlakları, delikleri ve diğer kusurları doldurmak için kullanılır. Duvar, zemin ve tavan dahil olmak üzere iç ve dış mekanlarda kullanılabilirler.

Sun-Fix Ürünlerini Nereden Bulabilirsin?

Sun-Fix ürünleri, hırdavatçılar, yapı marketleri ve çevrimiçi mağazalar gibi çeşitli perakende satış noktalarında bulunabilir.

Sun-Fix ürünleri ile tamir ihtiyaçlarınızı kolayca ve etkili bir şekilde çözebilirsiniz. Ürün yorumlarını okuyarak ve kullanım talimatlarını takip ederek en iyi sonuçları alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sun fix bu konuda işe yarar ama nasıl kullanılması gerektiğini bilmek lazım, oyun hamuruna benziyor ve 2 renk oluyor bu ikisini birbirine iyice karıştııyosun daha doğrusu yoğuruyosun ondan sonra gerekli bölgeye sıvayıp 1 gün kadar bekliyosun donması uzun sürüyo biraz
  • süre çok önemli değil ,arabanın radyatör kapağından yedek su deposuna giden kısım olur ince o kısım kırılmış ,bu kısmı tutacak kadar sağlammıdır kendiiz denedinizmi
  • hocam nasıl oldu? bu seun-fix işe yaradı mı? benim de benzer bir problemim var da... yine boru, ama bu sefer içinden sıcak değil soğuk su geçiyor, o da arada bir.... kullanım öncesi sizin ya da ürünü kullanan arkadaşların ne gibi önerileri olabilir?
    kolaylıklar...
  • merak eden yada ihtiyacı olan arkadaslar icin bilgi vereyim.olay şu iki tane oyun hamurunu iyice birbirine yogurarak karıştırıyorsun ve istedigin yere uyguluyorsun.ihtiyacınıza baglı.siz sıvı bir yapıştırıcı arıyorsanız yani ince yerlere nufuz etsin diyorsanız aynı firmanın sıvı yapıtırıcılarıda varmış.urun idda edildigi gibi 3saatte kuruyor ve çok sert ve saglam bir hal alıyor.tabiri caizse kemik gibi oluyor.ben sastım kaldım vallaha.
  • aracımın radyatörü patladı... üst bölüm komple yarıldı yolda kaldım. aracımda sunfix vardı ... sürdüm Bi saat sonra yola devam ettim.. kesinlikle işe yarıyor... her arabada bulunması lazım... yalnız evde kullanılırmı ... sağlığa zararlımı bilmiyorum...
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bu gün ürünü deneme fırsatım oldu. Yalıtım malzemesi olarak kullanılır ama bi sandalye ayağını birbirine tutturamayan üründür gözümde. Kesinlikle yapıştırıcı olarak kullanılmamalıdır. Çok fazla abartıldığını hatta viral reklam olarak kullanıldığını düşünüyorum forumlarda.
    Kilden bir farkı yoktur, kat kat yaptığım sun fix i basitçe elimle ayırabildim. Kum gibi dağıldı şerefsizim. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANY COOL kullanan var mı ?
    17 yıl önce açıldı
    Riders.AI kullanan var mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tralast kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin üründe bir hat olduğunu düşünüyorum hocam Hiç ahşap üzerinde görmedim ama çeşitli plastiklerde denedik çok kez birisiyle. Kemik gibi oluyor,bıçakla çizmek bile zor nerdeyse.Sentetik tiner ile yoğuruyordu gördüğüm tamirci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir yanlışın olduğunu düşünmüyorum usta. alt ayak sırt bölgesinden kırılmıştı aldım guzelce yoğurdum yapıştırdım 3 saat sonra sırtımı yaslamamla çatladı. Dedim herhalde yanlış yaptım tüm paketi kullandım bu sefer. Az yaptım herhalde dedim ve baya baya ayağınl her tarafından kapladım. Yaptığım yerde sorun yok ama kendisini eklem yerinden çatlıyor ve çıkan parcaları elimle kırabildim. Dediğin gibi taş gibi kaya gibi ama bildiğimiz alçı kıvamında. Yalıtımde efsane kullanılır ama kesinlikle bir yapıştırıcı değil

• güneş enerjili araç yaparken motor miliyle kasnağı birbirine tuturmam gerekiyodu aldım sanfixi 2 renk oyun hamuru gibi yoğurdum yoğurdm motor miliyle kasnagın arasındaki boşluğa bastım valla saat olarak bilmiyorum belli bi süre sonra bildiğin beton gibi oldu sökemedik..
  • Sun-Fix şimdiye kadar kullandığım en iyi yapıştırıcıdır.Muhtelif yerlerde her türlü ek, delik, birleştirme ve malzeme olarak metal cam, ahşap vs. hepsinde başarılı oldum.

İyi sonuç alamayanlar hata yapıyordur ya da ürün açık vs. kaldıysa kalitesi düşmüş olabilir.

Mavi ve Sarı renk dengesi tam eşit olarak sağlanamazsa istenen sertlik sağlanmıyor, yukarıda bir arkadaşın yaşadığı sorunda olduğu gibi alçı gibi dağılır.

Yapıştırılacak veya doldurulacak bölgenin kirden, pislikten ve yağdan arındırılıp hafif zımpara çekilmesi sağlıklı olacaktır yoksa yapıştırıcı bölgeye tutunamıyor ve atma yapıyor.

Yapıştırdığınız yeri yeterli görmeyip hafif kuruduktan sonra bir kat daha karıştırıp üzerine sürerseniz yine başarılı olamazsınız,bir hamlede gerekli miktarı karıştırıp uygulamalısınız.

En güzel yönüde istenen şeklin verilebilmesi, aracımdaki bardaklık çekmecesinin kırılan ayağı ile torpido gözünün tırnağını kendim elimle aynı şekli vererek yaptım 5 yıldır tık yok. Kesinlikle tavsiye ederim.

Silikon sınıfında da favorim Dayson'dur, yapışmadığı tutmadığı madde yok. Yüksek sıcaklığa dayanıklı ve uzun ömürlü.

Sunfix önceden 10 Lira civarında alıyordum şimdi 25 liraya kadar çıkmış ama almaya değer.

Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.