Göze yakın yerde beze yardım
Selamlar yıllardır göze yakın yerde belli olmayan küçük yumru gibi bi şey vardı şu an bir anda büyüdü belirgin hale geldi çevresi kızardı dokununca şişlik hissi var başına gelen veya bilen var mı nasıl geçer? 10 gün oldu hala aynı
[ANKET] Forum hayatınızı olumlu mu olumsuz mu etkiledi?
Forumun geçmişine bakıldığında eskilerin bir kısmı banlandı bazıları bıraktı sosyal medyaya geçenler oldu yeniler zaten sosyal medyada onlarda forum kültürü yok sayılır. Forum sizin sosyal hayatınızı olumlu mu yoksa olumsuz mu etkiledi?
Forumun aydınayhanı özlemesi
Forumdan bir aydınayhan geçti üşüyoruz bace reis
Gözlük kullananlar gelsin burun pedi hakkında
Selamlar herkese. Numaralı gözlük aldım burun pedlerinden biri diğerine göre daha fazla oynuyor gibi açıklığı daha fazla normal mi bunun ayarı yapılıyor mu
Hastanedeki göz doktoru sağlık raporu verebilir mi?
Devlet hastanesindeki göz doktoru aile hekimi gibi direkt ehliyet için sağlık raporu verebilir mi yoksa sadece aile hekimi sevk ederse mi verebilir?
Acil yardım ehliyet sağlık raporu sorunu
İyi akşamlar. Ehliyet sağlık raporu için aile hekimine müracaat ettim göz doktoruna (heyete) sevk etti, göz doktoru da sormadan "sadece gözlük" olarak raporu düzenlemiş, hal böyle olunca lensin eklendiğini sonradan öğrendim. Ehliyet daha basılmadı sonradan uğraşmamak için "gözlük veya lens" olarak raporun yeniden düzenlenmesini istiyorum. Hastanedeki herhangi bir göz doktoru bunu tekrar düzenleyebilir mi yoksa aile hekiminden en baştan yeni rapor mu almam gerekiyor? Bunun için kime başvurmalıyım düşünceniz nedir?
Ehliyet Gözlük İbaresi
Selamlar, sağlık raporu için aile hekimine gitmiştim göz doktoruna sevk etti, göz doktoru da "sadece gözlük" olarak raporu düzenlemiş, lensin dahil edilebildiğini önceden bakmadığım için bilgim yoktu. Ehliyet kursuna öyle verdim, durumu fark edince "gözlük ve lens" ibareli yeni sağlık raporu alırsam eskisiyle değiştirebilir miyim diye gidip sordum ama artık sisteme o şekilde geçildiğini söylediler. Ehliyet için başvururken yeni sağlık raporu götürürsem hiç yenilemeye gerek kalmadan onu işleme alırlar mı? Yoksa illa ehliyeti teslim alınca mı yenilenebilir?
Lisans mezunu önlisanstan atanabilir mi?
Selamlar 4 yıllık lisanstan mezun olduktan sonra sınavsız ikinci üniversite kapsamında diyelim ki Anadolu Üniversitesinin önlisans programlarından biri okunursa önlisans 2 yıllıktan atanılabilir mi?
.
çözüldü
(2009 - 2017) EN'leri [En Popüler Üyeleri]
|
Güç, kullanıldığı yere göre adını alır. Ama unutma! Nimetle şaka olmaz. |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.222
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.041 (Bu ay: 1.152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.667 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic