Şimdi Ara

ANY COOL kullanan var mı ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
30.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yerli malı olayı biraz manasız bir yaklaşım olmuş
    Bu şeyler çinde tasarlanıp üretiliyor
    üzerine ismini basan da türk oluyor. Aynı telefon başka ülkelerde başka isimler alıyor vs vs

İthalatçının para kazanmasıyla bunun para kazanması arasında bir fark göremiyorum, eğer kaygınız buysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Temren

yerli malı olayı biraz manasız bir yaklaşım olmuş
    Bu şeyler çinde tasarlanıp üretiliyor
    üzerine ismini basan da türk oluyor. Aynı telefon başka ülkelerde başka isimler alıyor vs vs

İthalatçının para kazanmasıyla bunun para kazanması arasında bir fark göremiyorum, eğer kaygınız buysa

Tamamen katılıyorum.+1000000000000000000

• ANYCOOL ST88 TÜRKİYEDE 2 YIL GARANTİLİ FATURALI ANYCOOL ST88 TÜRKİYEDE 2 YIL GARANTİLİ FATURALI ANYCOOL ST88 TÜRKİYEDE 2 YIL GARANTİLİ FATURALI

ANYCOOL ST88
    TÜRKİYEDE 2 YIL GARANTİLİ
    ACILMAMIS KUTUSUNDA GARANTİ BELGESİ
    ADINIZA ONAYLANMIŞ FATURA
    2 ADET BATARYA
    USB KABLOSU
    ORGİNAL KILIF
    SARJ ALETİ
    ANYCOOL TAKLİTLERİNİ KULANMAYINIZ
    ANYCOOL ST88 SAR DEĞERİNDEN GEÇMİŞ SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ONAYLANMIŞTIR

ANYCOOL ST88
    2.0 MEGEPİXEL CAMERA
    TV İZLEME
    LİMİTSİZ VİDEO VE SES KAYDI
    DOKUNMATİK EKRAN
    ÇİFT BLUETOOTH
    WEBCAM
    TV KAYIT
    HAREKETLİ SENSÖR
    FMRADYODAN KAYIT
    HAREKET SENSÖRLÜ MP3/MP4 OYNATICI
    WAP-MMS
    CALINMAYA KARŞI ALARM SİSTEMİ
    HANDSFREE
    SALADIĞINIZ ZAMAN MENU TV RADYO DEĞİŞİR

ANYCOOL MOBİLE ST88 DİSTRİBÜTÖR ÜRÜNÜDÜR[/simage]

Ben Kullanıyorum çok memunum ayrıca cihaz trt onaylıdır
    Dilerim sizlere faydalı olabilmişimdir...
    Saygılarla

ANY COOL kullanan var mı ?

• BiHaberci
    Arkadaşım bunu telefon hafızası ne kadar? açıklarmısın lütfen...Kamerası kaç mp.Videosu kaç frs oynatıyor.
    Ekran kaç renk....?????

• Fıyatı: 320 ytl

Donanım

SIM 1:Band GSM 900/1800
    SIM 2:Band GSM 900/1800
    GPRS CLASS 10
    Ses kodlaması EFR/FR/HR
    Chipset MTK 6226+MTK6205
    LCD 2,8 inch 240*320 pixels TFT
    Dokunmatik ekran evet
    Görünüş sliyt tipi
    Televizyon
    Anten dahili
    Keys 19
    Sidekeys 3
    Hoparlör 2’ F18
    Kamera 2.0 mp
    I/O evet
    Hafıza 128 MB+32MB(Master)/
    16MB+4MB(Sub)
    T-Flash

Yazılım tanımı

FM Radyo var
    Radyodan kayıt var
    Bluetooht va
    Bilgisayar bağlantısı var
    Bağlantı şekli otomatik
    E kitap var
    El yazısı var
    Toplu SMS gönderimi var
    Titreşim var
    Dil:Türkçe-İngilizce
    Pc kamera Webcam var
    Ul güç açık ve güç kapalı animasyon ,duvar kağıdı
    3 Örnek Wallpaper (GIF/JPG/BMP)
    Ses müzik oynatıcı
    Video video oynatıcı (3GP/J-MPEG4)
    Kayıt evet
    Zil sesi 64 Poly (MIDI/MP3/AMR)
    Telefon defteri 200+SIM
    Grup ayarları desteği
    Şifre korumalı sistem
    Hızlı arama desteği
    Kopyalama SIM den telefona telefondan SIM e
    SMS 200+SIM
    Grup gönderme desteği
    10 Hediye SMS
    Depolanabilir konum seçimi
    Sesli mail desteği
    Kopyalama SIM den telefona telefondan SIM e
    Arama aranan numaralar 20
    Arayan numaralar 20
    Çağrılar 20
    Arama engelleme evet
    Konferans görüşme desteği
    Ahize evet
    MMS desteklenen resim formatları
    JPG/GIF89a/WBMP/GIF87
    Desteklenen ses formatları MIDI/AMR
    Mahsimum dosya boyutu :100KB
    WAP WAP versiyon :2,0
    WML versiyon:Ver1,3
    WAP indirme özelliğ:evet
    WAP Desteği:evet
    Kamera dijital zoom 3 seviye
    Otomatik çekim:evet
    Ardı ardına çekim :evet
    Fotoğraf boyutu:176x220 320x240 640x480 1280x960
    Film Film kayıt:evet
    Oyun:Kurulu 3 oyun
    Güvenlik ayarları :PIN1 evet PIN2 evet
    Otomatik kilit:evet
    Başlangıç ayarları
    STK:evet
    PIM hesap makinesi
    Takvim
    Alarm

Aksesuar

Batarya Li-ion 1800mAH
    Konuşma süresi 330 dakika
    Bekleme süresi 270 saat
    Batarya:Evet
    Kullanım rehberi :evet
    Yedek batarya :evet
    Bluetooht kulaklık:evet
    Yedek dokunmatik kalem:evet
    USB bağlantı kablosu:evet

Sanırım Yeterli Bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiHaberci -- 18 Aralık 2008; 13:45:53 >

• www.anycoolmobile.com sitesine girdim...bu telefonu yazmıyor.Ayrıcadahttp://www.anycooltr.com/?b=modeller sitesine girersen bütün anycoollerin dahili hafızasının 197 KİLOBAYT olduğunu görürsün.Ayrıcada kameralarının 2mp yazdığına bakma ben kullanıyorum t818 2mp yazıyor.ama 1.3 bile değil çektim ve denedim.ayarı ise olmuyor.640X480 den yukarı yapılmıyor.dokunmatik ekranı olması ve ekranın büyük olması kesik kesik video izlememi vede video dosyalarını (AVİ) açmıyor ve oynatmıyor.Bu konuda ne diyorsun?Adam gibi VİDEO izledinmi?Ben izleyemedim.Adam gibi fotoğraf çektinmi .ÇEKTİNSE LÜTFEN BURAYA KOY DA İNCELEYELİM...E-KİTAP VAR DİYORSUN..BİR E-KİTAP YÜKLE AÇ VEDE FOTOĞRAFINI B URAYA KOY DA GÖRELİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 18 Aralık 2008; 15:46:52 >

• Kusura bakma kardeşim ben bunu satmıyorum pazarlama elemanı filanda değilim sende tosun altında buza arıyorsun ben sadece yardımcı olmak istedim ben herhangi bir kusurunu görmedim camera gayet net videolarda iyi benim bi şikayetim yok bir telefon alacaksın kız alacak gibi araştırıyorsun ve yardımcı olmak isteyen insanlarada emir baki konuşmalar yapıyorsun senin el sağlıklığın bunu insan bir teşekküreder değilmi ben sana gerekenleri yazdım kendi görüşümüde sana illa al diyen yok çok iyi bir telefon alacaksan 1.000 ytl ye nokia nın var TV. v.s v.s özellikli N serisinden bekle yakında piyasaya sürülür her telefonda illaki bir eksiklik olur alacaksak fazla kurçalama çok özellik istiyorsan kendine bir laptop al yanında taşı unutma alacağın şey cep telefonu dijital kamera yada plazma tv değil..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kraldj

quote:

Orjinalden alıntı: kraldj

buyrun anycool cep telefonların sar degeri:

http://www.anycooltr.com/Sar_Test_Report_Updated.pdf

yahu arkadaslar aramızda şu pdf yi okuyacak uzman yokmu biriniz sölesin ne yazıyo sar degeri olarak ?

http://www.anycooltr.com/Sar_Test_Report_Updated.pdf

okuyacak uzman derken? her telefonun sar degeri bellidir, okumak için uzman olmaya gerek yok. zaten her yerde yayınlanıyor telefonların sar değerleri. bir telefonun sar degerini öğrenmek için onlarca sayfa pdf okumamızı tavsiye etmişsiniz. böyle bir konuda böyle bir tavsiyeyi ilk defa duydum ve sasırdım açıkcası.

ARIKAN arkadasa katılıyorum. anycool un kendi yayınladıgı sar degerlerini de inandırıcı bulmuyorum. anycool taze bir marka olarak pazara girmiş olabilir. fakat yazılım ve kalite açısından yeterliliğini kanıtlayamadı henüz.

• Anycool marka telefonlara uygun yazılımlar bulmak gerçekten zor.. Bir java uygulaması yükleyemedim.. Yada bir Browser yükleyemedim ineternete girebilmek için..

Örneğin mini opera.. Çok kullanışlı bir program olmasına rağğmen Anycool'a yükleyemedim..
  • arkadaslar sar testinde vücut için uygundur diye yazılar zaman zaman gecio ayrıca o kadar testten de geçmis olduğu kanıtlandı sar testindeki fotolarla ben bu teli 4 aydır arastırıorum kesinlikle alcam nokia 3310 kullanıorum daha 7 sene oldu tık yok anycool içinde kafamda biçtiğim ömür 1.5 sene felan zaten sonuçta hepsi bozuluo babam samsung e250 aldı ilk çıktııında 330 tl ye 20 gün sonra parçalandı bunaaaa ne dieceksiniz hadi bakalım o zaman anycoolu kötüleyenler bunu da kötülesin sonuçta tel allahın kulu yapıo allah mı yaratıo sanki bana sonsuza dek bozulmayan bi tel gösterin onu alayım ayrıca tekrar söylüorum sar testi pozitiftir rahatlıkla orjinal ürünü kullanabilirsiniz mersinde yasıorum burada 2 yıl garantili faturalı 220 yty t808 ve t828 bide televizyon varken oyuna ne gerek var gerçi tercih meselesi ama .....
  • ya arkadaslar bende bugun anycool T828 aldım gayet memnunumda sadece şu mp3 leri nasıl zil sesi yapıyoruz ve ses değiştirme olayını yapamadım onu bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz???
  • aklınızı peynir ekmekle mi yediniz?sırf 2. hat ve tv olsun diye kim sağlığını kaybetmek ister ki(ancak aklını peynir ekmekle yiyenler).ben sadece 3 hafta kullandım 10 dk dan sonra kafa dayanmıo.10 dk konustuysam bı 10 mola verıp sonra tekrar kullanıyodum.asla almayın tabii sağlığınızı önemsemiyosanız o başka onu siz bilirsiniz
  • Anycool ST88 sadece 190 lira. faturalı garantili:

http://forum.donanimhaber.com/m_31748159/mpage_1/key_//tm.htm#31748159
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.