Bildirim
Böyle sakalımın olması için ne yapmalıyım?(SS'Lİ)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daha fazla 31 -
daha fazla napcam hocam sıka sıka kanamaya başladı malafat.hem araştırdım bi faydasınıda göremedim.hatta bi hormon varmış onu azaltıyormuş ismini unuttum tes li bişeydi. -
ben çıkmasın diye dua ediyorum adam çıksın diye dua ediyor -
kesmen hata. sakalların kalınlaşmasını istiyorsun aksine kesmemen lazım eski padişahlara bak nasıl kalın kalın ve gürmüş.halk arasından efsane kesersen kalın çııkar olayı . sadece küçük kıllar sertleşir , kesince kalınlaşmaz.uzadıkça kalınlaşır. bıyıkların ince telli bile olsa 1,1-5 ay uzat aynı şekilde favorileri de. emin ol kalınlaştığını göreceksin. sadece uzat akışına bırak kesme. -
2 ay uzatmıştım çene altı cok uzadığı için arkadaşım işidçilere benzediğimi söylüyordu onun gazına gelerek kesmiştim ama bu sefer kesmiyecem. -
sende öyle durmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali
daha fazla napcam hocam sıka sıka kanamaya başladı malafat.hem araştırdım bi faydasınıda göremedim.hatta bi hormon varmış onu azaltıyormuş ismini unuttum tes li bişeydi.
testarossa -
sen en son zombilerle savaşmıyormuydun? -
dur olum daha virüs ortaya çıkmadı.sakal istememde bundan dolayı zaten resimden anlarsın .d böyle bir sakallıya kim itaat etmez. -
o sakalın çıkma yaşı en aşağı 35 tir zaten 19 yaşındayım diyosun o yaşta milletin suratında tüy yok -
-
hocam açacak konu bulamıyorsan sana önerim dying light oyunundaki ışıktan etkilenen zombiler gerçek hayatta olsaydı ne olurdu böyle konu aç tutar konun. -
tesettür -
kardeşim istersen gece gündüz jiletle tıraş ol gösterdiğin adamların yaşı 40+ yani akıl var mantık var ben 5 yıldır sakal tıraşı oluyorum hala böyle sakalım yok -
canım sıkılıyor konuşacak birşey yok. -
ne alaka olum konu ciddi.sakal erkeğin makyajıdır ciddiye al sende -
tamam hocam ama şu var mesela bu adamların hepsi düzenli olarak sinekkaydı traş oluyorlardı önceki hallerinde.ve bu adamların bu yaşta sakalları bu şekilde düz ve düzgün çıkmış.ama bazı insanları görüyorum bu yaşlarda sakalları ya seyrek yada böyle biçimsiz çıkıyor.acaba bu adamların bu yaşta sakalının böyle düzgün ve düz çıkmasının sebebi düzenli olarak jilet kullanmalarındanmı kaynaklanıyor onu öğrenmeye çalışıyorum -
kardo benim sakallar da yukardan aşağıya doğru değil biraz yana doğru çıkıyo zamanında köpek gibi jilet vurdum zerre oynamadı yani çıkan kılı değiştiremiyosun sakal sıklığına gelirsek bende 19 yaşındayım 14 te çıkmaya başladı yani şuan benim sakallarımda yüzümü kaplayacak kadar sık değil ilaç kullanıyodum o biraz sakallarımı seyreltti ama 2 ay sonra sarımsak sürücem konusunu açarsam çağırırım -
anladım.açınca çağırsan sevinirim.
Benzer içerikler
- uyku ilacı alkolle alınırmı
- 4 haneli şifre kırma
- yakın gözlüğü sürekli takılır mı
- okula öğrenci şikayet dilekçesi
- arabaya kesilen kurbandan kimler yiyemez
- penis nakli
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X