Şimdi Ara

Sevipte Kavuşamamak... Çaresizlik... (Yeni Hikayem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
4
Favori
11.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    donanımhaber forum
    Kendi Yazdığım Hikayeler... Linkler İçeride... » Sayfa 1 - 3
    http://forum.donanimhaber.com/m_64227669/mpage_1//tm.htm#

Uzun yıllar önceydi. Neşe dolu hayata gülümseyen biriydi. Çevresinde çok sevilen oldukça yakışıklı , terbiyesi ve olgunlugu ile göz dolduruyordu. Birçok kız onu düşlüyordu. Ancak o kimseye pas vermiyor , yanlızlığı tercih ediyordu. İnsanlarla iletişimi çok iyiydi , herkesle anlaşıyordu.

Yaz gelmişti. Heryer cıvıl cıvıldı. Sokağın başında kızlar oturuyordu. O girdi birden sokağa , hepsi bakış attı ama o yana bile bakmadı çocuk. Normalde Durup sohbet ederdi , esprileri ile güldürürdü bu kız arkadaslarını. Direk eve yürüdü. Odasına girdi ve kapıyı kilitledi. Ağlamak istiyordu , ağlayamıyordu. Kendini kapattı odasına günlerce. Ailesi endişeleniyordu. Sadece ailesi değil herkes... Bu genç günlerdir gözükmüyordu. Yıllar sonra düzelmişti , kendine ancak gelebilmişti. Kendisinden dinleyelim...

O zamanlar birçok kızın ilgisini çekiyordum. Ancak benim aklımda tek bir kişi vardı. Sürekli onu görmek onunla görüşmek istiyordum. Okul çıkışlarında buluşup biyerlere giderdik. Arkadaştık daha fazlası değil. Benim yanımda mutluydu , yüzünden okunuyordu , bende çok mutluydum. Zaman geçti , ona oldukça fazla ilgi duymaya , ihtiyac duymaya baslamıstım. Nasıl anlatsam... Onu istiyordum yanımda. Onunla konusmak , birlikte uyumak ve daha birsürü güzel şey. Geceleri hayali süslüyordu odamın tavanını. O da bana ilgi duyuyor muydu ? İşte bunu merak ediyordum. Birgün tüm cesaretimi topladım. Okuldan çıkmıştık , kapının orda beni bekliyordu. Bahçeden bir gül koparmıştım . Çantamdan çıkardım. Ardıma sakladım ve ona doğru yürümeye başladım. Heyecanlıydım. Aklımdan binbir türlü şey geçiyordu. Yanına gittim , selam verdim. Gülü uzattım. Gülümsedi... Aldı kokladı , kokladı. Tesekkür etti.
    Yürümeye basladık. Her zaman gittiğimiz pastanede , yerimize oturduk. Tam o sırada ikimizinde çok sevdiği şarkı çalıyordu. İşte dedim tam fırsat. Elini tuttum. Gözlerinin içine baktım. Seni çok seviyorum dedim. Gülümsemesi bozuldu , ellerini geri çekti. Korku dolu bakışlarla onu izliyordum. Bir anda ayağa kalktı ve gitti. Peşinden koştum. Konuşmak istemediğini söyledi. Yıkıldım kaldım orada. Kalkamadım yerden. Saatlerde geçti , aksam olmak üzereydi. Eve doğru yola çıktım. Sokağa girdiğimde biraz ötede kızlar oturuyordu. Hiç ilgilenmedim eve girdim odamın kapısını kilitledim. Ağlamak istedim ağlayamadım. Günlerce acı çektim. Sonunda tekrar konuşmaya karar verdim. Okul çıkışı iyi bir fırsattı. Erken çıktım ve kapıda onu bekledim. Tüm güzelliği ile gözüktü okul kapısında. Saçlarını dağıtmış , günün yorgunlugu ile izliyordu beni. Göz göze geldik , baktım yolunu değiştiricek. Koştum yanına tuttum elini ," konuşmamız gerekiyor" dedim."Konuşacak bişey yok " dedi. Zorla kenara çektim. "Seviyorum seni niye böyle davranıyorsun bana, acı çektiğimi görmüyor musun ?" dedim. "bak , görüyorum beni sevdiğini, zaten en baştan fark etmiştim , seninle olmaz , anlıyor musun ? " ... Yıkılmıştım birkez daha... "Neden ? " diyebildim. "olmaz işte. Sana ilgi duyan birsürü kız var onlardan birini seç ve hayatına bak." dedi ve hızla uzaklaştı. Yine hüsrandı sonuç. Ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Uzun bir süre acı çektim. Yüreğimdeydi ve unutmak niyetinde değildim. Günler sonra tekrar konuştum , dost olarak kalsak ? dedim . kabul etti. Yine her zamanki gibi okul çıkışı pastaneye gidiyorduk , geziyorduk eğleniyorduk. Benim içim içimi yesede onunla birlikte olmak acımı biraz olsun dindiriyordu. Yıllar sonra okullarımız bitti , ayrı diyarlara düştük . Onunla uzun süre ayrı kaldım , özledim , özledim... ulamaşadım kendisine çoğu zaman. Artık telefonlarada çıkmıyordu. Dosttuk (!)... Biraz zaman geçti geçmedi , aradım yine 600.kez... Bu kez açtı. Nasılsın falan demeye kalmadan , bir erkek girdi araya , kim o diye sordu telefon kapandı. Bişey diyemedim. Anlamıştım işte. Herşey ortadaydı. Birkaç gün sonrada Facebook'da gördüm. Falancı ile nişanlı diye. Dosttuk (!) ama hiçbişeyden haberim yoktu. Davette etmemişti. O uzak diyarlardaydı , yanına gidemezdim , gitsemde göremezdim. Bıkmıştım. Hergün çökük yüzüm , bozuk moralim. İnsanlar endişe ediyordu halimden. Bense umursamaz , sadece onu düşünen birisi olmuştum son zamanlarda. Çarem yoktu. Yapacak hiçbişeyim yoktu. O başkasınındı , başkası aldı benden onu. Durun bir saniye. O aslında hiç benim olmamıştı. Güzel geçen günlerden birkaç resim var elimde. Onlara bakıp avunuyorum.

Yıllar geçti , şuan iyiyim. İlk günkü kadar olmasada acım hep içinde. Unutmadım , O beni unuttu mu ? Evet hemde fazlasıyla. Facebook'dan yazdım cevap atmadı, aradım telefona bakmadı. Şuan evli. Cocuklarıda var. Allah ona bağışlasın. Resimlerini gördüm bayada sevimli cocuklar. Uzak diyarlarda o , artık ona ulaşamıyorum. Ulaşsam ne diyeceğim sanki ? elimde birkaç resim , birkaç anı ve benden önce yaşlanan hatıralar. Herşey bu ... Niye mi anlattım yıllar sonra ? . Bilmiyorum...

Hayatta her zaman istediğimiz şeyler olmaz. İstediğimiz şeylerin olması için çaba sarfetsekde bazen kader engeli çıkar önümüze. Biz isteriz o istemez , o ister biz istemeyiz sürer gider. Hayat her zaman gülecek mi yüzümüze ? elbette hayır. İyi geçen günler için Tanrı'ya dua edin , kötü günlerde ise daha kötüsünü düşünerek şükredin. Boşverin herşeyi. Hayat kısa can sıkmaya değmiyor... Biliyorum yıllar sonra sevdiğiniz kadını görmek size acı veriyor , yanına gidip iki söz edememekten yakınıyorsunuz. O bakar , sizde bakarsınız ama ötesi yoktur. Arada başkaları vardır ve olacaktır.

....

Yeni hikayem hakkında yorumlarınızı esirgemeyiniz. Diğer hikayelerimede göz atarsanız sevinirim. Teşekkürler.

düzenlenmiş hali :http://kirikkalemlerim.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Kasım 2012; 22:52:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Teşekürler dostum güzel olmuş eline sağlık. Epeyidir yazmıyordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

Aynen.

okudugun için tesekkür ederim , sağol dostum.
  • quote:

quote:

Aynen.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    O kadar yazıpta emeğe saygının görülmemesini bilirim. Okumadım ama güncel olsun bir katkım olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Mort

O kadar yazıpta emeğe saygının görülmemesini bilirim. Okumadım ama güncel olsun bir katkım olsun.

tesekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aşk acısı[çare]
    18 yıl önce açıldı
    Yaşlanmak ve Ölüm korkusu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: La Mort

tesekkür ederim.

Alıntıları Göster
    bu satte okumak gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

bu satte okumak gelmiyor

Alıntıları Göster
    Sana göre hikaye, böyle yaşanmış çok olaylar var olmayınca zorlamıcaksın (ilişki için) hayat felsefesi belkide doğrudur. güzel tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentcity

Sana göre hikaye, böyle yaşanmış çok olaylar var olmayınca zorlamıcaksın (ilişki için) hayat felsefesi belkide doğrudur. güzel tebrikler

Alıntıları Göster
    begenmene sevindim tesekkürler
  • uzuun aradan sonra, bu da guzel reis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

begenmene sevindim tesekkürler

Alıntıları Göster
    OOoo, Burak yazmışsa kesin okunur.

Yalnız bilerek şimdi okumuyorum, sabah Üniversitede sıkıcı bir ders var, o sırada zevkle okuyacağım kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Yalnız bilerek şimdi okumuyorum, sabah Üniversitede sıkıcı bir ders var, o sırada zevkle okuyacağım kardeşim.

teşekkür ederim abi

@Tutunamadi

tesekkür ederim ilgin için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

teşekkür ederim abi

@Tutunamadi

tesekkür ederim ilgin için.

Alıntıları Göster
    sevişipte kavuşamamak diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

• Hocam naptin ya bunu bekliyormusum saldim aglamayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

Alıntıları Göster
    Güzel olmuş hocam, beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: InWaves

Güzel olmuş hocam, beğendim

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim çok sağolun.
  • quote:

teşekkür ederim çok sağolun.

Alıntıları Göster
  • quote:

quote:

Aynen.

Devamı gelecek umarım kabuğa çekilmeyeceksin gene demi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.