Şimdi Ara

ANY COOL kullanan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
30.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anycool almak istiyorum. Hangi modelini tavsiye edersiniz birde kullanışlımı çok kaba duruyormu ? yardımcı olursanız sevinirim

• any cool kullanan yok heralde
  • kardeş eğer şu kaçak çin malı olanları diyorsan onlara hiç bulaşma derim...
    telefon bozulursa yaptıramazsın.
    yedek parça yok.
    büyük ihtimal imei'ler klon yani 2-3 ay sonra kapanır.
    Sar değerleri bilinmiyor muhtemelen çok yüksek....

@ARIKAN arkadaşım gelirse konuya sana ayrıntılı bilgi verecektir. Bu konuda çok bilgili biridir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur851 -- 31 Temmuz 2008; 16:36:52 >
  • HIMM. Teşekkür ederim bilgi için fakat özellikleri çok yüksek bir telefon başka ne önerirsiniz 300-350 YTL arası birşey ?
  • W810İ ==> hepsiburada'da havale ile 360YTL + 512mb Hafıza kartı
    5310 Express Music ==> hepsiburada'da havale ile 370YTL + 2gb Hafıza kartı
    6300 ==> hepsiburada'da havale ile 316YTL

hoşuma giden telefonlardır o fiyat aralığında.

Not : ben sadece hepsiburada'dan alışveriş yaptığım için fiyatları ordan verdim.
    Daha ucuza satan yerler vardır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

kardeş eğer şu kaçak çin malı olanları diyorsan onlara hiç bulaşma derim...
    telefon bozulursa yaptıramazsın.
    yedek parça yok.
    büyük ihtimal imei'ler klon yani 2-3 ay sonra kapanır.
    Sar değerleri bilinmiyor muhtemelen çok yüksek....

@ARIKAN arkadaşım gelirse konuya sana ayrıntılı bilgi verecektir. Bu konuda çok bilgili biridir...

Katılıyorum uzak durun
  • ÇOĞU kişi memnun ama bu anycool dan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riders.AI kullanan var mı?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onlar şimdilik memnun.....
    inş. olmaz ama telefonları bozulursa lanet yağdırmaya başlarlar....
    Kardeş benim tavsiyem kaçak olanlardan uzak dur (garantililer konusunda bilgim yok o yüzden yorum yapamıyorum.)

KISA VADELİ ZARARLARI (24 saat):

• Görüş alanında daralma.
    • Kalp rahatsızlıkları.
    • Kalp pilinin bozulma riski.
    • Hafıza zayıflaması ve beyin tümörü riski
    • Yoğun stres ve yorgunluk hissi.
    • Kalıcı işitme bozuklukları.
    • Konsantrasyon ve dikkat bozulması.
    • Embriyo gelişiminin zarar görmesi.
    • Kulak çınlaması ve kulaklarda ısınma
    • Kadınlarda düşük riskinin artması.
    • İşitmede geçici aksaklıklar oluşması.
    • Kan hücrelerinin bozulması.
    • Bas ağrıları ve sersemleme
    • Bağışıklık sisteminin bozulması.

UZUN VADELİ ZARARLARI (10 yıl):

• Yüksek tansiyon.
    • Genetik yapının bozulması.
    • Sperm sayısının azalması.
    • Beyaz kan hücresi (lenfoma) kanseri.
    • Cilt kanseri.
    • Kan beyin bariyerinin zedelenmesi.

Kaynak

• garantili olan anycool larda var hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrupai

HIMM. Teşekkür ederim bilgi için fakat özellikleri çok yüksek bir telefon başka ne önerirsiniz 300-350 YTL arası birşey ?

SONY televizyon yerine "SQNY" alır mısın? ya da "SONNY" ya da "SUNY" ...!!!
    Bunun da hiç bir farkı yok!! ANYCALL'dur aslı ve Samsung'un uzak doğu pazarında kullandığı model ismidir!!
    www.samsungmobile.com 'dan kore, hongkong gibi yerlere bakabilirsin!!

Ayrıca "özellikleri yüksek derken neyi kasdettiğini anlamak mümkün değil?!

• quote:

garantili olan anycool larda var hocam

yukarıda yazmıştım zaten garantililier konusunda bilgim yok diye
  • bi ara kullandım hiç bulaşmayın derim...
  • quote:

HIMM. Teşekkür ederim bilgi için fakat özellikleri çok yüksek bir telefon başka ne önerirsiniz 300-350 YTL arası birşey ?

KARDEŞİM NOKİA 5700 MÜTHİŞ BİR TELEFON 387YTL.HEPSİ BURADA COM DA ONU AL KEYFİNİ CIKART.SEVGİLER
  • aman arkadaşım aman,şu çin işlerine girmeyin,etrafınızdakileri de uyarın.

SAR değeri kaç belli dğeil,hastalanmayın sonra
  • Sakın sakın sakın............ Bu telefonlarla sakın yüz göz olmayın. Bİraz diğer markalar ölümüne göz atarsan ne demek istediğimi anlarsın, arkadaşlar bu telefonlar çakma, sakın almayın, SAR değerler ibelli değil, 10 dk konuşunca başın ağrıyor(NOT;ARIKAN dan alıntıdır) Dokunmatik ekranı adam gibi çalışmıyor, telefonun haızası 197kb haha :D 197 kb den büyük şeyleri açamıyor, internette dolaşamıyorsun bile bla bla bla daha çok şey var ama yazmaya yer yok. Söylüyoru almaaaa
  • çok doğru...
    quote:

Orjinalden alıntı: ERHAN DAMARLI

Sakın sakın sakın............ Bu telefonlarla sakın yüz göz olmayın. Bİraz diğer markalar ölümüne göz atarsan ne demek istediğimi anlarsın, arkadaşlar bu telefonlar çakma, sakın almayın, SAR değerler ibelli değil, 10 dk konuşunca başın ağrıyor(NOT;ARIKAN dan alıntıdır) Dokunmatik ekranı adam gibi çalışmıyor, telefonun haızası 197kb haha :D 197 kb den büyük şeyleri açamıyor, internette dolaşamıyorsun bile bla bla bla daha çok şey var ama yazmaya yer yok. Söylüyoru almaaaa
  • avrupai seni yanıltmasınlar kardeşim ben bir anycool t828 kullanıcısıyım ve telefon manyak bişey ve arıkanın aydınlatmasını bırak hiç inanma arıkan muhtemelen orjinal telefon satıcısı ben aldım çok memnunum ve bunun sar değeri orjinal nokia n95 ile aynıdır işte sar değeri arkadaşım 1.18 W/kg bu değer n70 n95 ve n series le ortalama aynıdır arıkan çok bilmesin ben burda onu sana kötülemiyorum ama yanlış bilgi vermesini kaldıramıyorum avrupai benim tel bu

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhandemirel

avrupai seni yanıltmasınlar kardeşim ben bir anycool t828 kullanıcısıyım ve telefon manyak bişey ve arıkanın aydınlatmasını bırak hiç inanma arıkan muhtemelen orjinal telefon satıcısı ben aldım çok memnunum ve bunun sar değeri orjinal nokia n95 ile aynıdır işte sar değeri arkadaşım 1.18 W/kg bu değer n70 n95 ve n series le ortalama aynıdır arıkan çok bilmesin ben burda onu sana kötülemiyorum ama yanlış bilgi vermesini kaldıramıyorum avrupai benim tel bu

hocam bırakın bunları,çin telefonlarının hiçbirinin SAR değeri güvenilir değildir,Avrupa'da bağımsız bir kuruluşun ölçümünün sonucu varsa,onun linkini verin,bilelim.

Çindeki fabrikalar maliyeti düşürmek için eski teknolojiyi kullanıyor.2 sim kart aynı anda aktif olduğundan 1.18 olması imkansız zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhandemirel

avrupai seni yanıltmasınlar kardeşim ben bir anycool t828 kullanıcısıyım ve telefon manyak bişey ve arıkanın aydınlatmasını bırak hiç inanma arıkan muhtemelen orjinal telefon satıcısı ben aldım çok memnunum ve bunun sar değeri orjinal nokia n95 ile aynıdır işte sar değeri arkadaşım 1.18 W/kg bu değer n70 n95 ve n series le ortalama aynıdır arıkan çok bilmesin ben burda onu sana kötülemiyorum ama yanlış bilgi vermesini kaldıramıyorum avrupai benim tel bu

ARKADAŞIM BEN TELEFONCU DEĞİLİM......KAÇAK MALLARIN BULUNDUĞU BÖLGELERDE UZUN YILLAR GÖREV YAPTIM DİYORUM...ANLARSIN SEN BUNU oğuzhandemirel.....ANLADIN SEN ONU....
    ŞU SAR DEĞERİNİ YAZMIŞSIN İKİNCİ MESAJIN DAN BELLİ ALINTI YAPTIĞIN YERİDE YAZ DA BİLGİLENELİM.......ADRESİMİ VEREYİM BULUŞALIM NE İŞ YAPTIĞIMI CANLI CANLI GÖRMENİ SAĞLAYAYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 2 Ağustos 2008; 23:45:54 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.