Şimdi Ara

Bursa taksitle cep telefonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • varmı bursada bildiğiniz taksitle cep telefonu satan yer bana ulaşırsa sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bursa'da Taksitle Cep Telefonu Alma

Cep telefonu ihtiyacınız varsa ve nakit ödemekte zorlanıyorsanız, Bursa'da taksitle cep telefonu alma seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Bu seçenek, bütçenizi zorlamadan yeni bir cihaza sahip olmanızı sağlar.

Bursa'da taksitle cep telefonu almak için birçok farklı alternatif mevcuttur. Bu alternatiflerden biri olan Doğubank, senetle telefon alma imkanı sunar. Doğubank senetle telefon kampanyası sayesinde, gelir belgesi olmadan, sadece kimliğinizle taksitle cep telefonu alabilirsiniz.

Doğubank senetle telefon kampanyasından yararlanmak için herhangi bir Doğubank şubesine başvurabilirsiniz. Başvurunuzun ardından, kredi notunuz ve diğer kriterler değerlendirilerek size uygun bir ödeme planı sunulacaktır.

Bursa'da taksitle cep telefonu alırken dikkat etmeniz gereken bazı önemli hususlar vardır. Bunlardan biri, faiz oranlarıdır. Taksitli satışlarda faiz oranlarının değişkenlik gösterdiğini unutmamalısınız. Bu nedenle, farklı bankaların ve mağazaların faiz oranlarını karşılaştırarak en uygun seçeneği belirlemeniz önerilir.

Bir diğer önemli husus ise, taksit sayısıdır. Taksit sayısı arttıkça, toplam ödeyeceğiniz faiz tutarı da artacaktır. Bu nedenle, bütçenize uygun bir taksit sayısı belirlemeniz önemlidir.

Bursa'da taksitle cep telefonu almak, nakit ödemekte zorlanıyorsanız yeni bir cihaz sahibi olmak için uygun bir seçenek olabilir. Doğubank senetle telefon kampanyası gibi seçenekleri değerlendirerek, bütçenize en uygun taksitli cep telefonu satın alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evkur var bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Evkur var bildiğim kadarıyla.

hocam ordada iphone 5s yok hem ben birazda 2. el telefonlara taksit yapan yer arıyorum senetle filan
  • Hocam ben ankarada arçelikden 9 taksitle zenfone 5 almıştım bi bak istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_ome_o

Hocam ben ankarada arçelikden 9 taksitle zenfone 5 almıştım bi bak istersen

kredi kartıylamı yoksa senet filanmı yapmıştınız hocam?
  • Hocam Bimeks sanırım yaptı bu güzelliği bir inceleyin isterseniz:

"Bimeks ile Enigma Credit Bureau Bilgi Teknoloji Hizmetleri A.Ş arasında yapılan anlaşma ile, müşterilerimiz Bimeks mağazalarında alışveriş yaptıklarında, kredi kartı veya nakit ödeme yerine, 750TL ile 6.000TL aralığındaki alışverişlerini Bi imza ile 12 veya 24 aya kadar taksitlendirebilecekler. Tutarın %10'u peşinat alınır."

http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/?kid=2461
  • vatan computer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrostan telefon almak?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun hocam değerlendirecem. @impudence

Peki hocam ne kadar fiyat farkı oluyor siz hiç alışveriş yaptınızmı? @Save The Day
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macit1903

Sağolun hocam değerlendirecem. @impudence

Peki hocam ne kadar fiyat farkı oluyor siz hiç alışveriş yaptınızmı? @Save The Day

Üründen ürüne değişebilir hocam.Ortalama 50-100 lira artabiliyor.Yine de Vatandaki çalışanlara sormanız en uygunudur.
  • Sağolun hocam bi araştıracam
  • quote:

Sağolun hocam bi araştıracam

Dostum sen önceden de telefon konusu açmıştın diye hatırlıyorum, doğru mu hatırladım?Telefon falan aldın mı son durum nedir
  • turkcell den taksitle iphone 6 alıyordum son anda alamadım bi yanlış anlaşılma üzere iptal oldu şimdi tekrar araştırıyorum başka seçenekleri
  • quote:

turkcell den taksitle iphone 6 alıyordum son anda alamadım bi yanlış anlaşılma üzere iptal oldu şimdi tekrar araştırıyorum başka seçenekleri

Haa hatırladım turkcelden alcam diyordun :D Ne yanlış anlaşılma oldu yahu neden alamadın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

turkcell den taksitle iphone 6 alıyordum son anda alamadım bi yanlış anlaşılma üzere iptal oldu şimdi tekrar araştırıyorum başka seçenekleri

Haa hatırladım turkcelden alcam diyordun :D Ne yanlış anlaşılma oldu yahu neden alamadın :D

turkcell finansbank ile çalışıyormuş aradıklarında kredi onayı filan dediler ailemde kredi lafını duyunca iptal etti direk durum bundan ibaret :) büyük ihtimal yine hat üzerine alırım gibi ama yinede başka seçenekleride araştırıyorum
  • quote:

quote:

quote:

turkcell finansbank ile çalışıyormuş aradıklarında kredi onayı filan dediler ailemde kredi lafını duyunca iptal etti direk durum bundan ibaret :) büyük ihtimal yine hat üzerine alırım gibi ama yinede başka seçenekleride araştırıyorum

Dostum taksitli almak istiyosan kredi olayı oluyor mecbur.Vatanda da oluyor.Ailene durumu iyice anlat yanlış anlaşılma olmasın Evkur falan alıyım dersen fiyatlar aşırı artıyor hiç gerek yok öyle şeylere.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum taksitli almak istiyosan kredi olayı oluyor mecbur.Vatanda da oluyor.Ailene durumu iyice anlat yanlış anlaşılma olmasın Evkur falan alıyım dersen fiyatlar aşırı artıyor hiç gerek yok öyle şeylere.

aynen hocam evkur aşırı fiyat artırıyor vede orda iphone 5s yok :) bakalım durumlar neyi gösterecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen hocam evkur aşırı fiyat artırıyor vede orda iphone 5s yok :) bakalım durumlar neyi gösterecek

Dostum 6s çıkacak 5s'i napcan yahu :D Güncel modellere yönel bence.

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=zGE94KvJlDg :DD

Note 4 düşünür müsün hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: impudence

Hocam Bimeks sanırım yaptı bu güzelliği bir inceleyin isterseniz:

"Bimeks ile Enigma Credit Bureau Bilgi Teknoloji Hizmetleri A.Ş arasında yapılan anlaşma ile, müşterilerimiz Bimeks mağazalarında alışveriş yaptıklarında, kredi kartı veya nakit ödeme yerine, 750TL ile 6.000TL aralığındaki alışverişlerini Bi imza ile 12 veya 24 aya kadar taksitlendirebilecekler. Tutarın %10'u peşinat alınır."

http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/?kid=2461

Hocam ben asus zenfone 2 almayı düşünüyorum ama telefonun fiyatı 1099 tl kaç tl eklenir bu işlem ile? Teşekkürler şimdiden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.