Beyler buzlukdan çıkan şinitzel'i kaç dk ısıtmalıyım buzlukdan çıkar çıkmaz tavaya koyıyım mi yoksa biraz oda sıcaklığında beklesin mi?
Oda sıcaklıgında 10 dakika beklesin, tavaya atın daha sonra piştiğini anlarsınız üstündeki parçaları dökülüyor yavas yavas
quote:Orijinalden alıntı: Interlagos mikrodalga varsa önce buz çöz sonra tavaya at Kaç derece de kullanmalıyım? Birde 3 ü birbirine yapmışmış ben 2 tane yiyecem sadece
quote:Orijinalden alıntı: Dangerwrestling quote:Orijinalden alıntı: Interlagos mikrodalga varsa önce buz çöz sonra tavaya at Kaç derece de kullanmalıyım? Birde 3 ü birbirine yapmışmış ben 2 tane yiyecem sadece elinde ayırabiliyosan şimdi ayır ayıramıyosan biraz ısıttıktan sonra ayır. mikrodalganın buz çözme modu var oraya 1.5 2 dk felan at ondan sonra tava
quote:Orijinalden alıntı: Interlagos quote:Orijinalden alıntı: Dangerwrestling quote:Orijinalden alıntı: Interlagos mikrodalga varsa önce buz çöz sonra tavaya at Kaç derece de kullanmalıyım? Birde 3 ü birbirine yapmışmış ben 2 tane yiyecem sadece elinde ayırabiliyosan şimdi ayır ayıramıyosan biraz ısıttıktan sonra ayır. mikrodalganın buz çözme modu var oraya 1.5 2 dk felan at ondan sonra tava Nihayet ayrıldı şimdi ısıtıcam tavada kaç dakika ısıtmalıyım ve ocağı ne kadar açmalıyım? Şimdiden tşk :D