Universitede Alınan Kınama Cezası Sicile İşler mi ?
-
-
-
Her yıl sonunda akademik kurul toplanır kınama cezaları değerlendirilir gerek görülüyorsa kaldırılır birde mezuniyette toplanıyorlar değerlendirmek için o zamana kadar kaldırırlarsa işlemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nasıl bir mail attın ki kınama cezası verdiler çok saçma değil mi?
-
yakınma içeren bir mail attım hocam adaletinizle tüm akademisyenlere örnek olmalısınız sizden ders aldığım için çok şanslıyım falan yazanquote:
Orijinalden alıntı: Guest-675DD2D5FHocam nasıl bir mail attın ki kınama cezası verdiler çok saçma değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam üniversite o kadar iğrenç bir ortam ki en iyisi hiçbir şeye sesini çıkarmayıp kimsenin gözüne batmadan okuyup geçeceksin. Hocalar zaten birine takılsam da bunu uğraştırsam diye fırsat kolluyorlar büyük çoğunluğunun psikolojisi bozuk sevimsiz mutsuz insanlar. Sessiz sedasız bitirip sonra defolup gitmek lazım bu iğrenç ortamdan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
padişah gibiler adam o mailden sonra derste geldi bana onursuz haysiyetsiz diye saydırdı hiçbir ceza almadı demekki dışarda dövmek gerekiyor kendisini
-
Hocam bilerek yapıyorlar kışkırtmak için. Sen okuldan atılsan adam zevkten dört köşe olur hiç bulaşma dersleri vermeye çalış o tipler düzelmez tüm öğrencileri kontrol edip domine etmeye çalışırlar evde karısına havlıyordur Allah bilir.
-
öyle öyle amacı kışkırtmaydı zaten o lafların üstüne ona saldırayım diye kışkırttı neyse en azından hoca değiştirirler artık diğer hocadan alırım dersi
-
Sesli veya video sesli olarak gizliden kayıt et. Kayıt başında zamanı ve mekanı belirt kesintisiz devam et.
Normalde delil olarak kabul edilmez ama bu şartlarda hakim kabul edecektir. Gerekenleri mahkemeye başvurarak hallet. Bunun gibileri eğitmen akademisyen olmamalı. Mesleği elinden alınmalıdır . Başkaları da mağdur olacaktır.
-
olay geçti gitti artık hocamda bana ders oldu bu gibi durumlarda bundan sonra anında ses kaydı açarım
-
Bahsettiğine göre olay geçmemiş. O yüzden bir fırsat oluştur fiziksel olarak aynı mekanda oluğ konuşturacak bir kıvam ortamları oldu bittiyle konuyu açarsın. Soğuk kanlı olman gerekiyor. Böylece meseleyi senden çok başkalarının iyi için birşeyler yapmış olursun. Böylelerine ben de denk geldim gerekenleri yaptım . İdealistler sevilmez. Kendi rahatları düzenleri kendi doğruları bozulacak sorgulanacak vs istemezler bu türler.
Emin olunki bunlardan çok var. O yüzden herkes kendi çapında medenice birşeyler duruşlar çabalar yapmalıdırlar ki kimse kimseye böyle yapmasın. Sosyopat gibi geliyor bu kişiler ...
-
Son sınıf güz dönemi final sınavında arkadaşla sınav kağıtlarını değiştirdik ve yakalandık.
Soruşturma yaz başında yapıldı ve ikimiz de uzaklaştırma cezası aldık.
Mezun olduğum için ceza uygulanmadı ve 4 sene sonra aynı üniversite de yüksek lisansa kabul edildim…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X