Şimdi Ara

Kaportoya Japon yapıştırıcısı döküldü NASİL ÇİKAR? Acil öneriler bekliyorum arkadaslar ( SORUN ÇÖZÜLDÜ ÇIKTI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
84.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bireyi yakıştırayım derken kaportoya biraz Japon yapıştırıcısı döküldü sanayiide kime dediysem çıkmaz dediler bence bunun bir yolu olmalı vardır Bi yöntemi arabada sivilce gibi duruyor çıkarayım dedim boya kalkıyor çiziliyor YARDIMCI OLANA BU MUBAREK RAMAZAN AYINDA BİNLERCE KEZ DUACİ OLACAGİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferzade -- 19 Ağustos 2011; 1:21:29 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Araba Kaportosundan Japon Yapıştırıcısı Nasıl Çıkarılır?

Arabaya hızlı yapıştırıcı nasıl çıkar?

Arabanızın kaportosuna japon yapıştırıcısı döktüyseniz, panik yapmayın. Bu yapıştırıcıyı çıkarmak için birkaç basit yöntem mevcuttur.

Kaportadan japon yapıştırıcısı nasıl çıkar?

• Islatma Yöntemi: Yapıştırıcının üzerine ılık su dökün ve 10-15 dakika bekletin. Bu, yapıştırıcının yumuşamasına yardımcı olacaktır.

• Tiner Veya Aseton Kullanma: Bir pamuğa tiner veya aseton sürün ve yapıştırıcıyı silin. Ancak bu yöntemi kullanmadan önce kaportadaki görünmeyen bir alanda test etmeyi unutmayın, çünkü bu kimyasallar boyayı kaldırabilir.

Araba boyasından japon yapıştırıcısı nasıl çıkar?

• WD-40 Sprey Kullanma: WD-40'ı yapıştırıcının üzerine püskürtün ve 5 dakika bekleyin. Ardından temiz bir bezle silin.

• Sirke Kullanma: Beyaz sirkeyi yapıştırıcının üzerine dökün ve 15 dakika bekletin. Ardından temiz bir bezle silin.

Aracından japon yapistiricisi nasıl çıkar?

• Bulaşık Deterjanı Kullanma: Bulaşık deterjanını ılık suyla karıştırın ve yapıştırıcının üzerine sürün. 10 dakika bekletin ve ardından temiz bir bezle silin.

• Yumuşak Bir Kauçuk Kullanma: Yumuşak bir kauçuk parçasını yapıştırıcının üzerine bastırın ve yavaşça çevirin. Yapıştırıcı kauçuğa yapışacaktır.

Araba kaportadan japon yapıştırıcısı nasıl çıkar?

• Çizik Önleyici Macun Kullanma: Küçük bir miktar çizik önleyici macunu yapıştırıcının üzerine sürün ve dairesel hareketlerle ovalayın. Ardından temiz bir bezle silin.

• Profesyonel Yardım Alma: Tüm bu yöntemleri denediyseniz ve yapıştırıcıyı çıkaramadıysanız, profesyonel bir oto kuaförü veya boyacıya başvurmanız gerekebilir.

Japon yapıştırıcısı arabadan nasıl çıkar?

Yukarıdaki adımları takip ederek arabanızın kaportosundan japon yapıştırıcıyı güvenli ve etkili bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Arabaya japon yapıştırıcısı döküldü

Japon yapıştırıcısını çıkarmak için acele etmek önemlidir. Ne kadar uzun süre kaportada kalırsa, çıkarması o kadar zor olacaktır. Bu nedenle, yapıştırıcıyı döktüğünüzü fark ettiğiniz anda temizlemeye başlayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çıkmaz.

Benim arabanın da arka plakalığı varken kırılmış mı ne olmuş;ben görmeden japonla yapıştırmaya çalışmışlar ama damlatmışlar kaportaya.Doğal olarak sökmeye çalıştım ama olmadı.Üzerine ince zımpara ile biraz sürtüp;kuruyan tabakayı erittim;ardından da cilaladım.Tamamen çıkmadı ama o damla görüntüsü de biraz kaybolmuştu.

Hâlâ da durur o leke..
  • EMS Force AC-68 Debonder diye bir ürün varmış çıkartan kullanan var mi işe yarıyor mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

Hacı naptın sen ya??

Yetkili servise göster, en iyi bilgiyi onlar verir.

Hocam acemilik ve opelin parçalarına altın kaplama muamelesi yapmasından dolayı oldu benzin deposu dış kapağı kırıldı yetkili servisi aradım 103 Lira fiyat + Boya + işçilik yani en az 150 TL alacaklar plastik kıytirik bir kapak İcin yani en fazla 20-30 lira olması gereken birşeye 150 lira fiyat çekince alternatifler aramaya başladım sanayiide cikmacikara gittim çıkması yok dediler Opel yedek parcacikara sordum biri 80 TL dedi 20 boya + 15 işçilik istediler yani Bi kapağa o kadar para vermeğe gönlüm razı olmadı aldım Japon yapıştırıcısı yakıştırayım dedim kırıldığı yerden neyse yakıştırdım bir kaç damla akıp kaportaya yapıştı çıkmıyor da zıkkım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neferzade

EMS Force AC-68 Debonder diye bir ürün varmış çıkartan kullanan var mi işe yarıyor mu acaba
    Burda birisi sizinle aynı derdi paylaşıyor

Auto Geek Online Auto Detailing Forum
    I Got SuperGlue On My Car Paint! How Do I Take It All Off?
    http://www.autogeekonline.net/forum/auto-detailing-101/19596-i-got-superglue-my-car-paint-how-do-i-take-all-off.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Burda birisi sizinle aynı derdi paylaşıyor

Auto Geek Online Auto Detailing Forum
    I Got SuperGlue On My Car Paint! How Do I Take It All Off?
    http://www.autogeekonline.net/forum/auto-detailing-101/19596-i-got-superglue-my-car-paint-how-do-i-take-all-off.html

Alıntıları Göster
    Yabanci forumda Aseton da karar kilmislar ama iste asetonda plastige degmemesi lazim dedigi gibide bezi her suruste temiz kismina getirip az aseton dokup temizleme islemine devam edilecek. İs bitincede oto sampuaniyla yikanirsa kalintilar kalmaz.
    İstersen islemi aracin mesela gorunmeyen bagaj icinde dene baktin bir sey olmuyor, esas yerde isleme gec.
    Kolay gelsin.

• valla benim vites topuzunu yapıştırırken vltes körügüne damladı,asetonla cıktı asetonu dene işe yarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar çözüm ne aseton ne mazot Bugun "EMS Force AC-68 Debonder" ürününü satın aldım Japon %95 oranında çıktı çok şükür. Sabırla uygulamaya devam etsem sonuc %100 olacaktı fakat vaktim olmadıgı İcin bıraktım ama tamamı çıktı sayılır. Burdan sonaxsa ve sanayiide bana çıkmaz diyen ustalara sesleniyorum hani cikmazdi sizin gibi işin icinde olan insanlar nasil bu ürünü bilmez anlamıyorum
  • quote:

Arkadaslar çözüm ne aseton ne mazot Bugun "EMS Force AC-68 Debonder" ürününü satın aldım Japon %95 oranında çıktı çok şükür. Sabırla uygulamaya devam etsem sonuc %100 olacaktı fakat vaktim olmadıgı İcin bıraktım ama tamamı çıktı sayılır. Burdan sonaxsa ve sanayiide bana çıkmaz diyen ustalara sesleniyorum hani cikmazdi sizin gibi işin icinde olan insanlar nasil bu ürünü bilmez anlamıyorum
    Bu çok kötü olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih1st

Bu çok kötü olmuş...

çıkması mı çok kötü olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih1st

Bu çok kötü olmuş...

çıkması mı çok kötü olmuş

Alıntıları Göster
    cevap için geç kalmışım ama sizinde uyguladığınız gibi evobond debonder ile çok rahat çıkıyor almak isteyenler dealextremeden alabilirler boyaya hiç zarar vermiyor pamuğa döküp silin tertemiz yapıyor

• Yakistirmak derken yapistirmak demek istediniz sanirim, 3 yerde yakistirmak yazinca sorayim dedim :)
    Benimde onceki araclarin birinde vardi, plakaligi yapistirmak isterken bagaj kapagina damlatmislar. Cila denedim olmadi, pasta denedim olmadi, tiner denedim yine olmadi. Bende ince bir zimparayla tumsekligini alayim bari derken baktim boya cikiyor biraktim oyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilusa

Yakistirmak derken yapistirmak demek istediniz sanirim, 3 yerde yakistirmak yazinca sorayim dedim :)
    Benimde onceki araclarin birinde vardi, plakaligi yapistirmak isterken bagaj kapagina damlatmislar. Cila denedim olmadi, pasta denedim olmadi, tiner denedim yine olmadi. Bende ince bir zimparayla tumsekligini alayim bari derken baktim boya cikiyor biraktim oyle.

Algıda seçicilik olsa gerek ben okurken hep doğrusunu okumuşum..

Bu arada Japon yapıştırıcıyı aseton çıkartır doğrudur. Çünkü yapıştırıcının çözücüsü asetondur.
    Kimyada benzer benzeri çözer prensibi vardır, belki lise bilgilerinden hatırlarsınız.
    Lakin aseton çok keskin bir çözücü olduğu için sürdüğünüz yüzeye de (özellikle plastikler) zarar verir, eritir.
    Kullanırken dikkatli olmak lazım sonra kaş yapayım derken göz çıkartılma durumu olması kaçınılmazdır.
    Bu arada problemin çözüldüğüne sevindim. Öğrenmiş oldum ben de..

• quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

quote:

Yakistirmak derken yapistirmak demek istediniz sanirim, 3 yerde yakistirmak yazinca sorayim dedim :)

Algıda seçicilik olsa gerek ben okurken hep doğrusunu okumuşum..

Bu arada Japon yapıştırıcıyı aseton çıkartır doğrudur. Çünkü yapıştırıcının çözücüsü asetondur.
    Kimyada benzer benzeri çözer prensibi vardır, belki lise bilgilerinden hatırlarsınız.
    Lakin aseton çok keskin bir çözücü olduğu için sürdüğünüz yüzeye de (özellikle plastikler) zarar verir, eritir.
    Kullanırken dikkatli olmak lazım sonra kaş yapayım derken göz çıkartılma durumu olması kaçınılmazdır.
    Bu arada problemin çözüldüğüne sevindim. Öğrenmiş oldum ben de..

Alıntıları Göster

Bu ürünü kullanabilirsin.

Hızlı Yapıştırıcıyı söker. Metale ve boyaya zarar vermez.

Bu firma yapıştırıcı üretiyor. Yapıştırıcı çıkarıcı da üretiyor. Oldukça kalitelidir.

Hırdavat ürünleri satan yerlerde vardır.

Bir de Bauhaus, Praktiker, Starwood Yapı Market gibi yerlerde.

• quote:

Dostum iPhone dan giriyorum foruma ondan yazılarımı otomotik algı ile saçma sapan seyler yazabiliyor sorun bende değil iphoneda
  • quote:

quote:

Dostum iPhone dan giriyorum foruma ondan yazılarımı otomotik algı ile saçma sapan seyler yazabiliyor sorun bende değil iphoneda

Alıntıları Göster
    Bazen bende yakıştırıyorum, Poloyu kendime çok yakıştırıyorum..zauahahaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: captaincousteau

Bazen bende yakıştırıyorum, Poloyu kendime çok yakıştırıyorum..zauahahaaa

Alıntıları Göster
    internetten buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: yasargor1

internetten buldum

Sağol kardesim bu konuyu açtıktan sonra aynı siteyi bende kesfedip bizzat Karaköy'e yerlerine gidip ürünü aldım uyguladım çıktı gercekten işe yarıyor

• benim araca biri japon gibi bir şey dökmüştü. bir tane japon çözücü bulup aldım, süper oldu, tertemiz yaptı. üzerine dökün 1dk kadar bekleyin silin...

Klebond marka... karaköy tarafından bir yerden aldırdım.

Burdan:

www.metsan-store.com
    lols9竞猜|直营官网
    http://www.metsan-store.com/index.php

Kaportoya Japon yapıştırıcısı döküldü NASİL ÇİKAR? Acil öneriler bekliyorum arkadaslar ( SORUN ÇÖZÜLDÜ ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagar -- 21 Eylül 2013; 3:26:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fagar

benim araca biri japon gibi bir şey dökmüştü. bir tane japon çözücü bulup aldım, süper oldu, tertemiz yaptı. üzerine dökün 1dk kadar bekleyin silin...

Klebond marka... karaköy tarafından bir yerden aldırdım.

Burdan:

www.metsan-store.com
    lols9竞猜|直营官网
    http://www.metsan-store.com/index.php

plakayı yapıstırırken benım ızgaralara dokmusler malum ızgara plastik bu dedıgınız urunu kullansam sorun olur mu acaba plastikte bilen var mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.