Şimdi Ara

Böyle sakalımın olması için ne yapmalıyım?(SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle sakalımın olması için ne yapmalıyım?(SS'Lİ)

tam istediğim sakal tipi.şuan 19 yaşındayım çene çene altı,faul bölgesi,yanak altı bölgede sakal çıkıyor ama bunun gibi değil.bıyıklarımda hala tüy kıvamında çıkyor tam sertleşmiş değil.cücük bölgesinde sadece cücükte bıyıktaki gibi çıkıyor ama dudak altında resimdeki gibi sakal çıkmıyor sadece cücük bölgesi.en önemlisi yanalarda hiç çıkmıyor.dediğim gibi çenenin biraz üstüne kadar sakal çıkıyor ama resimdeki gibi daha yukarılara kadar çıkmadı ve resimdeki gibi sert değil.3 aydır jilette kullanmıyorum.

durumum şu:
    -düzenli olarak masturbasyon yapıyorum.
    -spor yapmıyorum.
    -beslenmem düzgün değil.
    jilet kullanmıyorum.

evet resimdeki gibi sakalımın çıkması için ne yapmalıyım?

• daha fazla 31
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    daha fazla napcam hocam sıka sıka kanamaya başladı malafat.hem araştırdım bi faydasınıda göremedim.hatta bi hormon varmış onu azaltıyormuş ismini unuttum tes li bişeydi.
  • ben çıkmasın diye dua ediyorum adam çıksın diye dua ediyor
  • kesmen hata. sakalların kalınlaşmasını istiyorsun aksine kesmemen lazım eski padişahlara bak nasıl kalın kalın ve gürmüş.halk arasından efsane kesersen kalın çııkar olayı . sadece küçük kıllar sertleşir , kesince kalınlaşmaz.uzadıkça kalınlaşır. bıyıkların ince telli bile olsa 1,1-5 ay uzat aynı şekilde favorileri de. emin ol kalınlaştığını göreceksin. sadece uzat akışına bırak kesme.
  • sanjayra S kullanıcısına yanıt
    2 ay uzatmıştım çene altı cok uzadığı için arkadaşım işidçilere benzediğimi söylüyordu onun gazına gelerek kesmiştim ama bu sefer kesmiyecem.
  • sende öyle durmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

daha fazla napcam hocam sıka sıka kanamaya başladı malafat.hem araştırdım bi faydasınıda göremedim.hatta bi hormon varmış onu azaltıyormuş ismini unuttum tes li bişeydi.

testarossa
  • sen en son zombilerle savaşmıyormuydun?
  • rainfall2535 R kullanıcısına yanıt
    dur olum daha virüs ortaya çıkmadı.sakal istememde bundan dolayı zaten resimden anlarsın .d böyle bir sakallıya kim itaat etmez.
  • o sakalın çıkma yaşı en aşağı 35 tir zaten 19 yaşındayım diyosun o yaşta milletin suratında tüy yok
  • peki hocam jilet kullanmalımıyım sizce?Böyle sakalımın olması için ne yapmalıyım?(SS'Lİ)

mesela bu fotoğraftaki sakal da tam istediğim.bu oyuncuların önceki hallerine felan baktığımızda hep jilet vuruyorlarmış.belki sakal çıkmasını sağlamıyordur ama bu şekilde düzgün çıkmasını sağlıyor olabilir mi jilet?
  • hocam açacak konu bulamıyorsan sana önerim dying light oyunundaki ışıktan etkilenen zombiler gerçek hayatta olsaydı ne olurdu böyle konu aç tutar konun.
  • tesettür
  • kardeşim istersen gece gündüz jiletle tıraş ol gösterdiğin adamların yaşı 40+ yani akıl var mantık var ben 5 yıldır sakal tıraşı oluyorum hala böyle sakalım yok
  • canım sıkılıyor konuşacak birşey yok.
  • rainfall2535 R kullanıcısına yanıt
    ne alaka olum konu ciddi.sakal erkeğin makyajıdır ciddiye al sende
  • tamam hocam ama şu var mesela bu adamların hepsi düzenli olarak sinekkaydı traş oluyorlardı önceki hallerinde.ve bu adamların bu yaşta sakalları bu şekilde düz ve düzgün çıkmış.ama bazı insanları görüyorum bu yaşlarda sakalları ya seyrek yada böyle biçimsiz çıkıyor.acaba bu adamların bu yaşta sakalının böyle düzgün ve düz çıkmasının sebebi düzenli olarak jilet kullanmalarındanmı kaynaklanıyor onu öğrenmeye çalışıyorum
  • kardo benim sakallar da yukardan aşağıya doğru değil biraz yana doğru çıkıyo zamanında köpek gibi jilet vurdum zerre oynamadı yani çıkan kılı değiştiremiyosun sakal sıklığına gelirsek bende 19 yaşındayım 14 te çıkmaya başladı yani şuan benim sakallarımda yüzümü kaplayacak kadar sık değil ilaç kullanıyodum o biraz sakallarımı seyreltti ama 2 ay sonra sarımsak sürücem konusunu açarsam çağırırım
  • anladım.açınca çağırsan sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.