Şimdi Ara

Yaşınızı ve evlilik hakkında görüşlerinizi 'TEK CÜMLE' olarak yazın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
4.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bekarlık bir yere kadar güzeldir,eğlencelidir.Sorumlulukların çok fazla olmaz.Kazandığın para direkt sana kalır,kafan rahat olur ama.Bir yaştan sonra insan yanına hayat yolunu beraber yürüyeceği birine ihtiyaç duruyor.Ne bileyim işten geliyosun koskoca evde yalnız başınasın.Evin duvarları üstüne üstüne gelir.Yalnızlık bir süre sonra sıkıcı bir hal almaya başlar.O yüzden iş güç durumu ayarlandıktan sonraki 4-5 sene içerisinde evlenilmeli diye düşünüyorum.Eğer kazandığınız para az ise yine evlenilmeli ama karşı tarafında çalışması şartı ile.Ve çoluk çocuğa karışmak için çok acele etmemeli.En azından 30 yaşından önce çocuk mantıklı değil bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27

Özgürlüklerin kısıtlanması

• yaş 29. imkansız gibi görünüyor.

IMKANSIZ
  • Geçen gün yazdım yine yazayım 33 yaşındayım 24 yaşında evlendim 2 çocuğum var ve şu anda kızım kucağımda gülücükler saçıyor ve klavye ile uğraşıyor. Maddi imkanım elverse idi daha önce evlenirdim.Bu mutluluk anlatılmaz yaşanır.

Not: Hayat toz pembe değil tabiki evliliğin ve çocuk sahibi olmanın getirmiş olduğu sorumluluklar çok farklıdır. Ben bunu bilerek evlendim Çok Şükür halimize.
  • Özgürlük her şeydir bana göre asla düşünmüyorum.

• 2 senedir işsizim. Gazetecilik mezununa kimse kızını da vermez evlilik falan bizim için hayal. Kendime bakamıyorum elalemin kızına neyle bakacağım hem de bu zamanda. Zenginler evlensin.
  • Yaş 29 keşke daha önce evlenseydim ama maddi şartlar uzattı....evlilik düzen ,mutluluk demek birde bebiş varsa tadından yenmez

• Yaş 20 evlilik önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 4 Nisan 2017; 11:53:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yalnız kalmaktan korktuğum için evlenebilirim.Bir yandan özgürlük te hoşuma gidiyor.

Evleneceksem eğer sevmeyi bilen biri ile evlenirim,insanı,Yaşamı,hayvanları seven biri evliliği de sever.

Evlilik süreci öncesindeki hazırlıklardaki tutum da insanı ele veriyor,gösteriş ve aşırı lüks sevdalısı insanlar olursa çıkarın fırlatın o yüzüğü. Ya baskıcı bir eşiniz olup katlanacaksınız yada boşanacaksınız.

• Yaş 20.O sorumluluğu almayı pek gözüm yemiyor.Ayriyeten sağlam bir maaşın olmadığı müddetçe çok zor.

• Yaş 20.Ev geçindirebilcek düzeyde olsam da evlensem

Evlilik namaza niyetlenmek gibidir, niyetlendikten sonra sağa sola bakılmaz nokta

• Yaş 28. Evlenmek istemiyorum sorumluluk almak bana göre değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodSuccubus

Bazı yorumlar mantıklı bazıları ise çocukluk düşünceleri.

31 yaşındayım bir kızım var ve 3 ay önce boşandık. Evlilik gerçekten bana uygun değilmiş bunu anladım, severek evlendik fakat zaman ilerledikçe sevgi değil saygının daha önemli olduğunu anladım.

Evlilik o kadar farklı bir durum ki istisnalar hariç 18-20 yaşlardaki kişilerin görüşleri kesinlikle değişecektir, hayat şimdi toz pembe geliyordur ama evlilik çok büyük sorumluluk demek. Fedakarlık yapmadan kesinlikle mutlu olamazsın, sonuçta kısmende olsa bazı konularda senin düşünce yapına ters düşecek biriyle birlikte olacaksın sorunların olması kaçınılmaz. Sorunu nasıl çözümlediğiniz önemli, çözümlediğinizi sanarak ilerlemek daha büyük sorunlara yol açacaktır.

Ek olarak güven meselesi, ben güvene aşırı derecede önem veren bir insanım, güvenimi yıkacak bir durum olduğu zaman geri yerine oturması imkansız derecesinde zordur, bir çok arkadaşımı bu nedenle hayatımdan çıkardım.

Şuan ki yaşantıma gelecek olursak, kızıma benim annem bakıyor, kızımın annesi çalıştığı için. Çevremde ise fazla arkadaşım yok ihtiyaçta duymuyorum çünkü kızım bana yetiyor, sadece profesyonel iş çevrem var bu da gerekli olan bir durum. Yani kısaca arkadaş çevresi olarak yalnızım ve bu durumdan zerre kadar pişmanlık hissetmiyorum, yalnızlığı doğru yaşadığın sürece kesinlikle mükemmel bir hayat tarzı.

Tekrar evlenir miyim bilmiyorum, hatta sevgili bile düşünmüyorum.

Arkadaş kısa cümle demiş, ben biraz uzun tuttum ...Zaten evlilik tek cümle ile anlatılabilecek bir hayat değil. Bu yazdıklarım çok çok küçük bir kısmı.

kardeş adam tek cümle demiş roman yazın dememis

• quote:

Orijinalden alıntı: BloodSuccubus

Bazı yorumlar mantıklı bazıları ise çocukluk düşünceleri.

31 yaşındayım bir kızım var ve 3 ay önce boşandık. Evlilik gerçekten bana uygun değilmiş bunu anladım, severek evlendik fakat zaman ilerledikçe sevgi değil saygının daha önemli olduğunu anladım.

Evlilik o kadar farklı bir durum ki istisnalar hariç 18-20 yaşlardaki kişilerin görüşleri kesinlikle değişecektir, hayat şimdi toz pembe geliyordur ama evlilik çok büyük sorumluluk demek. Fedakarlık yapmadan kesinlikle mutlu olamazsın, sonuçta kısmende olsa bazı konularda senin düşünce yapına ters düşecek biriyle birlikte olacaksın sorunların olması kaçınılmaz. Sorunu nasıl çözümlediğiniz önemli, çözümlediğinizi sanarak ilerlemek daha büyük sorunlara yol açacaktır.

Ek olarak güven meselesi, ben güvene aşırı derecede önem veren bir insanım, güvenimi yıkacak bir durum olduğu zaman geri yerine oturması imkansız derecesinde zordur, bir çok arkadaşımı bu nedenle hayatımdan çıkardım.

Şuan ki yaşantıma gelecek olursak, kızıma benim annem bakıyor, kızımın annesi çalıştığı için. Çevremde ise fazla arkadaşım yok ihtiyaçta duymuyorum çünkü kızım bana yetiyor, sadece profesyonel iş çevrem var bu da gerekli olan bir durum. Yani kısaca arkadaş çevresi olarak yalnızım ve bu durumdan zerre kadar pişmanlık hissetmiyorum, yalnızlığı doğru yaşadığın sürece kesinlikle mükemmel bir hayat tarzı.

Tekrar evlenir miyim bilmiyorum, hatta sevgili bile düşünmüyorum.

Arkadaş kısa cümle demiş, ben biraz uzun tuttum ...Zaten evlilik tek cümle ile anlatılabilecek bir hayat değil. Bu yazdıklarım çok çok küçük bir kısmı.

hocam haklısın aslında pm atacam sana, harici olarak arkadaş edineceğine al bir köpek en azından sadık dostun olsun 1-2 seneye kadar düşünüyorum yemişim arkadaşını.

• Yas 28 bitti 29 olacak

Etrafımda mutsuz evlilikler gördükçe evlilikten soğudum 50 bin tl param var kenarda dursun 😉

• Evlendiğin kişi tırt çıkmazsa çok güzeldir diye tahmin ediyorum + maaş felanda önemli tabi

21

• Yas 33 5 aylik evliyim..

Maddiyat onemli..birseyleri paylasacak sizi gercekten seven birini bulduysaniz evlenin.

• 24 yaşındayım. Ailem evlenme diyor zaten ben de istemiyorum
    az daha gezip tozup gönlümü eğlendirip sonra evlenmeyi düşünüyorum.Bir yerde düzen şart.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.