Şimdi Ara

Elimden Cam Parçası Çıkardım. Doktora Gitmelimiyim ? SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
8.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 6 sene önce bisiklete binerken taşa takılıp düşmüştüm ve elim acayip kanamıştı. Aklıma içine bir şey girebileceği hiç gelmemişti. Ve yara bandı yapıştırıp kendimce tedavi etmiştim. Şimdiki Son 2-3 ay'da elim acayip ağrımaya başlıyordu. Yara falan hep iyileşmişti. Geçen hafta elimi ağrıyan yerin üstünden iğne ile yara açmıştım. Çok ama çok ağrıyordu. Kendimi zorladığım zaman falan acayip kan akıyordu. Dün bir an sinirlendim ve iğne , cımbız , tırnak makası falan ne varsa girmiştim yarama. İğnenin bir şeye takıldığını hissettim. Az daha açtım yaranın ağzını toz kadar cam ucu cımbız ile çekiyorum gelmiyor çekiyorum gelmiyor. Pes etmiştim olmuyor diye. Ama arkadaşlardan gaza gelip tekrar açtım yarayı. Cımbızı yaranın sonuna kadar sokup sonunda çıkardım camı. Şuanda elim iyi durumda ağrısı falan yok. Ama cam parçası kaldığından şüphe etmekteyim. Kanama da yok. Ağrı hiç yok. Sizce doktora gitmeli miyim ?

Yara :http://i.hizliresim.com/ZM9V70.jpg

Cam Parçası :http://i.hizliresim.com/0lEknD.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 28 Aralık 2016; 14:12:40 >

• Ben de geçen camdan el parçası çıkartmıştım, camcı bişeyin yok dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muslat Çevik -- 28 Aralık 2016; 14:12:15 >
  • Kendi kendine ameliyat

Anestezi bile olmadan

Bay be

Dünya kork Türkten
  • Her insan kendisinin doktorudur lafını biraz abartmışsın hocam
  • Gitmek zorundasın tabikide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben daha kupeyi cikarip takarken icim ciz ediyor nasi yaptin onu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazartesi gel cerrah olarak işe başla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de iki parmağın arasında uç var. Derinin altında, görünüyor. En az 10 sene olmuştur oraya gireli. Bana bir zararı yok büyük ihtimalle ölene kadar kalır orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01.23

Benim de iki parmağın arasında uç var. Derinin altında, görünüyor. En az 10 sene olmuştur oraya gireli. Bana bir zararı yok büyük ihtimalle ölene kadar kalır orada.

2006-2007 yılında Lise sondayken arkadaşım kalemi sallarken elime girmişti. Sonradan kararmaya başladı. Şimdi küçük bir ben gibi duruyor. Önceden tam bir noktayken şimdi az kenarlara doğru yayıldı rengi açıldı.

Elimden Cam Parçası Çıkardım. Doktora Gitmelimiyim ? SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpEeDy! -- 28 Aralık 2016; 14:40:34 >

• hocam elimin içinde uç var. girdiği günü çok net hatırlıyorum. hala içinde duruyor. üstü kapandı yara yok yıllar geçti hala orada.
  • SpEeDy! kullanıcısına yanıt
    Bendede aynısı var dövme de eskiden öyle yapılırdı kınalı kürdan gibi bir çubuk deriye batırılıp çıkarılarak.

Hayırlı olsun ben dövmen

• Malzemeleri dezenfekte etmeden bu işi yaptıysan sıkıntı olabilir doktora git.

• Kafayimi yedin la bu internet bagimliligi bitirdi bizi.bu fotoyu atacagin zamanla hastaneye gitmeliydin.

• Yaranın küçüklüğüne bakma mikrop kaparsa kolu komple hatta vücudun yarını kesip almaları gerekir.Git doktora basit bir pansuman yaptır.
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Hocam naptın sen yahu. Bak içim ürperdi vucüdünün yarısı falan kesilir diye. Ayrıca bizim üstte bi eczacı abi vardı sağolsun sordum birşey olmaz. Ama bence bi görün dedi. Ayrıca elime tentüriyet sargı bezi falan basit bi pansuman yaptım.
  • anlıyorum hocam da ucun bence bi zararı olmaz. Ama bu tehlikeli. 6 sene cam ile yaşamak nedir. Doktorlara da sinirleniyorum. Geçen sene elime tornavida girip öteki tarafından çıkmıştı. Elime dikiş atıldı. Cam giren elime tornavida girdi. O kadar röntgen çektiler be akıllı hiç mi görmedin orda 2cm cam olduğunu. Hayır bi lafta diyince suçlu biz oluyoruz.
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Hocam malzemeler hep yepyeni idi. Hiç kullanılmamıştı. Ayrıca güvenilir olsun diye kolonya ile silmiştim.
  • Geçmiş olsun gidin doktora hocam
  • Teşekkür ederim hocam. Ayrıca bi şarkı varya belki bilirsin : Volkan Konağın "Herkesun bir derdi var durur içerisine" diye bi şarkısı varya hatılayamadım adını gerçekten bu olay ile çok uyumlu oldu
  • Enfeksiyon kapabilir. O zaman durum ciddi olur. Siz en iyisi doktora gidin. O bolgeyi iyice temizlesinler. Rontgende bakabilirler icerde cam varmi diye

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.