Şimdi Ara

Kaportoya Japon yapıştırıcısı döküldü NASİL ÇİKAR? Acil öneriler bekliyorum arkadaslar ( SORUN ÇÖZÜLDÜ ÇIKTI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
84.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: miklaaa

plakayı yapıstırırken benım ızgaralara dokmusler malum ızgara plastik bu dedıgınız urunu kullansam sorun olur mu acaba plastikte bilen var mı
     Kaportoya Japon yapıştırıcısı döküldü NASİL ÇİKAR? Acil öneriler bekliyorum arkadaslar ( SORUN ÇÖZÜLDÜ ÇIKTI)

Bahsedilen ürünü bende alıcam Gökhan arkadaşımızın tavsiyesi ile, Yorumlar olumlu.

Kaç günde geliyor acaba ürün

• arifomer kullanıcısına yanıt
    ben aldım metsandan ama kargoya biraz geç verdiler 4 gün sürdü gelmesi istanbul içi olmasına rağmen.

Benim problemi çözmedi belkide plastik yüzeyde kullandım diyedir. Siz nerede kullanacaksınız.
  • quote:

plakayı yapıstırırken benım ızgaralara dokmusler malum ızgara plastik bu dedıgınız urunu kullansam sorun olur mu acaba plastikte bilen var mı
     Kaportoya Japon yapıştırıcısı döküldü NASİL ÇİKAR? Acil öneriler bekliyorum arkadaslar ( SORUN ÇÖZÜLDÜ ÇIKTI)

Saf aseton bulun, her yerde olmaz, kot fabrikaları vb. yerlerden temin edebilirsiniz, çıkartacağına zarar vermeyeceğine garanti veririm. Ancak saf asetonu plastik bir yüzeyde uzun süre bekletmeyin yani bir beze dökün ve o bezle çıkartana kadar ovalayın sonra durulayın o kadar. öyle döküp, 10 dakika falan beklemeyin, eritir.

• quote:

ben aldım metsandan ama kargoya biraz geç verdiler 4 gün sürdü gelmesi istanbul içi olmasına rağmen.

Benim problemi çözmedi belkide plastik yüzeyde kullandım diyedir. Siz nerede kullanacaksınız.

Benim aracın eski sahibi canı sıkıldıkça kullanmış onu anladım Bagajda halıflexi kaldırmaya yarayan kol çatlamış, plastik bir parça, ona sürmüş. halıflexe de çok az taşmış.

Sonra tiz hoparlörün üçgen kabının arasına sürmüş, dikiz aynasının arasında ki boşluğu kapatmak için kullanmış.

Maşallah adam yememiş içmemiş bütün kutuyu bir yerlere boşaltmış

Yani lafın özü plastik parçalarda genelde.

Yorumları okudum herkes olumlu sonuç almış hemen hemen hocam. Sizde neden olmadı acaba ? Birkaç kez denediniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 2 Şubat 2014; 22:43:23 >

• Hocam bu oje çıkaran asetonlar aynı işi görür mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Hocam bu oje çıkaran asetonlar aynı işi görür mü ?

Görmez, onlar saf değil, su ile karıştırılmıştır kısmen parfüm vb. bazik maddeler var içerisinde. Saf aseton çok kuvvetlidir, kanaatimce çıkartamayacağı şey yok.

Ben birçok kez kullandım, en son notbookun touch pad kısmına mouse kısmına yani dökülmüştü japon yapıştırıcısı öyle 3-4 ay takılmıştım sonra neden bunu burda tutuyorum dedim ki, saf aseton aklıma gelmişti, üstüne bir iki damla damlatıp sildim saniye bile beklemedim, sanki el kiriymiş gibi iz bırakmadan çıkartmıştı.
  • Aseton ele yüze bulaşan japon için çözümdür, aracın boyasına da çok zarar vereceğini zannetmem, yıkama suyunun içine çok çok az tuz ruhu ilave ederek (çok nadir bu şeklide yıkarım) araba yıkayan biri olarak çok zarar vereceğini düşünmem ama yinede aracın görünmeyen bir yerinde veya artık bir kaporta üzerinde deneyerek kafanızı çok fazla yormayın derim.
  • Arabamı satın alırken çam ağacı reçinesidir ve gaz yağı ile temizlenir diye önemsememiştim kapıda bulunun 2 karışlık lekeleri, boyacıya gittim gaz yağını aldı geldi usta ve çıkmadığını gördük, lekelerin japon yapıştırıcısı olduğunu anladık, usta bu lekelerin sadece boya yapılarak çıkabileceğini söyledi, internetten araştırdım ve AC-68 DEBONDER marka bir yapıştırıcı çözücü satın aldım ve hemen uyguladım, lekelerim uzun süre arabada kalmış olmasına rağmen, yüzeysel olarak geniş bir alanda olmasına da rağmen %95 oranında bir temizlik gerçekleştirdim. TAVSİYE EDERİM BOYAYA BİR ZARAR VERMEDİ
  • Dün benimde başıma geldi vicdansız iki kapının üzerine dökmüş boyacı çıkmaz dedi servis boyanacak dedi.

Eczaneden asiton aldım 3 tl 1 saat uğraştım çıkardım iz kaldı onuda pasta ile sildim bi gram iz kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de, konsolun hemen altına ıvır zıvır konacak bir yer yapmışlar, orada uhu unutmuşuz, sıcaktan tüpü patlak vermiş ve bir miktarı o plastiğin üzerine öylece yapışmış kalmış, 3 senedir öyle bıraktık duruyor. Bu saf aseton, debonder gibi malzemelerle çıkarma imkanımız olur mu ?
  • WD-40 işe yarayabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aseton denedim ama çıkmadı. Ac-68 alıp deneyeceğim. 34 tl fiyatı varmış. Deneyince sonucu yazarım
  • İş bilmeyen servis çalışanları da bizim araca dökmüştü ancak neredeyse 3-4 sene olacak bu şekilde kullanıyorum.

Peugeot partnerin arka peugeot yazılarını yapıştırırken bunu kullanmışlar sıcakta eriyince olduğu gibi bagaj kapağına boca olmuş.Bu kadar süre kurumuş bir kimyasalı çıkartabilir mi acaba önerileriniz?
  • AC-68 aldım. Ve yaklaşık 2 senelik iyice kurumuş haldeki japon yapıştırıcısı akıntısını komple çıkardım. Çok çok az izi kaldı ama hiç belli olmuyor. Mucize gibi tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guvenxoca kullanıcısına yanıt

VALLAHİ valla Değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemay26 C kullanıcısına yanıt
    Hocam 12 senelik konuyu yazım yanlışı için hortlattın ya ,helal olsun. VALLA seni Tdk nın başına koymak lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.