Şimdi Ara

İnstagram da tanışma cümlesi söyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
15.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar işe yarayan cümleler söyleyin bunu dedim oldu felan gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Instagram'da Etkileyici Tanışma Cümleleri

Instagram'da yeni insanlarla tanışmak istiyorsan, güçlü bir tanışma cümlesi kullanmak ilk adımı atmanda çok önemlidir.

Etkileyici bir tanışma cümlesi, dikkat çekmeli, ilgi uyandırmalı ve konuşmayı başlatmalıdır. İşte Instagram'da kullanabileceğin bazı etkili tanışma cümleleri:

• "Merhaba [kullanıcı adı], gönderilerini gördüm ve çok beğendim. Kendini tanıtmak ister misin?"
    • "İlginç bir profilin var! Hikayelerini takip etmekten keyif alıyorum. Daha fazla konuşmak ister misin?"
    • "Ortak bir noktamızı fark ettim, [ortak ilgi alanı]. Bunun hakkında daha fazla sohbet etmeyi çok isterim."
    • "Gönderilerinden çok etkilendim. Seninle tanışma ve görüşlerini alma fırsatı bulmak isterim."
    • "Fotoğrafların beni çok etkiledi. Fotoğrafçılık hakkında seninle daha fazla konuşmak istiyorum."

Bu cümleleri kullanırken, kişinin profilini ve ilgi alanlarını inceleyerek ona özel bir yaklaşım sergilemeye özen göster. Kişisel ve ilgi çekici bir cümle, konuşmanın akıcı bir şekilde başlamasına yardımcı olacaktır.

İlk tanışma cümlen için rahat ve kendinden emin bir ton kullan. Dürüst ve samimi ol, ancak çok agresif veya yılışık olmamaya dikkat et. Unutma, amacın bağlantı kurmak ve etkileşim başlatmaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunu dedim oldu

• sex yapmaya ne dersin

• Merhaba yoksa selamün aleyküm mü demeliydim ehe.

• İnstagram da tanışma süreci şöyle; karşı tarafı beğenirsin, dm atarsın, karşı taraf dm ye bile bakmadan profiline girer, beğenirse tıklar cevaplar, beğenmezse 'Ayy bi ton mesaj geliyo, bakmıyorum bile' diye arkadaşlarına göstermek üzere okumadan bekletir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02D31E156 -- 11 Haziran 2018; 22:31:10 >
  • Storyisine cevap ver ya da fotoğrafına dm den yorum yap ben öyle konuşmayı başlattım.

• ilişkiye başlamamamız için bi neden görmüyorum profiline bugünün tarihini atıp love smileyi koyar mısın

bu direkt alfa cümlesidir ve doğrudan köle edici bi etki bırakır dişi üzerinde

başarılar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "İnstagramda tanışma cümlesi"

Söyledim.
  • Takiples, sonrasında bir story ine şaka ayarında mesaj at, takıl ona. Gerisi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack-White -- 11 Haziran 2018; 22:43:3 >
  • mesaj atan 5000 kişi arasından öne çıkmak kolay değil. git yüzyüze tanış şansın kat kat artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

ilişkiye başlamamamız için bi neden görmüyorum profiline bugünün tarihini atıp love smileyi koyar mısın

bu direkt alfa cümlesidir ve doğrudan köle edici bi etki bırakır dişi üzerinde

başarılar dilerim
    Hocam bu tehlikeli bi cümle sevgilisi varsa oma şikayet edebilir hadi onuda geçtim ifşa edebilir hikayesinde sakala bak vs diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

Takiples, sonrasında bir story ine şaka ayarında mesaj at, takıl ona. Gerisi gelir.
    Hocam artık herkes hikayesine cevap veriyo sallamıyolat

• quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

Storyisine cevap ver ya da fotoğrafına dm den yorum yap ben öyle konuşmayı başlattım.
    Fotosuna ne yorum yapcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Hocam artık herkes hikayesine cevap veriyo sallamıyolat

Alıntıları Göster
    Zaten vereceğin cevap önemli, seni diğerlerinden ayırmalı. Profilin de düzgün olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

mesaj atan 5000 kişi arasından öne çıkmak kolay değil. git yüzyüze tanış şansın kat kat artar.

ADAMLIKTA BUGÜN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

Zaten vereceğin cevap önemli, seni diğerlerinden ayırmalı. Profilin de düzgün olmalı.

Alıntıları Göster
    Uzaydan cümlemi indircem

• Hocam illa bir detay vardır fotoğrafta o detaydan konu açıp yürüyebilirsin.Zaten konuşmaya gönlü varsa konuşur.Tabi gidip fotoğrafta güzel çıkmışın vs. yazma detaydan yürü ne bileyim manzaralı bir yer de fotoğraf cekinmistir ya da bir cafe de mekanla alakalı konu açıp yürü vs. vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Judoo

Hocam illa bir detay vardır fotoğrafta o detaydan konu açıp yürüyebilirsin.Zaten konuşmaya gönlü varsa konuşur.Tabi gidip fotoğrafta güzel çıkmışın vs. yazma detaydan yürü ne bileyim manzaralı bir yer de fotoğraf cekinmistir ya da bir cafe de mekanla alakalı konu açıp yürü vs. vs.
    Hocam bi çok yol denedim özellikle son 2 aydır kimse cevap vermiyo çirkinler hariç profil yorumlarsan kendi profilimi atabilirim sana

• hacım ben bir rus gelin sitesinde ilk cümle şunu ingilizce yazdım ve evlendim

selam benim ağustos ayında adam&evd otelde 5 gecelik rezervasyonum var ama arkadaşım yok eğer bana eşlik edersen uçak biletini de öderim ve harika bir tatil yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

hacım ben bir rus gelin sitesinde ilk cümle şunu ingilizce yazdım ve evlendim

selam benim ağustos ayında adam&evd otelde 5 gecelik rezervasyonum var ama arkadaşım yok eğer bana eşlik edersen uçak biletini de öderim ve harika bir tatil yapabiliriz
    hocam bu dedikleriniz 10bin tl falan tutar yav
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.