Şimdi Ara

Elimden Cam Parçası Çıkardım. Doktora Gitmelimiyim ? SS'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
8.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeaHawk009

Şeyy girmedim desem yalan olur..

Bahsettiğiniz ağrı hissi geçti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GaravelUsta kullanıcısına yanıt
    Ooo yara artık et oldu. Parmak izi bozulmuş ama. Neyse bi ömür hatıram olsun. Ulan sol elime neler çektirdim. Küçükken tabanca ile ateş ettirirdi dedem. Baş parmağımın az yukarısını tetiği çekerken tabancanın namlusuna sıkıştırmıştım. Allah'tan tetiği çekmedim. Sonra işte geçen sene tornavida sokmuştum öteki tarafından çıkmıştı. Bu senede böyle cam çıkardım işte. Daha neler olacak acaba.
  • Enfeksiyon kapabilir keşke kendin çıkarmadan önce gitseydin
  • quote:

Ooo yara artık et oldu. Parmak izi bozulmuş ama. Neyse bi ömür hatıram olsun. Ulan sol elime neler çektirdim. Küçükken tabanca ile ateş ettirirdi dedem. Baş parmağımın az yukarısını tetiği çekerken tabancanın namlusuna sıkıştırmıştım. Allah'tan tetiği çekmedim. Sonra işte geçen sene tornavida sokmuştum öteki tarafından çıkmıştı. Bu senede böyle cam çıkardım işte. Daha neler olacak acaba.

Onu ordan çıkarmaya nasıl cesaret ettiniz hocam anlaşılan baya bir acı vermiş rahatsız etmiş gibi duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bitek tehlikeli yerlerden korkarım hocam. Boğaz kalbin ustu kasık gibi yerlerden korkarım. Yoksa ben korkmam.

• Hocam 3 ay oldu. Kapsa çoktan kapardı zaten.

• Merhaba ben narkotikten polis murat,

Az önce çatışmada kalbimden vuruldum. Yarayı açtım ama mermiyi bir türlü çıkartmadım kalbim çok fena ağrıyor ve kan kayıp ediyorum. Internete nasıl mermi çıkartılır yazdım ve bu konuya denk geldim. acaba ben ölmeden arkadaşlarınızla olay yerine gelir misiniz.

Teşekkürler

• Survival kullanıcısına yanıt
    O kadar komik ti ki gülmeyi unuttum. Siz geçin dalganızı.

• Tetanoz aşısı ol, yarayı her gün sabunla yıka, antibiyotik bir merhem al, yara iyileşene kadar sür.

Edit: hort hort hort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 18 Şubat 2017; 20:34:1 >
  • LucidEresbos kullanıcısına yanıt
    Yara iyileşti. Islak mendille sildim. Tentüriyet ile sildim. Tetanoz aşısı 8 ay önce elime tornavida batınca oldum. Daha ?
  • ya okurken içim gitti , geçmiş olsun
  • Kolu kestirdin mi hocam? Kangren oldu mu?

• Vazeline acıma bol kullan, o el sana uzun yıllar hizmet edecek

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Aynen yarında çükümü aldırcam Ne kangreni hocam saçmalama
  • LucidEresbos kullanıcısına yanıt
    İnşAllah eder. Çünkü bi gidişle elimi koparacağım galiba.
  • quote:

Aynen yarında çükümü aldırcam Ne kangreni hocam saçmalama

Tırnak makası tel gibi pis şeylerle yara açıp müdahale etmişsin. Ucuz kurtulmuşsun.

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Doğru ama ne yapalım korku yok. Bizim sülale biraz uzun yaşar ayrıca. Babaannemin annesi yaşıyor yani o derece. 90 yaşında ölmeyi unutmuş Allah uzun ömürler versin. Bu senede damarı tıkandı diye ameliyat olmuştu. Kadının damarlarını yenilediler daha 100 yıl yaşar bana kalırsa.
  • O cam orada nasıl durdu o kadar sene iltihap yapmadan bi de tırnak makası falan girişmişin bence pansuman yap tentürdiyot falan daha sonra oluk oluk iltihap akmasın.
  • Hocam 3 ay oldu camı çıkaralı. Yara kalmadı artık et oldu. Ama iz bıraktı. Hem inanmıyorsan ilk sayfada resimleri var.
  • 2cm ne hocam yav yuh hemen doktora görün yaptığın yanlışı da anlat yüzün kızaracak ama enfeksiyon kapmandan iyidir çok tehlikeli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.