Şimdi Ara

Yaşınızı ve evlilik hakkında görüşlerinizi 'TEK CÜMLE' olarak yazın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
4.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yaşınızı belirterek evlilik hakkında tek cümle ile görüşünüzü yazın.

5000 TL altı maaşla denenmemeli bile

• 28 yaş, hayat güzel ve erken =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen forumda 24 yaşında evli ve 2 yaşındaki kızı olan bir üye gördüm şok geçirdim
  • yaş 37 evlilik pişmanlıktır
  • Yaş 33 ve uzun yıllar yaşamak istiyorum o yüzden evlilik şimdilik benden uzak olsun

• Yaş 24.

Impossible

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğraştırma beni al

Yaşınızı ve evlilik hakkında görüşlerinizi "TEK CÜMLE" olarak yazın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 22. Gerceklestirmeyi dusunmedigim olay.

• Yaş 18 hedefim askerlik.

Asker olacak biri için evlilik imkansız, gerçi subay olamasamda evlenmem

Ömrümü ne diye bir kadına adıyayımki?
  • Yaş 22 no mariage.

• Yaş 19 zengin veya ev alan kız bulmadan evlenmem kolay kolay
  • Yaş 20. Bence evlilik fazla geciktirilmemeli 26-27 yaş uygundur. En azından benim için öyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 çok eşli evlenmek istiyorum.

İmkanınız varsa hemen evlenin, Evlilik dünyanın en güzel birlikteliğidir. Lakin ne kadar imkan o kadar mutluluk. (Not: evli veya nişanlı değilim, kız arkadaşımda yok)
  • Yaşım 22, aslında güzel ama bir o kadar da meşakkatli bir iş evlilik. Ayrıca kumar olarak da sayılabilir.
  • Yaş 25. Askerlik yapıldı. Ortalama bir iş sahibi. Aile öyle bir baskı yapıyor ki evlen diye. Bunalmaya başladım. Gerçi 35 yaşında bekar bi abimde var ona yapıyorlar asıl ama bana da başladılar. Evlilik olayı ise bana her geçem gün saçma gelmeye başladı. Gece osuruk koklamak için o kadar servet dökülmez. Kendim gibi ekonomik düşünen bi kadın bulursam evlenirim.

Bu işlerin çarkı parayla dönüyor, maddi durumunuz iyi değilse evlilik riskten ibarettir.
  • 24

evlilik çok çok uzak ihtimal.gün geçtikçe de düşüyor.ama ikizim olan bir dişi bulursam hemen hemen..
  • Doğru insanı bulunca ve maddi durum düzgünse evlilik cidden güzel bir şey. Maddi durum dedim çünkü özellikle bu zamanda çok önemli. Geçim sıkıntısı varsa huzursuzluk var demektir. O yüzden maddi durumunuz iyi değilse yani sabit bir işiniz yoksa ve maaş iyi değilse evlenmeyin.

Ayrıca kimseye ümit vermeyin. Onun bunun ağzına bakmayın. Hatta ailenizin bile ağzına bakmayın. Ne kendinizi yakın, ne evleneceğniz kişiyi.

Bekarlık sultanlık diye bir şey yok. Aslında var ama belirli bir yaşa kadar. Mesela 30 yaşından sonra sultanlık falan kalmaz. Gerçi gamsıza yaşamak eğlence gelirmiş.

Velhasıl kelam, evlilik güzel bir şey.
    Şartlar çok önemli. Sağlam düşünüp, sağlam adımlar atmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 4 Nisan 2017; 13:40:55 >
  • Yaş 20. Bilmiyorum ne desem boş. İlerde fikrim değişecektir illa. Ya da evlenilecek bir hatunla tanışırsam. Ama çocuk için 30 öncesi asla.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.