Şimdi Ara

Elimden Cam Parçası Çıkardım. Doktora Gitmelimiyim ? SS'li (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
8.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim konu 3 aylık. Yarada 3 aylık. Enfeksiyon kapsa çoktan kapardı zaten. Şimdi turp gibiyim. Hem yüzüm niye kızarsın utanılacak bişey yapmadım ya ?
  • Elime bir şey girse Rahatsız olup seferberlik uyguluyorum çıkarmak için sen 6 yıl onla yaşamışın vay be

bende 2 ay kestane dikeni parçası kalmıştı elimde sonra 10 dk uğraşıp çıkarmıştım
  • sokaga cıkıp ambulaaaaaans diye bağır
  • Bende varlığını bilmiyordum. 4 ay önce öğrendim.
  • winchester34 W kullanıcısına yanıt
    Anca Müzeyyen Teyze bakar.
  • Hocam bir doktora git sen yine de.
  • Benimde sağ el, bileğe yakın yerde var..

Kapı camına avuc içi ile vurup parçalamıştım

10 sene olmuş.. Cam var içerde, eminim. Arada sızlıyor basınca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Doktora değilde aşağıda Sağlık Ocağı vardı. Gittim oraya. Malzemeler temiz ise ve bastırınca ağrımıyorsa sıkıntı olmaz dedi doktor. Adam hayret etti o cam 6 sene nasıl kaldı orda diye.
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Aynen benimkide bastırınca ağrıyordu. Böyle sol elim ile pek iş yapamıyordum ağırdığından. Şimdi sapasağlamım. Bence bi doktora gidip aldırın. Benim şansa tam damarın azcık üstüne batmıştı. Şüküler olsun ki damara girmedi. Girseydi ya kan kaybından ölecektim. Yada tırnak makası ile damar kestiğim için
  • Siğilimi çakmakla yakıp jiletle kesip köküne kadar almış, kanamayı durdurana kadar iki paket peçete bitirmiştim üzerime tanımam
  • Vay sizde cesaretlisiniz. Ama çakmak nedir abi ? Bi krem falan sürseydin geçer di. Geçmez ise kaynak makinesi ile yakarsın.
  • İncir sütü denedim olmadı

Krem sürdüm olmadı

Doktora gittim dondurdu olmadı

En son çare virüsün üreyeceği canlı hücre bırakmayana kadar yaktım .şimdi ayağım ve ben mutluyuz
  • Size mutluluklar Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Et Ekmek Ketçap

Siğilimi çakmakla yakıp jiletle kesip köküne kadar almış, kanamayı durdurana kadar iki paket peçete bitirmiştim üzerime tanımam

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Ne şaşırıyon kardeşim insanın içinde gram delilik olunca böyle işte ne yaparsın.
  • Vay be
    Siz nereliydiniz ? Sakın demeyin böyle işler yapmayın ölürsünüz diye. Benim babaannemin annesi bile yaşıyor. Allah uzun ömür versin. Kadın ölmeyi unutmuş
  • Bir vay be daha
    Yok yahu niye diyeyim. Muğlalıyım hocam.
    Allah sağlıklı ömür versin
    Amin sizinkilere de Ben Rize'liyim. Delilik kanımızda var. Siz nasılsınız ? Bence siz de biraz delisiniz
  • Eyvallah
    Bu coğrafyayla ne kadar ilişkilendirilebilir bilemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.