Şimdi Ara

Bir Forum Sitesi Nasıl Para Kazanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi forum sitesi açmayı düşünüyorumda site kurma işlerinden anlamam nası para kazanır site?Reklamı nerden bulur tıklama nasıl olur vb.?www.___.com sitesi alıcam mesela nerden alınır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexser -- 16 Şubat 2010; 2:34:31 >

• Google adsense vb..reklam olayları var her tıklama başına 0.75 Cent veriyor.Şuana kadar 200 $ kazandım :) Google Adsense'e üye olup o kodu anasayfana yapıştırarak başlayabilirsin. Forumunu geliştirirsen diğer şirketlerden de reklam alabilirsin.

Bkz : Donanımhaber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexser

Bi forum sitesi açmayı düşünüyorumda site kurma işlerinden anlamam nası para kazanır site?Reklamı nerden bulur tıklama nasıl olur vb.?www.___.com sitesi alıcam mesela nerden alınır?

Yeni açılan site reklam almaz reklam verir İlk aşama fedakarlık ister para harcarsın Eğer başarılı olursan siten uğrak bir yer haline gelirse o zaman meyvelerini görürsün İçerik olarak hiç denenmiş bir fikir üretirsen site patlama bile yapabilir bir anda bakmışsın dünyaya açılmışım Vay canına be Olurmu öyle şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faili Mechul -- 16 Şubat 2010; 6:21:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trsadasda

Google adsense vb..reklam olayları var her tıklama başına 0.75 Cent veriyor.Şuana kadar 200 $ kazandım :) Google Adsense'e üye olup o kodu anasayfana yapıştırarak başlayabilirsin. Forumunu geliştirirsen diğer şirketlerden de reklam alabilirsin.

Google her tıklama başına 0.75 Cent verseydi bugün altımda Mercedes araba ile dolaşırdım,

kendini kandırma !...

içerde 685$ param var ne zaman verecek bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: domainci_

quote:

Google adsense vb..reklam olayları var her tıklama başına 0.75 Cent veriyor.Şuana kadar 200 $ kazandım :) Google Adsense'e üye olup o kodu anasayfana yapıştırarak başlayabilirsin. Forumunu geliştirirsen diğer şirketlerden de reklam alabilirsin.

Google her tıklama başına 0.75 Cent verseydi bugün altımda Mercedes araba ile dolaşırdım,

kendini kandırma !...

Bir arabanın fiyatı ne zaman 685$ oldu?

• 132 $ var bende de ama bir türlü parayı alamadım ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

kendini kandırma !...

2.195.008 reklam gösterimi 15.217 tıklama 0,69% oran 0,31 $ 670,73 $ Net

eğer her tıklamaya 0.75 Cent vermiş olsaydı aşağıdaki gibi olurdu.

2.195.008 reklam gösterimi 15.217 tıklama 0,69%oran 0,31 $ 11.412,75 $ Net

Sıfır olmasada 2.el 15-20 yaşında bi Mercedes alınabilir(di)...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

kendini kandırma !...

2.195.008 reklam gösterimi 15.217 tıklama 0,69% oran 0,31 $ 670,73 $ Net

eğer her tıklamaya 0.75 Cent vermiş olsaydı aşağıdaki gibi olurdu.

2.195.008 reklam gösterimi 15.217 tıklama 0,69%oran 0,31 $ 11.412,75 $ Net

Sıfır olmasada 2.el 15-20 yaşında bi Mercedes alınabilir(di)...

Tamam, pes.

• Ünlü forum siteleri ve portallara reklam vererek.Biraz pahalı ama
  • Reklam vermeme gerek yok hazır bir potansiyel var düşündüğüm konuda.Öğlenleri 100-200 kişi online olur sitemde ama reklamlara mı tıklamaları gerekiyor yoksa siteye girmeleri yetiyor mu?Her tıklamaya ne kadar para kazanılıyor?Bide siteyi kimden nerden nasıl alıcaz fiyatı ne kadar olur .com lu bi site almak?
  • quote:

quote:

kendini kandırma !...

Benim bildiğim 0.75 Cent bu kadar hiddetlenmene gerek yok. Madem çok bilmişlik gösteriyorsun buyur açıkla..Artis artis konuşmalara gerek yok. Arkadaşa yardımcı olmak istedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.